january Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 16 minut temu, kuba2419 napisał(a): @january świetnie się ogląda tego młodego Murray-Boyles, chciało by się abg Raprots awansowało dalej Piękna bestia. A warto dodać, że się musi nawalać przecież z Mobleyem i Allenem, a to nie są żarty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Mitchell też zajebiście trza przyznać, ładny tribute dla Kobasa machnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 minut temu Udostępnij Opublikowano 28 minut temu Wszystkich GM proszę o zastanowienie się czy nasze Orlando Magic to poziom realnych zespołów z NBA: Oklaholma CT San Antonio Spurs czyli z identycznym liderem, głębia składu i okolicznościami które prowadzą skład do 60 zwycięstw. Nie wiem czemu @Alonzo zrobiłeś założenie tych swoich +60 zwycięstw ale tak koszykarsko nie widzisz różnicy w tych składach okolicznościach i założeniach sezonu. Serio wysoko musisz cenić swoich graczy aby tak mocno upierać się aby równać do powyższych rewelacji rozgrywek. na moje nie masz ani takiego ataku ( w szczególności za 3) ani takiego monolitu obrony. Czy taką głębię jak te dwa mocne zespoły? Też wątpię. Zostaje spore nadrobienie w takim przypadku liderem. Jak rozumiem uważasz że masz lepszego lidera niż SGA lub Wemby. Zawieram tylko i wyłącznie elementy czysto koszykarskie aby nie psuć już atmosfery bo spotykamy się tu głównie z miłości do kosza. Serio uważasz że mając Greena w składzie z Katem i Donovanem stworzyłeś wyjątkową atmosferę jak chodziazby młodzież spurs która jak nadchniona wygrywała w RS bo właśnie takie warunki zostały tam stworzone? Wymień proszę w czym jesteś lepszy od tamtych +60 Ws zespołów. Oceniamy RS czyli musimy niestety wziazc pod uwagę nierówny i chimeryczny sezon KATA jak i oceniany bardzo słabo sezon Greena. Serio nie bierzesz pod uwagę takiego scenariusza że nikt tu nic specjalnie przeciw Tobie nie głosuje? Chętnie porównam jak chcesz w dyskusji RL spurs do twojego zespołu. Bo jestem ciekawy czy serio cenisz Donovana ponad Wemby Kata ponad Castle wbrew głosom Hiszpana ponad Keldona a w roli Greenie z RS widzisz więcej niż Foxa O głębszych pozycjach z grzeczności poczekam Sukcesem powyższych ekip była perfekcyjna obrona bez dziur praktycznie gdzie z ławki wychodzili obrońcy topowi na swoich pozycjach a w twoim przypadku masz problem że grasz parą Kat Donavan którzy do wirtuozów obrony nie należą. więc i tu w tej wyliczance nie nadrobisz a tracisz do topu RL NBA gdzie masz te przewagi? W wybitnym zdrowym sezonie? Jak na warunki naszej gry i trudnych finansów zbudowałeś świetny zespół. Ciesz się nim a nie wylewasz żale. Serio widzisz swoje przewagi na tyle liczne do top zespołów aby otwarcie przyznać +60? Przeciez Ty w żadnym z tych elementów nie ocierasz się o tamte poziomy tak realnie patrząc. A im bardziej istotny element tym różnica moim zdaniem większa. Światełkiem w tunelu może kontuzja J Duba ale przeciwwaga tego jest kosmiczny SGA i w obronie na dokładkę Chet który gdyby nie Kosmita zgarnąłby DPOTY lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 minutę temu Udostępnij Opublikowano 1 minutę temu Szczerze to myślałem, że nikt nie dał Magic tych minimum 20 winów za ten trymestr i już sądziłem, że wszyscy jesteśmy wyklęci przez @Alonzo, ale jednak @LONGER01 i @gizior jeszcze się utrzymali w zacnym gronie ekspertów Magic kończą piąty sezon z rzędu z minimum 50 wygranymi w sezonie, gdzie tylko jeden sezon to był 50, a reszta 55, 56, 58 a Ty Przyjacielu ciągle jesteś niedoceniony W historii zabawy BeGM Magic są na prawdę legendarni. I oczywiście @Dnc musiał sobie pobrudzić ręce byś Ty mógł grać tak mocnymi kartami, ale fakty są takie że Magic regularnie są w grze o mistrzostwo. Argumentacji z Hawks zupełnie nie rozumiem. Spurs przez ostatnie sześć lat wycierali podłogę, a teraz mają nagle 62 zwycięstwa. Nie wiem, więc czemu Hawks by nie mogli, skoro po pierwsze mają Wemby, który jest tutaj mocnym game changer obu historii, a po drugie GMa, który tak po prawdzie jako jedyny z czołówki coś robi, bo reszta albo chucha na swoje future assety albo zupełnie przestrzeliwuje w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi