Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

przy tym Jokiciu i Brunsonie robi sie dla kogos okienko na mistrzostwo?

Faworytem byli chyba Lakers, ale przy tym co się dzieje - Durant, Reaves, teraz dochodzi Donte DiVicenzo i robi się już krucho. W dodatku niepełny impact Stefka Curry. Ostatnia nadzieja to wielki ostatni taniec LeBrona, który w RS nie był nawet w TOP100, a w PO gra świetną kampanię. Pytanie czy Jaśkowi starczy żołnierzy, by w ogóle przejść pierwszą rundę.

Thunder mają SGA i wracającego po kontuzji w dobrym stylu Franza Wagnera, ale po za tym to jest bardzo wąsko i trzeba będzie przebijać się przez play-iny. 

Chyba faworytów trzeba szukać na Wschodzie

Ci co dają pacers 15-12 naprawdę nie mają mózgu albo pojęcia o NBA moim zdaniem. Sorry. Połowa wschodu ma problem ze złożeniem rotacji w tym trymestrze, a ja mam najzdrowszy i najdłuższy roster w całej stawce. I w najlepszym swoim trymestrze w sezonie dostaje ledwie 15-12, wtf?! 

Hawks w realu wykorzystując moment w zdrowiu, oraz mając dużo meczy z tankerami i sezon ogórkowy dla wielu drużyn zrobili 20-7. Hawks w realu to nie jest mocniejszy team niż mój, ma na pewno dwa razy słabszą ławkę rezerwowych. Naprawdę nie wiem jak mam jeszcze argumentować oczywiste sprawy. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Widzę też że Gruzzlies mają niskie głosy a jednak tam obok Greka ( różnie liczymy zapewne ale na play in bym go widział) gra jeszcze OG oraz CJ Mc Kolumna ;) 

Poprawiłem u siebie bo to jednak niedopatrzenie z mojej strony. 

Planuje obniżyć 76ers czyli komuś dodam zwycięstwa.  Zobaczę kto tu w dyskusji ma argumenty. 

Godzinę temu, Reikai napisał(a):

Raz jeszcze zachecam do docenienia Heat i umozliwienie Luce zrobienie tego 6 seedu.

Nie bede tu atakowal Pacers, ale po prostu nie wierze ze Heat nie odrobiliby 1W straty po T2.

Przecież Heat z tymi absencjami nie mają prawa zrobić lepszego bilansu niż Pacers, no sorry xD

2 godziny temu, Tecu napisał(a):

@ignazz ja się nie skarżę, ale 11-16 przy takim frontcourcie

A. Jackson 30/ Mashack 18

Hansen 30/ 10 day V. Lakhin 18

to mnie szczerze ubawiło 😉

Miłej niedzieli wszystkim

Ja tam bym się cieszył na Twoim miejscu że McDaniels i Maxey nie wyrażali niezadowolenia jak jest 76ers prowadzone w tym sezonje, bo drugi rok z rzędu szorowanie dna to raczej w rlu by się nie wydarzyło bez niezadowolenia graczy typu McDaniels czy Maxey i wymuszaniu wzmocnień przez graczy 😉

15 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Ja tam bym się cieszył na Twoim miejscu że McDaniels i Maxey nie wyrażali niezadowolenia jak jest 76ers prowadzone w tym sezonje, bo drugi rok z rzędu szorowanie dna to raczej w rlu by się nie wydarzyło bez niezadowolenia graczy typu McDaniels czy Maxey i wymuszaniu wzmocnień przez graczy 😉

Oczywiście, że się cieszę.

Cieszę się całym życiem jak i takimi pierdołami.

Każdym dniem.

Pozdrawiam 😉

Edytowane przez Tecu

Luka zrobił 64 mecze w sezonie
Paul George zrobił 37 

w tym trymestrze 
luka opuścił 5 spotkań 
pg 17
Oubre 9 

Goodwin 9 

nie liczę rollinsa bo to pewnie tank jak mój Siakam. 

hej powiem wam coś jeszcze 

w tym trymestrze: 

Norman Powell opuścił 14 spotkań 

Edwards 11 spotkan

jalen Williams 20 spotkań 

Portis 15 spotkan

Gobert 4

minott 11 spotkań 

oni dostają od co poniektórych ten sam bilans co pacers. A od paru nawet dostali 17:10, loool. 

jak widać po raz kolejny lepiej mieć ze dwa nazwiska w składzie i byle gowno do załatania rotacji niż budować zespół. 

Ogolnie mam to w pizdzie ale niesamowite z jak wielkim gowno-podejściem do sprawy mamy do czynienia u niektórych. Jestem pewien że ludzie pokroju czlowieka morza nawet minuty refleksji nie mają przy głosowaniu. Kopiowanie głosu od kogoś, a potem -1 lub +2 tam i tu, z pamięci kto co ma w składzie i jazda, zero sprawdzenia faktu, zero przeczytania opisów. 

Edytowane przez RonnieArtestics

18 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

@Alonzo

Uprzejma prośba o wyjaśnienie społeczności z czego wynika bilans za T3:

Hawks 17-10

Bucks 17-10

Bo chyba nie z gry w T3 🤔

Argumentowałem Tobie wczoraj na Priv;) + dziś w Media Room.

Po 17W od Ciebie dla Magic nie odczuwam potrzeby czegokolwiek tłumaczyć Kobe;) Ogólnie już nie widzę sensu czegokolwiek w tej grze tłumaczyć.

@24kobe8

ale ok krótko ten ostatni raz:

Masz team na 50+ W

Trochę za bardzo zawyżyłem Tobie bilanse w 1 i 2T - tu mój błąd. 

Masz 2 graczy z poprzedniego sezonu - reszta jest nowa. Grałeś w s5 cały sezon debiutantem - Baileyem (co mi umknęło wcześniej niestety) i NAWem z ławki - co raczej nie pozwala wykorzystać jego fantastycznego sezonu w pełni (do tego przy Murrayu i Wembym gdzie jednak masz jedną piłkę tylko). Dochodzą kontuzje - JJJa, czy Adamsa. Bey jest nowy i słaby w obronie, więc jego nabitych w słabych Pels stats też nie można traktować zbyt poważnie. To tak w skrócie;) 

Hawks w poprzednim sezonie wygrali 22W

rl Spurs zaliczyli +30W sezon (32W) z rozwijającą się harminijnie młodą drużyną. 

U Ciebie wszystko jest nowe, ciągłe zmiany, wątpliwa rotacja i jeszcze raz dużo zmian podczas sezonu. 

To nie jest drużyna na absolutnie rekordowy bilans - no ale wiemy jak u nas jest :)

Edytowane przez Alonzo

5 minut temu, Alonzo napisał(a):

Argumentowałem Tobie wczoraj na Priv;) + dziś w Media Room.

Po 17W od Ciebie dla Magic nie odczuwam potrzeby czegokolwiek tłumaczyć Kobe;) Ogólnie już nie widzę sensu czegokolwiek w tej grze tłumaczyć.

Tak tak, to prawda dostalem info na priv wcześniej.

I tak jak pisałem, rozumiem i szanuję Twoją argumentację, ale co oczywiste ja się z nią nie zgadzam, bo oceniamy trzeci trymestr a nie to, czy ktoś robi historyczne rzeczy. 

A co do bilansu Magic, moze jednak coś jest na rzeczy, skoro kolejne osoby widzą go w gruncie rzeczy bardzo podobnie...