LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 09:49 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:49 Przypomnę, że ten opis to miał być jak najszybciej, a póki co to nawet CM zdążył szybciej wrzucić, trochę mnie to nie dziwi, skoro po każdym akapicie musisz gnać do spowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 09:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:53 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Przypomnę, że ten opis to miał być jak najszybciej, a póki co to nawet CM zdążył szybciej wrzucić, trochę mnie to nie dziwi, skoro po każdym akapicie musisz gnać do spowiedzi Tak, wiem. Jednak jest tego więcej niż myślałem, a czasu brak z powodu czynników niezależnych ode mnie. Do końca kwietnia jestem praktycznie wyłączony, więc spokojnie będziesz mógł po mnie jeździć bo nie dam rady dyskutować poza może jakimiś tam lakoniczymi textami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 09:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:54 jak nie masz czasu, to zamówię egzorcystę na chatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu bezwzględne bywają te playiny u nas, jeden góra dwa mecze mogą sporo namieszać, współczuję GMom Lakers i Knicks, trzymajcie się tam Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): bezwzględne bywają te playiny u nas, jeden góra dwa mecze mogą sporo namieszać, współczuję GMom Lakers i Knicks, trzymajcie się tam Pany U mnie raczej bez różnicy jeden gorszy rzutowo dzień:) Tzn kibicowsko bardzo smutno, że Kurę za pół roku zobaczę dopiero, ale w 1R z Thunder to ci Warriors by 4x blowouty zebrali przeciw fizycznej defensywie Thunder, więc może i lepiej, że mi tego widoku oszczędzono 26 ppg w plaiyn na 45% za 3 i 59 ts, raczej standard jakby to ktoś liczył. Wiadomo, że Kura już nie jest top3 grajkiem ligi, wiadomo że jest +-top10, nawet dziś widać było przede wszystkim jego gravity w ataku, ale gorzej rzutowo z mega trudnych pozycji (te łatwiejsze to wiadomo, easy money). Plus no brakło pary, dali z siebie wszystko vs Clipps, dziś się słaniali na parkiecie Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu No generalnie ciężko traktować jako ~top10 kogoś kto zagrał dwa mecze od kilku miesięcy, ten drugi mecz raczej tego nie potwierdza, ale też to już zależy jak większość patrzy, szkoda Curry, ale obiektywnie Suns bardziej zasłużyli na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): kto zagrał dwa mecze od kilku miesięcy 6 z 7 możliwych Ale wiadomo, bez bonusu za PO ciężej liczyć, no co zrobisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 4 minuty temu, january napisał(a): 6 z 7 możliwych chodziło mi o mecze z jakaś stawką, te cztery spotkania gdzie na okrojonych minutach wygrali tylko minimalnie z Kings raczej ciężko brać na poważnie, no chyba, że rzeczywiście te mecze na 8 FGA to jest ta wersja Stefka, którą chcesz sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu widzisz, miałbyś Sheada i byłby luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): widzisz, miałbyś Sheada i byłby luzik znaczy ogolnie wstydu nie ma. to co lamelo wyroznia to i impact bez cyferek i nie jest przypadkiem, ze w tym dwumeczu play-in sa z nim na plusie. abstrahuajc od tego, ze tych meczy nie bylo u nas xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): znaczy ogolnie wstydu nie ma. Jest moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Czytam opisy konkurentów ze wschodu i chcę zwrócić uwagę na oczywiste fakty, że drużyny Heat i Bulls w trzecim trymestrze borykały się z ogromnymi problemami kadrowymi. Rozumiem, że Luka zagrał kapitalnie w 21 meczach trymestru (nie jak jest napisane w opisie 22), no ale to "tylko" 21 meczów, w których tak naprawde wsparcie miał żadne. Sabonis w ogóle nie wyszedł na parkiet, Paul George rozegrał 10 gier z czego połowę z tankerami, a wspólnie z Luką całe 4 mecze(!), Oubre 17 meczów zagranych po Oubrowemu. Brook Lopez najlepsze lata ma za sobą. A La Ravia, Strawther, Spencer czy Bona to nie są gracze, którzy mogliby tu cokolwiek wnieść in plus. Rollins fajny gracz, ale nie udowodnił jeszcze, że jest w stanie pomagać drużynie w wygrywaniu. Także trudno mi tu doszukać się argumentów na awans w tabeli na 6. miejsce i wyprzedzenie zarówno Nets jak i Indiany, o czym pisze GM w opisie. Zapowiada się na walkę Heat w play in, co przy absencji Luki stawia ten zespół w bardzo trudnej sytuacji. Bulls po trymestrze na 14-13 osłabili się oddając jako tako grającego Beya za kontuzjowanego Adamsa i nieopierzonego Furphy'ego, którzy nie zagrali minuty w tym trymestrze, a poza tym Bulls grają większość trymestru bez jakiegokolwiek nominalnego podkoszowego - Zubac zagrał 5 meczów, a nieuwzględniony w opisie Bulls Eubanks 10. Wg opisu Bulls pod nieobecność Zubaca Randle gra 40 minut jako center a Kuzma 8. Trudno tu nie dostrzec poważnych problemów z efektywnością takich ustawień po obu stronach parkietu. Żaden z graczy nie przekroczył średniej 20 pkt na mecz. Zapowiada się ujemny bilans dla Bulls w tym trymestrze. Edytowane 4 godziny temu przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, ignazz napisał(a): Jest moim zdaniem rozwiniesz? @24kobe8 bez absencji, dokładnej rotacji i chociaż podstawowych statsów nawet nie licz na taki bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi