Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a):

Raczej tak, ale na takim 70-80% impakcie tego co pokazał w tym sezonie, a pokazał delikatnie ujmując bardzo niewiele :)

czyli co powtarzamy akcje z klayem thompsonem?

no bez jaj.

operacja to jednak powazna sprawa

nie ma go caly trymestr, to trzeba sie naprawde gimnastykowac i bawic w boga co by bylo. a tym bardziej, ze on do okazow zdrowia nigdy nie nalezal, wiec tu wieksze prawdopodbienstwi jest, ze cos by sie zdrowiem wyjebalo anizeli przeciwnie. forme tez mial c***owa w tym sezonie co sugeruje, ze z tym zdrowiem bylo niehalo

•  
Edytowane przez człowiek...morza

5 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Tak szczerze to nie 

Edey stracił cały offseason po czym zagrał w 11 grach, jaki celi mieliby Grizz w tym by shutdownować swojego najlepszego prospecta miesiac po starcie sezonu? Keyonte to zupełnie inny case, okazał się za dobry, tam były sources o dwóch tygodniach i tyle chłopa już widzieli

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Edey stracił cały offseason po czym zagrał w 11 grach, jaki celi mieliby Grizz w tym by shutdownować swojego najlepszego prospecta miesiac po starcie sezonu? Keyonte to zupełnie inny case, okazał się za dobry, tam były sources o dwóch tygodniach i tyle chłopa już widzieli

Jaki Keyonte? Myślałem, że rozmawiamy o Sabonisie.

No Edey stracił preseason, potem wrócił w wielkim stylu. Potem odnowiła się kontuzja i był out na dwa-trzy tygodnie. Po trzech tygodniach wjechał raport o zakończeniu sezonu z powodu zabiegu usztywnienia kostki, która ma go chronić przed następnymi urazami. Nie ma informacji, że odnowiła się kontuzja. Za to mamy po drodze sprzedaż JJJ i wejście w tank przez Grizzlies, którzy przecież gdzieś tam w okolicach grudnia-stycznia byli jeszcze na poziomie play-in. 

Nie wiem ciężko tworzyć dwa oddzielne wszechświaty, ale pewne rzeczy musimy akceptować. Nie wyobrażam sobie by Sabonis grał, a Edey był wykluczony. Dla mnie powinni być obaj uznani za niezdolnych, ale jeśli ktoś jednego bierze pod uwagę jako potencjalnie zdrowego to ja mogę w opisie zawrzeć raporty medyczne o stanie zdrowia Edeya i wciągnąć go w batalię.

nie wiem Marcus, tak to można każdy shutdown ujebać, przykład młodych jest bardzo specyficzny, a Edeya tym bardziej, wiadomo, że raczej jest już zdrowy, ale skoro łamie się tak często, to pewnie woleli go zostawić w boksie i nad nim popracować przed następnym rs, przykład George padł właśnie dlatego, bo mają ten sam staż, imo nie da się porównywać sytuacji Saba czy JJJa do nich

no tak, bo 60W drużyny z Jokiciem Brunsonem, Hartem, Caruso itd. to zakrzywiona rzeczywistość

ale już 60W+ z Quickleyem Mitchellem i Townsem bez Gordona w połowie gier, to coś absolutnie zrozumiałego

no, ale już rozumiem o co chodziło z tymi tankerami, że sobie z nimi taki bilans dawałeś

u mnie to na tyle na ten moment

powodzenia w c***

i jeszcze jedno

Barnesem to sobie złociutki buzi nie wycieraj, Antek na całe szczęście ma w Celtics pgka, który robi w rl 60W, a nie typka, który bez Barnesa robi ortg na poziomie Wizards

https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612761&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1630193,1630567

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Fox jest mega trudny do oceny. Z perspektywy fana spurs mocno obawiam się jego jakości bo ostatni mecz DEN wpadł na jego konto. Był przetragiczny na tyle że nie przypominam sobie tak fatalnego Kąta w 1 spotkaniu. To co zrobił Fox w końcówce to sabotaż. 

Sezon ma jakiś taki dziwny do oceny. Ale pochwalić go można że schował się w cieniu i gra dużo bez piłki zgodnie z konceptem trenera. 

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Fox jest mega trudny do oceny.

to jasne, sam nie jestem jego fanem, ale też ciężko go nie docenić ogólnie za ten rs, gdzie przede wszystkim był zdrowy i miał świetny bilans w meczach bez Wembiego

on nawet bez Castle'a i Wembiego jest +4NET z Castlem, radzi sobie gorzej, może tu jest pewien problem z dopasowaniem, choć niektórzy mówią o perfekcyjnej rotacji na pozycjach 1-2 ;), ogólnie to ten sezon Spurs wymyka się wszelkim kanonom, nasi Magic też wymykają się wszelkim kanonom... ale w inny sensie

tu jeszcze zamykając temat porównań do Spurs i ich 60W

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Biorąc pod uwagę okoliczności i skład w jakim grał Boston z jeszcze większym ;) niż ostatnio Poulakidas, ale "co szkodzi się pochwalić" ;) za często nie mam takiej sposobności :) więc trzeba korzystać z okazji...

No i ponownie Poulakidas, o którym początkowo zapomniałem ;) 

Edytowane przez gizior

coz, jezeli blazers skoncza w play-inach to nie chcialbym byc ich przeciwnikiem xd

ogolnie mega lubie ekipe @Ashigaru i dla mnie to 5 siła na zachodzie przed warriors czy pelicans (wolves 3, clippers 4)

Edytowane przez człowiek...morza

21 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

coz, jezeli blazers skoncza w play-inach to nie chcialbym byc ich przeciwnikiem xd

ogolnie mega lubie ekipe @Ashigaru i dla mnie to 5 siła na zachodzie przed warriors czy pelicans (wolves 3, clippers 4)

Imo mogą podskoczyć do top6, powinni mieć bardzo fajny bilans za 3T