LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): A Edeya jak Pan liczy? Smoku też chętnie wysłucham Nie widzisz żadnej różnicy pomiędzy nimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Raczej tak, ale na takim 70-80% impakcie tego co pokazał w tym sezonie, a pokazał delikatnie ujmując bardzo niewiele czyli co powtarzamy akcje z klayem thompsonem? no bez jaj. operacja to jednak powazna sprawa nie ma go caly trymestr, to trzeba sie naprawde gimnastykowac i bawic w boga co by bylo. a tym bardziej, ze on do okazow zdrowia nigdy nie nalezal, wiec tu wieksze prawdopodbienstwi jest, ze cos by sie zdrowiem wyjebalo anizeli przeciwnie. forme tez mial c***owa w tym sezonie co sugeruje, ze z tym zdrowiem bylo niehalo Edytowane 10 Kwietnia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Nie widzisz żadnej różnicy pomiędzy nimi? Tak szczerze to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Tak szczerze to nie Edey stracił cały offseason po czym zagrał w 11 grach, jaki celi mieliby Grizz w tym by shutdownować swojego najlepszego prospecta miesiac po starcie sezonu? Keyonte to zupełnie inny case, okazał się za dobry, tam były sources o dwóch tygodniach i tyle chłopa już widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): Edey stracił cały offseason po czym zagrał w 11 grach, jaki celi mieliby Grizz w tym by shutdownować swojego najlepszego prospecta miesiac po starcie sezonu? Keyonte to zupełnie inny case, okazał się za dobry, tam były sources o dwóch tygodniach i tyle chłopa już widzieli Jaki Keyonte? Myślałem, że rozmawiamy o Sabonisie. No Edey stracił preseason, potem wrócił w wielkim stylu. Potem odnowiła się kontuzja i był out na dwa-trzy tygodnie. Po trzech tygodniach wjechał raport o zakończeniu sezonu z powodu zabiegu usztywnienia kostki, która ma go chronić przed następnymi urazami. Nie ma informacji, że odnowiła się kontuzja. Za to mamy po drodze sprzedaż JJJ i wejście w tank przez Grizzlies, którzy przecież gdzieś tam w okolicach grudnia-stycznia byli jeszcze na poziomie play-in. Nie wiem ciężko tworzyć dwa oddzielne wszechświaty, ale pewne rzeczy musimy akceptować. Nie wyobrażam sobie by Sabonis grał, a Edey był wykluczony. Dla mnie powinni być obaj uznani za niezdolnych, ale jeśli ktoś jednego bierze pod uwagę jako potencjalnie zdrowego to ja mogę w opisie zawrzeć raporty medyczne o stanie zdrowia Edeya i wciągnąć go w batalię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Ja przeczytam argumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia nie wiem Marcus, tak to można każdy shutdown ujebać, przykład młodych jest bardzo specyficzny, a Edeya tym bardziej, wiadomo, że raczej jest już zdrowy, ale skoro łamie się tak często, to pewnie woleli go zostawić w boksie i nad nim popracować przed następnym rs, przykład George padł właśnie dlatego, bo mają ten sam staż, imo nie da się porównywać sytuacji Saba czy JJJa do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia CJ vs Cavs Hardena, czy to jego last dance? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Playing just 26 minutes and 13 seconds, Wemby records the fastest 40p/10r/5a game in NBA history 40 PTS 13 REB 5 AST 2 BLK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 22 godziny temu, Alonzo napisał(a): Mitchell, który w poprzednim sezonie wygrał 64W w Twoim świecie nie ma prawa wygrać tej magicznej BeGMowej liczby w regularze (walić rzeczywistość), a Jokic, który w rl wygrał max 57W ma już dwa sezonu na 60W u nas + sezon na 58W i 59W. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): lol Nicki się Tobie pomyliły - w Toronto liderem jest Scottie Barnes, a więc tu chyba @antek masz na myśli, a jak faktycznie otwierasz lodówkę i widzisz Orlando Magic to proponuję naprawdę wizytę u specjalisty, bo źle to wygląda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) no tak, bo 60W drużyny z Jokiciem Brunsonem, Hartem, Caruso itd. to zakrzywiona rzeczywistość ale już 60W+ z Quickleyem Mitchellem i Townsem bez Gordona w połowie gier, to coś absolutnie zrozumiałego no, ale już rozumiem o co chodziło z tymi tankerami, że sobie z nimi taki bilans dawałeś u mnie to na tyle na ten moment powodzenia w c*** i jeszcze jedno Barnesem to sobie złociutki buzi nie wycieraj, Antek na całe szczęście ma w Celtics pgka, który robi w rl 60W, a nie typka, który bez Barnesa robi ortg na poziomie Wizards https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612761&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1630193,1630567 Edytowane 11 Kwietnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Fox jest mega trudny do oceny. Z perspektywy fana spurs mocno obawiam się jego jakości bo ostatni mecz DEN wpadł na jego konto. Był przetragiczny na tyle że nie przypominam sobie tak fatalnego Kąta w 1 spotkaniu. To co zrobił Fox w końcówce to sabotaż. Sezon ma jakiś taki dziwny do oceny. Ale pochwalić go można że schował się w cieniu i gra dużo bez piłki zgodnie z konceptem trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Fox jest mega trudny do oceny. to jasne, sam nie jestem jego fanem, ale też ciężko go nie docenić ogólnie za ten rs, gdzie przede wszystkim był zdrowy i miał świetny bilans w meczach bez Wembiego on nawet bez Castle'a i Wembiego jest +4NET z Castlem, radzi sobie gorzej, może tu jest pewien problem z dopasowaniem, choć niektórzy mówią o perfekcyjnej rotacji na pozycjach 1-2 ;), ogólnie to ten sezon Spurs wymyka się wszelkim kanonom, nasi Magic też wymykają się wszelkim kanonom... ale w inny sensie tu jeszcze zamykając temat porównań do Spurs i ich 60W Edytowane 12 Kwietnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Biorąc pod uwagę okoliczności i skład w jakim grał Boston z jeszcze większym niż ostatnio Poulakidas, ale "co szkodzi się pochwalić" za często nie mam takiej sposobności więc trzeba korzystać z okazji... No i ponownie Poulakidas, o którym początkowo zapomniałem Edytowane 13 Kwietnia przez gizior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 15 pt 23 as 9reb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) coz, jezeli blazers skoncza w play-inach to nie chcialbym byc ich przeciwnikiem xd ogolnie mega lubie ekipe @Ashigaru i dla mnie to 5 siła na zachodzie przed warriors czy pelicans (wolves 3, clippers 4) Edytowane 15 Kwietnia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 21 minut temu, człowiek...morza napisał(a): coz, jezeli blazers skoncza w play-inach to nie chcialbym byc ich przeciwnikiem xd ogolnie mega lubie ekipe @Ashigaru i dla mnie to 5 siła na zachodzie przed warriors czy pelicans (wolves 3, clippers 4) Imo mogą podskoczyć do top6, powinni mieć bardzo fajny bilans za 3T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 23 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): NEW YORK KNICKS cóż, mała aktualizacja - wg the ringer knicks mają 4 graczy w top33. wymowne. choć wg mnie lamelo trochę niedoceniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi