Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Alonzo napisał(a):

ale przez chwile byłeś na bandwagonie rl Heat za czasów Jimbo i to co pisze i robię w BeGM jest w 100% zgodne z mentalnością Heat

No to rl Heat regularnie się kręcą od wielu lat w playinach. Dużo by się zgadzało.

Poza Twoja wycena 60W.

32 minuty temu, antek napisał(a):

Pamiętaj że dzisiaj jest 1 kwietnia, nie wiem czy to coś zmienia, ale dziś już na Lubelszczyźnie odkryto największe złoża ropy!!!

Właśnie, jestem stosunkowo nowy i już wcześniej chciałem zadać to pytanie na przykładzie właśnie Reeda, o ile w Real NBA gra ostatnio sporo w S5 to w naszej lidze, że względu na gigantyczny potencjał Celtów na obwodzie jest u mnie tylko i aż, luksusowym rezerwowym i chyba nie "zagrał" u Zielonych w tym sezonie ani jednego meczu w pierwszej piątce (nie pamiętam, czy jak Trey Murphy pauzował to kto go wtedy zastępował, przy sporządzaniu opisu będę miał to na uwadze), ale nawet jak wtedy Sheppard startował to było to 6 meczów (bo tyle wtedy bodaj pauzował Murphy).

+1

1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a):

Wemby z Hawks jest aktualnie 19-2 w tym trymestrze. 

Pozdrawiam 🫶

Nie bądź taki agresywny bo nie dostaniesz.20 zwycięstw. 

;))))

2 minuty temu, january napisał(a):

No to rl Heat regularnie się kręcą od wielu lat w playinach. Dużo by się zgadzało.

Poza Twoja wycena 60W.

I to jest właśnie to co wyciągasz z moich wynurzeń xD 

A myślisz, że jak by mieli całą karierę Mitchella u siebie (podobno braliby by go zamiast Bama, ale ich Jazz ubiegli tradem z Denver) do tego Aarona Gordona i KATa mimo jego ułomności defensywnych + Lowrego i Oubre (nad którym tez poważnie myśleli w drafcie wybierając jednak Winslowa), to nie zrobiliby z tego contendera? Myślę, że spokojnie byłby to team mistrzowski. Dzis juz wiemy jak te kariery się rozwinęły - rózne środowiska, różne koleje losu

Nawiasem mówiąc moja decyzja o Quickleyu w drafcie u nas była po tym, jak Heat go przed draftem na drugi indywidualny workout zaprosili. A mojej extazy z Jaquezem nawet nie potrafię tu wytłumaczyć :) 

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Screenshot-20260401-104750.png

czy taki gracz jest niedostępny na ponad dwa tygodnie, dobrze to czytam? 

pomoże ktoś?

W ciemno obstawiam Mitchella ;) - wczoraj liczyłem swoim kto w którym meczu nie grał - stąd pamiętam;)

LBS,

Przecież słuchasz też Otokieła - im bardziej system atakuje, tym bardziej się boi :) 

Widzę, że idzie juz pod Magic łamanie wszelkich standardów w BeGM xD

..a z innej beczki jak już mi się tak na wspominki o Heat zebrało:

@człowiek...morza Duncana Robinsona chciałem brać na 2way - wybierałem jako drugi za @tangiers i nie spodziewałem się, że mi go podbierze. Nie wiedziałem wtedy jeszcze, że jak juz gracz jest na 2way to podpisując normalny kontrakt liczy sie po prostu staż i nie będę mu mógł dać minimum dla rookiech;) Stąd podpisałem wtedy Abdela Nadera na kontrakcie zamiast brać Duncana :( 

Nie sądziłem też, że go tak łatwo wyciągniesz od Tangiersa - i to jeszcze za gracza ode mnie gdzie Tobie 2nd dałem w wymianie po legendarnego Rodneya McGrudera od flubera 🤣

A @ignazz - Duncan jak był u Ciebie, to wcale nie był taki słaby. Po prostu Max Struś grał kosmos - też to sobie dopiero uświadomiłem, po odejściu Strusia do Cavs, jak Duncan wrócił w wielkim stylu.

I poza Derrickiem Jonesem Jr. @MarcusCamby i właśnie Strusiem w rl Cavs, Duncan w rl odchodząc do Pistons pokazuje, że potrafi utrzymać poziom gry poza systemem Heat. Choć w defensywnym systemie Pistons pasuje idealnie ze swoim shootingiem i wysokim boiskowym IQ. 

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

o to fajnie, pomożesz, dobrze pisałem?

Przerabialiśmy to chyba w 2019 czy kierujemy się terminami, czy ilością meczy, ale naturalnie doceniam że Orlando Magic są tak istotną częścią Twojego aktualnego życia i poświęcasz im tyle czasu i troski. :) 

Miłego dnia LBS 

to może inne pytanie

wiesz, który gracz Magic ma lepszą trójkę od Watsona?

27 minut temu, Alonzo napisał(a):

ale naturalnie doceniam że Orlando Magic są tak istotną częścią Twojego aktualnego życia i poświęcasz im tyle czasu i troski.

kolego, to Ty napisałeś opis do Nuggets w T2, tylko po to żebym dostał 15W, które sam sobie dałem, tak tylko przypominam