Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Ja bym sie na miejscu Soty w PO obawial najbardziej o Georga. Fani Clippers sa bliscy powieszenia go do gory jajami na nowej hali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 56 minut temu, Reikai napisał(a): Ja bym sie na miejscu Soty w PO obawial najbardziej o Georga. Fani Clippers sa bliscy powieszenia go do gory jajami na nowej hali. a on nie gra od kilku miesięcy z kontuzją? nie żeby to było dziwne, bo ostatnio zdrowy był chyba w bańce but still Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a on nie gra od kilku miesięcy z kontuzją? nie żeby to było dziwne, bo ostatnio zdrowy był chyba w bańce but still A tego nie wiem, ale George wczoraj po kompromitujacym meczu Clippers byl usmiechniety od ucha do ucha. Ogolnie ma okropny body language, ciekawe na ile odpowiada za to brak extension. On ma bardzo kiepski koziol, a czesto bierze sie tez za rozgrywanie co doprowadza fanow Clippers do szalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 8 minut temu, Reikai napisał(a): Ogolnie ma okropny body language, ciekawe na ile odpowiada za to brak extension. trochę trudno mu się dziwić, Qcin dałby mu 250/5 gdyby tylko mógł, a tu musi czekać inna sprawa, że rozumiem LAC, bez sensu jest się pakować w olbrzymi kontrakt jeśli ten sezon okaże się kolejną klapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): Jimmy to już w Heat chyba nie jest nawet pierwsza opcja A bez wątpienia nie jest ich już najlepszym graczem Rozwoj Adebayo piękny Chyba w Twoim świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) Faktem jest, że Adebayo zaczął rządzić w tym sezonie jako scorer w ISO. Tu widzę postępy. Więcej gra jako „lider ataku”. Butler gra w RS zawsze na pół gwizdka, wiec może sie to zmieni ale popieram jednak tezę, że póki co Bam wyglada jak lider, a Butler jak sidekick. Edytowane 25 Marca 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Faktem jest, że Adebayo zaczął rządzić w tym sezonie jako scorer w ISO. Tu widzę postępy. Więcej gra jako „lider ataku”. Butler gra w RS zawsze na pół gwizdka, wiec może sie to zmieni ale popieram jednak tezę, że póki co Bam wyglada jak lider, a Butler jak sidekick. Wiadomo, ze Butler ma wylane na RS od zawsze. Ale nawet w tych izolacjach Bam wyglada gorzej niz Butler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 50 minut temu, Reikai napisał(a): A tego nie wiem, ale George wczoraj po kompromitujacym meczu Clippers byl usmiechniety od ucha do ucha. Ogolnie ma okropny body language, ciekawe na ile odpowiada za to brak extension. nie oglądałem akurat, ale może być tak jak piszesz- natomiast u nas dostał extension więc myślę, że jest nieco szczęśliwszym Paulem Georgem 15 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Chyba w Twoim świecie 10 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Faktem jest, że Adebayo zaczął rządzić w tym sezonie jako scorer w ISO. Tu widzę postępy. Więcej gra jako „lider ataku”. Butler gra w RS zawsze na pół gwizdka, wiec może sie to zmieni ale popieram jednak tezę, że póki co Bam wyglada jak lider, a Butler jak sidekick. jeden rabin powie tak, inny tak - Ale chyba nie będzie budzić kontrowersji ze w tym sezonie Bam jest najlepszym centrem ligi po Joku i Embiidzie - a to chyba wystarczająca rekomendacja / od razu mówię, że różnice poza top2 są niewielkie i jak ktoś napisze że X czy Y są u niego wyżej od Bama to luzik, kopii kruszyć o to nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 14 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Faktem jest, że Adebayo zaczął rządzić w tym sezonie jako scorer w ISO. Tu widzę postępy masz na to jakieś potwierdzenie? bo to jest najgorszy rzutowo sezon Bama od rookie season, wciąż nieefektywny 10 stóp od kosza w górę, Butler przy nim wygląda jak Jokić 21.5 PPG na 62.5TS Butlera w momencie gdy Bam jest poniżej średniej ligowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 39 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Faktem jest, że Adebayo zaczął rządzić w tym sezonie jako scorer w ISO. W tym roku robi 0.93 PPP przy 2.1 akcjach na mecz (49. percentyl), w zeszłym 1.03 PPP przy 2.4 akcjach (71. percentyl). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Ja bym sie zastanawial, czy Bam jest w top 5 centrow w tym roku, raczej nie. Jokic Embiid Sabonis AD Wemby luzno wyzej. A nawet nie wspomniałem o DPOTY Gobercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) 13 minut temu, Reikai napisał(a): Ja bym sie zastanawial, czy Bam jest w top 5 centrow w tym roku, raczej nie. Jokic Embiid Sabonis AD Wemby luzno wyzej. A nawet nie wspomniałem o DPOTY Gobercie. dodał bym jeszcze, że gdy ostatnio wyszedł na Cheta wykręcił szalone 1/9 wciąż jednak nie wywalał bym go z top5 pochopnie, Sab pomimo monster linijek impactowo jest mocno podejrzany, a Wemby póki nie zacznie grać o coś jest jedynie ciekawostką Jok, Biid, AD, Bam, Gob, gdzie i tak w tej piątce mamy przynajmniej dwóch podejrzanych w kontekście PO Edytowane 25 Marca 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): Sab pomimo monster linijek impactowo jest mocno podejrzany Ofc mialem na mysli sam RS. W PO Sabonis I Gobert imo znowu beda memami, a Bam wskoczy do top3/top2 jak Embiid sie nie ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Ofc mialem na mysli sam RS ale ja o rs też pisałem, Sab w meczach z TD kręci się w okolicach 55%W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Nie wtrącam się tradycyjnie w dyskusję, ale pozwolicie, że dwie rzeczy wyprostuję jako kibic Heat: 1. Jimmie to lider Miami i nie kierowałbym się tu jego statsami, czy tam ilością oddawanych rzutów. Planem są playoffy. 2. Bam spokojnie jest top5 centrem w lidze. W tym sezonie chodziło m.in. o zwiększenie jego roli w ofensywie pod kątem zdobywania punktów i przy okazji by zagrał w ASG - bo dla graczy to ma sporo znaczy przy ich ego odnośnie statutu kto kim jest w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Szanuje wiecznego unikania dyskusji na forum dyskusyjnym @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) W dniu 23.03.2024 o 20:44, człowiek...morza napisał(a): Obu zjada DEEEEEUUUUUCEEEE abstrahując od tego, że zeszły trymestr został mi mocno zanizony i w gruncie rzeczy powinien być 0.500, to aktualny pomimo kontuzji szykuje się całkiem przyjemny. bdb forma pritcharda, mcbridea, robinsona, camary, horforda, collinsa z liderem brownem ktory gra top10 aktualnie btw wszyscy rzucaja powyzej 40 % za 3 takze takich pacers robie w play-in z c***em w łapie no coż, prince w tym trymestrze 40 % za 3 równiez. własnie wrócił mobley, 100 % za 3. szykuje sie najlepszy bilans na wschodzie! moi gracze nie pudłują Edytowane 25 Marca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): no coż, prince w tym trymestrze 40 % za 3 równiez. własnie wrócił mobley, 100 % za 3. szykuje sie najlepszy bilans na wschodzie! 38, przy calym 1.4 3PM Fani Lakers modla sie o DNP u Princa po powrocie Vando, tyle z jego wartosci Teraz, człowiek...morza napisał(a): moi gracze nie pudłują A GM nie pisze opisow, takze szykuje sie solidne 10 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) 2 minuty temu, Reikai napisał(a): 38, przy calym 1.4 3PM Fani Lakers modla sie o DNP u Princa po powrocie Vando, tyle z jego wartosci drobny detal. ostatnie 10 spotkan 43 %. i zaden z fanow lakers sie o to nie modli. przynajmniej ja nie widzialem na ten temat zadnych wiarygodnych danych. ponizej masz zas 2000 weryfikowalnych serduszek! tu mas Edytowane 25 Marca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 No to moze mój eyetest zawiódł bo co włączałem Heat to bam wymiatal w ISO np wczoraj vs Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi