ignazz Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) PanowieCzas zaplanować coś bardziej przemyślanego i zrobić spotkanie w Warszawie z dużym wyprzedzeniem.LISTA OBECNOŚCI:Gość honorowy: Borys nick na Forum be GM nocleg 1. Ignazz ( spurs) NIE2. Tecu ( 76 ers) N3. Mikowal83 N4. Ozzy110 ( pistons) TAK5. Qcin ( minny) TAK6. Elwariato7. Karl NIE8. Wstępnie Marcus Camby ( Pelicans)9. RW3010. Wstępnie Lewe Biodro Smoka ( Denver) 11. Wstępnie -Lu12. Wstępnie Antek13. Wstępnie Findek14. Wstępnie Kucio ( OKC)15. Wstępnie Qooniu16. Wstępnie Hoolifan17. Wstępnie Golden Glory W związku z faktem, że NBA trede deadline przypada w nocy z czwartku na piątek dla tych co mogą poświęcić jeden piątek z życia proponuję nocne biesiadowanie w Korsarzu na Woli.W czwartki już tam się coś dzieje, stoły długie a i cena piwa plus jadło względnie OK.więc rozpoczynamy rekrutację aby ekscytować się razem w doborowym gronie i napić się tak zacnie aby przeoczyć o 2 w nocy oddanie Davisa do lakers.Zapraszam.czwartek, 7 luty 2019 Warszawa KORSARZ start 20:00https://www.tawernakorsarz.pl/taka knajpa to mam nadzieję że nie tylko bedą ludzie portowi z Bostonu, NY czy Portland ale i człowiek morza ;-)jakby ludzmi z beGM obrodziło to i wymiany tam w beGM można zrobic.....łatwiej wtedy bedzie trójtronne dogadać i może zdąrzę sprzdać tak doskonałego Hensona czy Lee Edytowane 18 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Jeśli nie zdarzy się nic nieprzewidywalnego to jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 No wreszcie Warszawa się budzi do życia! Będę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Macie mój miecz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Też wstępnie chętny Czas zejść na ląd... Edytowane 30 Października 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ciekawy pomysl. Wstepnie jestem za wiec mozna mnie dopisac do listy zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Aby zachęcić jeszcze bardziej to mam propozycje ze w większym gronie chętnie ocenie moje wymiany na przełomie tych lat w beGM. Jeżeli w którymś przypadku wspólnie ustalimy ze wymianę wygrałem to obecnemu GM przegranymu stawiam na osłodę kielicha a ze w korsarzu maja sporo gorzkiej żołądkowej i innych słodkich owocowych to się dogadamy. Nie mam nic przeciwko abyście teraz hurtowo do lutego celowo przegrywali wymiany łącznie z tymi na ostatnia chwile w knajpie. Jestem GM San Antonio. Stać mnie. Z reszta..... Wezmę fakturę na spurs i wrzucę w koszty. Nie wchodzą one w sałary. Ups. Zagadka sukcesu gsw w realnba chyba rozwiązana )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 A na Śląsk to leniwe chu*e nie przyjeżdżacie... Który Śląsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Jak nie będę miał w piątek egzaminu to jak najbardziej mogę się pojawić Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Jak mnie dziewczyna puści to z checia bym przyjechal, od czasu zlotu w Lublinie z 2006 roku troche czasu minęło, a niektorzy dalej piszą (pozdro dla josepha, spabloo'a, borysa, tomaszanai ludzi, ktorych nie wymienilem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Który Śląsk? ten lepszy... lakers \ przecież nie clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Powinienem być Wola to nie moje klimaty, choć nie powinienem narzekać, bo chociaż moje miasto Ale jeszcze sporo czasu to może się zmieni dzielnica. Taki pomysł - może zamiast knajpy, wynajmiemy jakiś apartament gdzie osoby spoza stolicy będą mogli się przekimać a będziemy mieć większą swobodę czasową i nie tylko. Edytowane 30 Października 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Powinienem byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 jeśli mi ni będzie jakoś na maksa kolidowało z pracą, to też przyjadą, ale trzeba szybko zacząć, bo znowu nas o pierwszej wypierdolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Byłem kilka razy w tej knajpie (mimo, że nie jestem żeglarzem . Jak ktoś lubi takie klimaty to nawet spoko. Nie znam nikogo z forum osobiście, więc może będzie dobra okazja, żeby się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 moze tez wpadne, a co. planuje urlop w tym czasie, ale ze na razie zadnych szczegolow nie znam, to wpiszcie mnie na liscie jako tentative. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Taki pomysł - może zamiast knajpy, wynajmiemy jakiś apartament gdzie osoby spoza stolicy będą mogli się przekimać a będziemy mieć większą swobodę czasową i nie tylko. Platinum Towers? ^^ Ciężko się tak wcześnie określić, ale powinienem dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 może być domówka ale jeżeli przyjdzie dużo chłopa to hala Gwardii chyba ;-) lub centralna jeden wielki apartament dla afterka nie zszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Platinum Towers? ^^ Ciężko się tak wcześnie określić, ale powinienem dać radę A to też fajna opcja, kiedyś jeden z moich dostawców organizował tam oglądanie jakiegoś meczu MŚ w kopaną. Wynajmujesz apartament, niczym się nie przejmujesz, mnie musisz sprzątać, wnosisz swój alko, a ceny z tego co pamiętam nie są jakieś mega wygórowane przy zrzutce dla kilkunastu osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 noclegi: apartament nww na chmielnej dla 11 osób 500PLN z 3 sypialniami dwupoziomowe Labo na Woli za 729PLN Zegadłowicza kasprzaka - niedaleko PKP Zachóed i Korsarza heart of warsaw 530 pln na gemerskiego Bielanska obok ambasady Belgii blue house na warynskiego 690 koło polibudy ceny na luty 2019 moge cos karta kredytowa zablokowac na 2 miesiace dla 12 osób gdzieniegdzie taniej bo w systemie 2x6 w NWW ul. Zgoda 13 to 352 PLN wychodzi mniej niż 30 zeta Senator na Skierniewickiej 658 PLN za 12 osób w 2 apartamentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi