MarcusCamby Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nie śpię, bo podziwiam młodych Lakersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Beasley wzial sobie do serca slowa lukea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Co tam Jokiciowcy? Nic tam magicowcy-showtime'owcy. (ps. kazdy glupi moze wskoczyc na bandwagon Allena i udawac ze to stara milosc do DLO ) o Monte sie rozgrzewa - fajnie zalokowane 1,5 banki / 3 lata co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 allen to mnie wku*wia akurat dziś z 4 asysty DLO ukradł. liderowi mozna wybaczyc wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Co tam Jokiciowcy? ja nie ogladam bo chciałem sie wyspać, zobaczyłem wynik i juz nie usnę chyba zapowiada się swiecenie oczami na zlocie, choć bez choćby Sapa takie porażki nie sa jakimś mega zaskoczeniem mój team w beGM wygrałby to +20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 o! Vanderbilt 7 zbiórek w 7 minut są powody do optymizmu jednak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Po co takie głupoty piszesz? a kogo Nets szykuja na lidera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 jak dziecko musiałeś wygladać gdy wskoczyliśmy na -7 jak Malone nie wyleczy Bartona z s5 po tym meczu to mozesz mu Julek cisnać po rajtach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ty wyglądasz teraz c***a, bo nie ogladałem! ważne, że się ogarneli a dzisiaj Sap Harris MPJ + pick i witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 z -17 do +18 w okrojonym składzie, bez lidera, za to z dwoma nowymi rekordami Pascala i Freda. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Nie da się patrzeć na tego gownianego Kuzme w D, co za pachołek. Dziwna decyzja ze zdjęciem Theisa na crunch time Edytowane 8 Lutego 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jokić jaka czapeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jokić nazwał Embiida najlepszym big manem w lidze, koniec żartów z Budynia. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 super rotacja 76ers w tej 1Q [bez zartow] Ben niech gra wlasnie z tymi Harriso-Butlerami a Embiid z resztą odpadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 To samo pomyślałem, ale tutaj Boban musiałby się okazać quality backupem na te 15 minut, żeby to się utrzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 b.miły run <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jak chcecie zonaczyc najglupszego defensora w lidze rzuccie okiem na markiza c. Jesususususu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 niech ktoś oszuka Redicka, że to playoffy już to może coś spudłuje... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Embiid ma problem z białymi, nie do końca najszczuplejszymi C. Dzisiaj ma raczej problem z chorobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dzisiaj ma raczej problem z chorobą. dostał sraczki na myśl o grze vs GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi