memento1984 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Chyba to przeczytal:)To tak jak ja synowi tlumacze jakim marnym shooterem jest giannis i nagle bam trojka - syn : “klamiesz” lololoPS Juz sam nie wiem komu kibicowac, czy tym za plecami lakersow czy od osmego w gore... hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 skusilem sie na Nets - Cs po tym jak Brooklyn ostatnio wychwalany oj, ciezko poki co, ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 UŁAAAAAA Malik kwarta życia a miałem odpuścić po pierwszej połowie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Kyle Anderson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ale cisza na trybunach lol pięknie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ale cisza na trybunach lol pięknie <3 Nom, Barton uciszył lul Craig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Mam nadzieję, że 3Q sobie pooglądałeś ;-) Szkoda, że Atkinson dalej nie teges z "hothand" i dość szybko w 4Q poddał grę, no ale jutro mustW z Bulls. tak, ogladalem i to jest wlasnie problem D'Lo, ktory pierwsza polowe jesli sie nie myle skonczyl z 9 punktami z 12 rzutow ten mecz to wlasnie to jak ja odbieram jego gre - bardzo mocno w kratke, 2 kwarty do dupy i 1 dobra, tak samo z meczami raz zle totalnie, a raz kozacko i tak w kolko, wiec teraz czekajmy na mecz z CHI, potem niedlugo ORL i znowu CHI rzuci sobie 30 przeciwko druzynom, ktore nie graja o nic i bedziesz mogl dalej sie cieszyc z postepu jaki poczynil ponownie tylko przypominam - nie odbieraj tego jako atak, to jest MOJA OPINIA i jesli gosc bedzie w stanie zagrac przez dluzszy czas rowno i dobrze, to bede pierwszy ktory uderzy sie w piers, ale poki co prosze uwierz w moj sceptyzm kiedy jest w CY i nadal jego lepsza gra to maly samplesize moze tez dodam, ze ogladalem tylko 3 kwarty, bo mecz byl dla mnie po prostu nudny wiec na q4 wylaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Nom, Barton uciszył lul Craig aj tam - Malik hero (ta ostatnia Trójka Bartona po asyście Malika też) no i Kyle dobrze tam ogarnął <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 JULEK PRZEPROŚ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 tak, ogladalem i to jest wlasnie problem D'Lo, ktory pierwsza polowe jesli sie nie myle skonczyl z 9 punktami z 12 rzutow ten mecz to wlasnie to jak ja odbieram jego gre - bardzo mocno w kratke, 2 kwarty do dupy i 1 dobra, tak samo z meczami raz zle totalnie, a raz kozacko i tak w kolko, wiec teraz czekajmy na mecz z CHI, potem niedlugo ORL i znowu CHI rzuci sobie 30 przeciwko druzynom, ktore nie graja o nic i bedziesz mogl dalej sie cieszyc z postepu jaki poczynil O ile zgoda, że DLO jest chimeryczny o tyle sugestia, że nabija sobie staty z drużynami z dupy jest błędna. On w swojej chimeryczności jest ponad to i potrafi zagrać super też przeciwko kozakom jak i zagrać słabo też przeciwko kasztanom JULEK PRZEPROŚ!!!! no wypada, żeby Barton zagrał czasem jakiś dobry mecz jak dostaje tyle monet a bohaterem i tak Malik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Nom, ogółem śmieszny meczyk Nuggets przez 44min graja jakąś upośledzoną ofensywe tylko po to aby później na koniec 10 posiadan z rzędu zapunktować i wygrać chociaz ten GW Jokica dosyć szczęśliwy - rzucił gdzieś w bok obręczy byle tylko i się jakoś odbiło tak ze akurat wpadło Edytowane 29 Stycznia 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 no wypada, żeby Barton zagrał czasem jakiś dobry mecz jak dostaje tyle monet a bohaterem i tak Malik no i fajnie no i super - możesz się iść dalej Andersonem jarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dziwny mecz hawks chips Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 wiecie może czy Lillard dziś zagra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Zagra, Nurkic tylko Q jest Edytowane 31 Stycznia 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Porzingis, Hardaway i Lee do Dallas za Jordana, Smitha Jr, Matthewsa i pick 1 rundy... Co z minutami dla M.Robinsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 ahahahahah Reggie Jackson "Ty do mnie ja do Ciebie" nabrało nowego znaczenia lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Chyba faktycznie trzeba zacząć brać tych Bucks na poważnie patrząc co robią w Kanadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ojp Clippers teraz kończą co chcą pod koszem i jeszcze wolne łapią. A wydawało się spokojnie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Blisko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi