dannygd Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 LJ to dziś chyba festiwal niedolotow niczym Lonzo zalicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ogólnie oczy krwawią jak się patrzy na oba zespoły, a biorąc pod uwagę, że Lakers posiadając LBJ'a są playoff teamem, to nie dziwię się, że Lorak ogląda ostatnio tylko stare mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie chcę zapeszać bo nie takie przewagi Lakers trwonili w tym sezonie, ale jedyne co zostanie w głowie po tym meczu to zwycięstwo i największa chyba ilość rookie na parkiecie w jednym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Moe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 LeBron trochę wygląda jak z 1. sezonu po powrocie do Cavs, ale może nie ma co zapeszac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Tzn.? LeBron sobie wybiera mecze, w których przycisnąć, a w których zagrać trochę na odpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Tzn.? LeBron sobie wybiera mecze, w których przycisnąć, a w których zagrać trochę na odpierdol. Dokładnie. Za chwile kozak mecz, Grizzlies Sixers. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Niech tylko przyjdzie Alonzo lub Luki i powie że Heat nie dostaje gospodarskich gwizdków. Parodia sędziowska w Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 kilka gwizdkow z czapy ale co z tego? Jak się przez 8 minut nie zdobywa ani 1 punktu to dwa czy trzy gwizdki nic nie zmieniają. Czemu nie gra Exum? o, wszedł w końcu. btw takie stream dzisiaj są ze daj pan spokój, pół meczu to latanie między linkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 to samo mam i to na 2 spotkaniach (oba się poszły je*ać)... - Sixers zaczęli bronić? Choć Memphis to średni miernik - Olynyk jest zajebisty - Jazz trochę brak w tym seznie jednak rotacji ludzi którzy coś potrafią zrobić z piłką, Exum i Neto ekhm - Hassan ma dziś rywala pod siebie (jednego z nielicznych) do błotnistego basketu Whiteside dzisiaj świetny, najbardziej wpływa to na Mitchella który w ogóle sobie z takimi centrami nie radzi... Olynyk bardzo spoko w ataku, te trójki w kontrach super. Winslow wygląda jakby miał 35 lat. Riley nieźle musi sobie płuc w brodę ze nie wziął paczki od Bostonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 jajebie przegrać z takimi Heat, to już wyższy poziom wstydu. Fatalna jest ta ofensywa Jazz i Korver nic tu nie zmienia. Ale po uj nam Butler,mamy Inglesa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Trafil do Knicks, wiec duzo sie nie pomylilem.pokaz mnie druzyne w Chinach, która robi 3W streak z PO teamami NBA ps. jak Wam szkoda 8 dych miesiecznie na lp to nie narzekajcie na brak streamow Edytowane 3 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 u mnie na LP do Sixers jedynym działającym strumieniem był ten w języku mandaryńskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) no lp idealnie nie jest ale pls, drogie też nie za specjalnie Edytowane 3 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Sixers zaczęli bronić? Choć Memphis to średni miernik Gdyby nie fartowny win w Brooklynie, Memphis miałoby 5L streak. Ale Simmons w sumie zaczął grać bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ale piękny meczyk Clippers Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dziękuje za info. Miałem oglądać właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dziękuje za info. Miałem oglądać właśnie. Kto by się spodziewał, że w takim temacie ktoś zdradzi wynik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Rzuciłem bardziej żartem i nie spodziewałem się ze to pójdzie w eter bo nikt nie oglądał i nic nie pisał w trakcie. Jest ok. To było bardziej po co ryzykowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi