dapunk20 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 No wiem ale pisząc aby go nie wpuszczał więcej miałem na myśli ten mecz a nie reszte sezonu przecież trochę dziwna logika że nie można skrytykować sliwki jak gra słabo bo gra dobrze w sezonie ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 stary nie bierz wszystkiego co pisze tak na serio ;] ja się dopiero spać kłade a wstaje o 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jasiu, oglądasz może Nets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 A Knoxa widziałeś? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mudiay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jakby mu jeszcze te trójki zaczęły wpadać... Mudiay szykuje się do kolejnego skalpu w tym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie, spałem^ Ale po boxie widzę, że zdecydował się w końcu jakiś dobry mecz zagrać ? Porzingisa najpierw przepość :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Lecę stawiać pomnik Mudiayowi pod halą Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 LBS to chyba był ostatni człowiek na świecie, który wierzył chyba jeszcze, że Mudiay ma inną przyszłość w koszykówce niż Chiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Knicks to gorzej niż Chiny... Okropnie Nets wyglądają, o Napierze dziś szkoda pisać karmią lepiej niż Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Knicks to gorzej niż Chiny... A czy ekipa z Chin wygrałaby z Bucks? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Eddy Curry lubi to? A Ingram zazdrości :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To gdzie trzeba się wpisywać do bandwagonu Mudiaya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To gdzie trzeba się wpisywać do bandwagonu Mudiaya? Tutaj. Wpisowe 3 1st roundery Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Być bustem (z perspektwy Nuggets) i psuć tankowanie drugiej drużyny - niezły troll z tego Mudiaya. Śmieszna sprawa, że Bucks mają 1W przewagi nad Sixers grając trzy razy lepiej w koszykówkę na starcie sezonu. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To gdzie trzeba się wpisywać do bandwagonu Mudiaya? VIPowski bilet z zalaminowaną łzą LBSa do nabycia w temacie Denver. Wystarczy tam wejść i napisać tak: "Jokić to Brad Miller 2.0 tylko grubszy" Dziwki i szampan na koszt ultrasów Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jak Wizz dziś nie pykną słabiutich Nets to ja już nie wiem. Będzie dramat. Z drugiej strony zastanawiam się kto ma gorszą strefę podkoszową. Wizards w RL NBA czy kungfubestia w BeGM Totalny dramat, a taki Mahinmi czy Jason Smith zarabiający spore pieniądze, nawet już z ławki się nie podnoszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Być bustem (z perspektwy Nuggets) i psuć tankowanie drugiej drużyny - niezły troll z tego Mudiaya. całą końcówkę jego pobytu w Denver trąbiłem, że ogarnął kuwetę ale jego czas był już dawno policzony za ta trójka to rzeczywiście fluke był julek to go zaś codziennie do Chin wysyłał dalej jest typko z kobinacją atletyzmu i szybkości, którzy mają nieliczni pg Edytowane 2 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 julek to go zaś codziennie do Chin wysyłał Trafil do Knicks, wiec duzo sie nie pomylilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nad tym jebanym Kuzma nawet ja bym rzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi