Skocz do zawartości

WCSF: Lakers (1) - Jazz (4)

Van

kto wygra?  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. kto wygra?

Rekomendowane odpowiedzi

tak wygladaja kibice w utah (jak ktos znajdzie czanego, to ma u mnie piwo:D):

pośród tych w jasnoniebieskich koszulkach jest jeden w ciemnoniebieskiej, jak jest pan z czerwoną czapeczką to obok jest pan z białą czapeczką i biały to on nie jest na bank, wiec poprosze o to piwo :wink:

Dlaczego piszesz do mnie z wyrzutem i kpina o tym, ze nie jestem milionerem z typami podczas kiedy ja odpowiadalem na typy czlowieka z twojego obozu. Czyli co jak sie ma typy na wygrana Jazz i to co zaraz zacytuje to jest okey, ale kiedy odwrotne, to juz jest to niczym nie poparte i nalezy kpic. Zejdz mi z oczy czlowieku, i zaopiekuj sie swoimi synami cos ich splodzil jak byles nastolatkiem. Zanim to zrobisz to sie najpierw do nich przyznaj.

Ja jestem jasnowidzem, bo odpowiedzailem, komus kto to wczesniej zrobil. Ja jestem zly bo Okurowi zanizylem statsy do 15/10 jazzman jest dobry bo przewiduje ze on bedzie mial 20/20 w g4.

uu, to może najpierw zauważ, że dwa z trzech cytatów są z wypowiedzi przed odpowiedzią Jazzmena. W dodatku nie zrozumiałeś, że ironiczną odpowiedzią na to co pisałeś jest również pisanie jego, co kto zdobędzie. My się nie bawimy w jakieś przewidywania przyszłości, tylko IRONIZUJEMY z ciebie, z twoich pierdół. Proste?

No i w sumie tyle wystarczy na twoje wypociny, bo reszty nie ma co nawet wydzielać.

Koniec

greg bluza jest ok:)

ale nie wiem czy moze ownac sie z moimi 2 bluzami lakersow:D

meczowkami george'a, sashy czy meczowymi spodenkami fishera:D

Dołączona grafika

jesli interesuje kogos reszta kolkcji to zapraszam tutaj

http://forum.probasket.pl/index.php?sho ... &start=780

ale ostrzega greg nie chcesz sie ze mna licytuowac jesli chodzi o ciuchy:D

a swoja droga znalazlem na ebayu goscia ktory ma dosc tanio meczowe spodenki jazzmanow. i inny stuff moze cos kogos zainteresuje. szkoda ze meczowe rzeczy jeziorowcow po tyle nie chodza....

links 1http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&dfsp=32&satitle=jazz&sacat=-1%26catref%3DC6&sadis=200&fpos=31-060&sabfmts=1&saobfmts=insif&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&seller=1&sass=gamewornuniforms&fsop=32%26fsoo%3D2&fgtp=

http://search.stores.ebay.com/MATEOFMILK_jazz_W0QQfciZ15QQfclZ4QQfsnZMATEOFMILKQQfsooZ1QQfsopZ1QQsaselZ60746372QQsofpZ0

karl malone: uu, to może najpierw zauważ, że dwa z trzech cytatów są z wypowiedzi przed odpowiedzią Jazzmena. W dodatku nie zrozumiałeś, że ironiczną odpowiedzią na to co pisałeś jest również pisanie jego, co kto zdobędzie. My się nie bawimy w jakieś przewidywania przyszłości, tylko IRONIZUJEMY z ciebie, z twoich pierdół. Proste?

No i w sumie tyle wystarczy na twoje wypociny, bo reszty nie ma co nawet wydzielać.

Koniec

Jak cos moze byc pierdola skoro sie jeszcze nie wydarzylo. Co w przypadku jesli sie potwierdzi? Jak mozna automatycznie stwierdzic, ze cos sie nie wydarzy (szczegolnie, ze to co ja pisalem ma wieksza prawdopodobnosc i nie jest stronnicze jak w waszym przypadku) Teraz to wszytko jest ironiczne. Czy ironiczne jest rozniez typowanie zwyciezcy przed meczem? "Bawimy sie w przewidywanie przyszlosci" zostawie to bez komentarza.

jesli masz na mysli tego faceta znajdujacego sie na zdjeciu po lewej stronie uniesionych rak goscia z pierqwszego planu (brazowy t-shirt) to musze Cie zmartwic ale on na 100% jest bialy ;-)

no popatrz popatrz a wyglądał mi jednak na czarnoskórego i nie będzie piwa :( :wink:

a tak do rzeczy, za 2h mecz który mam nadzieje ze wygramy, w G3 zagraliśmy słabo a mimo to mieliśmy mecz na styku. Kluczowa tutaj będą dwie postacie- Gasol i Boozer no i oczywiście nasza ławka. Wystarczy, że Pau nie powtórzy takiego meczu jak ostatnio i powinien być spokój bo wątpie żeby Boozer był w stanie znów wykręcić mecz na poziomie 20/20. No i kwestia ławki, Farmar i Vujacic. Po tym pierwszym po ostatnim meczu metamorfozy się nie spodziewam, ale od Sashy jakiś punktów jak najbardziej. No i Kobe, jeśli od początku zacznie wjazdy pod kosz tak jak w 2 połowie tego meczu to myśle, że Jazz już do ESA nie powrócą.

i tak swoją drogą to ciekawe kogo dzisiaj C+ desygnuje obok Wojtka czy to będzie Joe czy Zenkowi jednak oddadzą ten drugi mecz, oby nie :wink:

Moje buty http://img2.freeimagehosting.net/uploads/7d5640fd9d.jpg

Od lewej gorny rzad:

czarne niskie rbk do chodzenia

biale niskie, iverson question 3

czerwone niskie nike air force one SHEED, moje ulubione i jedne z najdrozszych jakie kiedykolwiek kupilem

niebieskie niskie reebok answer IV

czarne wysokie reebok xbeam franchise (buty francisa, w ktorych bral udzail w konkursie wsadow 2000)

szare wsyokie nike air max 180 bb (mam dwie pary)

saro niebieskie reebok answer IX pump bardzo dobrze sie nogi trzymaja i same sie pompuja

czarno czerwone, reebok answer X pump jeszcze lepiej sie pomuja i bardzo dorze trzymaja kostke, jedne z moich ulubionych

Od prawej dolny rzad:

czarne nike shox, rzadko gram bo starsze juz sa

niebieskie nike nike air force, tez stare prawie nie uzywam

cerwono biale niskie dc, do chodzenia

czarne niskie conversy do chodzenia

wysokie czarne nike zoom air

szare wysokie nike 180 bb

czarne nike do chodzenia

wysokie czerwono czarno biale nieke zoom air

Mam jeszcze trzy apry timberlandow, jedne wysokie, drugie srednie a ostatnie niskie, wszytkie w charakterystycznym zoltawym kolorze. Jak ktos chce to wrzuce zdjecia.

Wiekszosc moich koszulek (mam jeszcze czarna Iguodali, biala jest z oryginalnym podpisem wiec jej nie nosze)

76ers

http://img380.imageshack.us/my.php?imag ... 490bp6.jpg

http://img380.imageshack.us/img380/4185/dsc06491sq0.jpg

http://img379.imageshack.us/img379/5026/dsc06494ja7.jpg

Inne

http://img379.imageshack.us/img379/6048/dsc06509pj1.jpg

http://img379.imageshack.us/img379/1487/dsc06511hi6.jpg

http://img379.imageshack.us/img379/3923/dsc06496tf1.jpg

Wiecej rzeczy szmat i ciuchow wrzuce pozniej bo mi sie mecz Lakersow zaczyna.

badboys2: btw. chyba jestem jednym z bardziej czarnych fanow lakersow, przynajmniej w polsce:P

Pewnie, ze jestes.

no super Jmy że masz tyle butów, mógłbyś cała afrykańska wioskę w nie ubrać, nie myślałeś kiedyś o takim charytatywnym czynie? i pytanie wieczoru po co to tu wrzuciłeś?

wracając do głównego, przed nami dzisiaj najważniejszy mecz, decydujący .. bla blaa. Wszystko zależy dzisiaj od Jazz, Lakers cały czas prezentują podobny poziom, Bryant gra jak w transie, dzisiaj bedzie jeszcze bardziej zmotywowany,wydaje mi sie ze Sasha i Walton znowu zawiodą, na nich chyba bylo widać najbardziej jaką porażającą moc może mieć tłum kibiców gospodarzy, Boozer da radę, nie ma innej opcji!

:lol: i to maja byc PO? no nie zartujcie :lol: a price najpierw chcial sie postawic a potem zaczal sie za oko trzymac :lol: nie no brawa naprawde wykluczenie turiafa pierwsza klasa brawa dla sedziow.

ech bywaly gorsze faule i nic...

swoja droga lakers niech nie rzucaja z dystansu bo wykonuja to fatalnie... no i defens...

Dobra decyzja sedziowska, masz dwa typy flagrant foul: unnecessary contact/unnecessary and excessive i intentional faul. Ten Turiafa klasyfikuje sie jako unnecessary and excessive, za ktory wylatujesz automatycznie. Widziales jak glowa Price'a sie odbila od ziemi? Cel ta kiego wykluczenia ma za soba jeszcze jedno przeslanie: dla przykladu. Gdyby go nie wykluczyli Jazz zrobili by tyo samo na jakis zawodniku Lakers. Na to nie moga pozwolic sedziowie. Zreszat to nie lata 80.

Jmy tak samo mogła się odbic po, w której nie byłoby w ogóle nawet faulu już bez przesady :? tu nie było nic celowego, żadnego nadmiernego czy intencjonalnego kontaktu jak widzęcośtakiego odechciewa mi się oglądać tej ligi i tu naprawdę nie ma żadnego znnaczenia to, że to gracz Lakers wyrzucili go z meczu bez żadnych podstaw, flagrant to już byłoby dużo, ale wyrzucenie z meczu :?

tu nie było nic celowego, żadnego nadmiernego czy intencjonalnego kontaktu

Celowego może nie, ale nadmierny był. Nie przesadzaj Van, pól biedy jakby normalnie wyskoczył do bloku (co zresztą na początku było), ale nie musiał go łapać w pół, to nie wyglądało jak normalny faul.

Niemniej jednak wykluczenie to przesada.

Tak odchodząc już od tej głupiej decyzji sędziów, trzeba powiedzieć, że jak narazie to jest to najlepszy mecz tej serii, jeśli chodzi o walkę i widowisko ;]

Mam nadzieję, że to wygramy, ba jestem tego pewien :P

no super Jmy że masz tyle butów, mógłbyś cała afrykańska wioskę w nie ubrać, nie myślałeś kiedyś o takim charytatywnym czynie? i pytanie wieczoru po co to tu wrzuciłeś?

a temat czytales? :| :? :x

utah bardzo dobry start, troche ozyl deron, fisher znowu foul trouble i macie wielki problem. ciekawe kiedy eksploduje kobe

bullshit call z ejection turiafa. nie wierze :shock: :shock:

ale stronniczo sedziuja(3 faul fishera... )

lakers maja strasznie duzo problemow, wszystko sei zle ulozylo a mimo to remis... respect :roll:

śmieszno-straszny ten mecz jest..to wykluczenie dla Turiafa to nie wiem czy śmiać czy się płakać, Price świetnie od siebie tam dodał..3 faul Fishera który nam go w 2 kwarcie praktycznie wyklczuł na Williamsie też zabawny

gramy dzisiaj słabiutko na dystansie tragicznie na linii a trzymamy Jazz na remis, wreszcie się Sasha obudził bo na Farmara to już dzisiaj nie ma co liczyć, a w obronie też dziurawi jesteśmy strasznie ale nawet jak tak dalej pójdzie to sie nie zdziwie jak wygramy

Wykluczenie to rzeczywiście chyba za dużo, ale flagrant by się tak czy siak należal.

To akurat nie ulega watpliwosci.

Uff jakos Lakers wybrneli, Kobe zaczal trafiac ale najbardziej dziekuje Vujacicowi. Naprawde clutch shoots w pierwszej polowie. Duzo nam daly. No i Gasol ciagnal nas jakos w pierwszej polowie.

Boozer jakos juz "nie boozuje ^^", jedynie Williams gra swietnie, choc jak kryl go Vujacic to myslalem ze zacznie go niszczyc a tymczasem nie...

Walton +15 z lawki, wow niezle jak na niego. Vlade znowu mnie zawodzi, nie wywiazuje sie ze swoich zadan juz od dluzszego czasu... naprawde jego obecnosc zaczyna mnie denerowac :? on nic nie gra ostatnio...

Wygrywamy zbiorke poki co, szkode ze FT % nie lepszy bo moglibysmy prowdzic tymi 6pkt no ale trudno. Trzeba jakos przetrwac. Swoja droga ladny buzzer Bryant'a ;)