buła Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) wziąłem DSJa jeszcze długo przed trejdem a tu taka miła niespodzianka, chyba zostanie u mnie na dłużej, będzie miał po 15 as do korneta Edytowane 1 Lutego 2019 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie mogłeś go wziąć długo przed tradem, bo sam go miałem jeszcze jakiś tydzień temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Raptem 10h przed trejdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 lol Swoją drogą to kolejny kamyczek do mojego ogródka. Wziąłem Smitha po tym, jak pojawiły się plotki dotyczące jego wymiany. Wywaliłem go, kiedy jednak wrócił do Dallas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 k**** capy chodzi o to, że wziąłem go z myślą że mi zagra jeszcze 2 mecze w tym tygodniu, których potrzebowałem, a nie o definicję długo przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mówisz Paweł, że z DSJ powalczysz o pierwszą dziesiątkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jesli Aldridge zagra dobry sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Pół godziny analizy kogo wziąć na te 3 dni. Dobrze, że wziąłem Knoxa, trochę gorzej, że został na ławce. Tradycyjnie pojadę Zenkiem: "jak do tego doszło, nie wiem". Do mojej listy AllTime FB-pizdodzbanów obok Luola Denga, Coreya Maggette i D'Angelo dodaję Gary'ego Peni... Harrisa. Po co jak go w ogóle brałem? Edytowane 2 Lutego 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Zajebisty timing tych wszystkich dnp, prawdopodobnie z możliwego 6-3, na koniec zrobi się 3-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 No dupa, nie wyszedł mi ruch z Porzingisem. Jak Zubac zrobi dziś 30-15 to Lorak nie dziękuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 jeśli zrobi, to będę pisał, że i tak byś go nie wystawił ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Co tam boldi spróbujemy 9:0? :] Edytowane 3 Lutego 2019 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Spróbujemy : ] chociaż mam sporo w zbiórkach do odrobienia, a wystawiając pełen skład nie obronie strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 lol no i wszystko zgodnie z przewidywaniami. 7-2 w sobotę, to wszyscy robią zbiorową kupę i już 4-5, a to jeszcze nie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 w sumie możesz wygrać, i to nawet 6-3, bo w ratiach jest blisko. szczególnie o FT się obawiam, no ale trzeba zaryzykować, bo BLK i PTS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nie skomentuję tego, że przegrałem trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dobry motyw. Rano decydowałem czy brać dzisiaj Patrick Beverly czy Shai Gilgeous-Alexander. Wziąłem Patricka. Shai zagrał lepiej, ale gdybym go wziął nic by mi to nie dało, bo zabrakłoby mi 1 steala i 1 bloku do remisu z Buła. Natomiast Shaia wziął PeWee i dzięki niemu wygrał bloki z Cwebbem więc dla mnie lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 mega słaby tydzień w 3pt - Hardaway zagrał jeden mecz bo wymianka ale to i tak c*** w morzu potrzeb skończyło się 3-6 z Robem, chociaż szkoda tych kilku zbiórek, to i tak uważam że mogło być gorzej biorąc pod uwagę liczbę meczy gości z wymiany mavs-nix plus jest taki że zgarnąłęm DSJa i gość będzie orał w nixach moim cichym bohaterem jest d`angelo russell, który rozgrywa najlepszy sezon w karierze i już zapomniałem że miałem Johna Walla w drużynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Aż nie wierzę kto się znajduje w moim składzie... KCP i Roziera już się pozbyłem, ale żeby wyrzucić scruby w osobach Knoxa, Garyego Penisa i PJa Fuckera potrzebuje drastycznego zwiększenia limitu zmian w tygodniu. Wypada się cieszyć, że takimi scrubami przegrałem tylko 2-7... a strasznie mnie boli, że muszę trzeci tydzień z rzędu grać tym grzbietem, PJem Fuckerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Ja raczej celowałem w wygranie FG%, choć wiedziałem że wystawiając Smarta i Westbricka będzie to trudne i nie wiedziałem czy w ogóle ich wystawiać. Po info że Lowry nie zagra, zostawiłem ich w składzie, bo zacząłem liczyć na te 3P i olałem FG%. Mało brakło, a wygrałby i to i to. btw. do zakończenia sezonu jeszcze trochę czasu ale gdyby pozostało tak jak jest teraz, to w ostatnim tygodniu (łączonym zresztą), obecna czwórka z czuba tabvelii gra między sobą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi