rw30 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ok, jesli to przeglad sportowy via axel springer to jakos moge sie z tym pogodzic, pierwsze skarby kibica pamietam wlasnie z przegladu (choc nieco pozniej niz 1957), wiec moze cos jest na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Ja z Tempo, pomarańczowy karto jako okładka. Moje pokolenie mówi adidasy do tej pory na wszelkiego rodzaju sneakersy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 W dniu 19.09.2019 o 13:56, Piotr Zarychta napisał: Urząd patentowy zastrzega nie tylko patenty, ale też znaki towarowe. Skarb Kibica zostął zastrzeżony jako znak towarowy Dziwna sprawa, jak ja się dowiadywałem kilka lat temu, to nie da się zastrzec słó potocznie występujących w języku polskim, chciałem być pewny, że nikt mi nie wyskoczy, że sklep koszykarski to nazwa zastrzeżona. Nie wiem jak można zastrzec skarb kibica, jeśli zastrzegają to jako znak towarowy to powinno się móc używać dalej sformułowania. Jesteś pewien, że nie możesz napisać skarb kibica? może zastrzeżone jest tylko jakby logo graficzne z tym sformułowaniem? Pytam, bo sam jestem ciekaw jak to jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Można, skoro oni zaczęli jako pierwsi w Polsce wydawać taka gazetę. Tak jak nie można wydawać gazet Sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Kilka linków: https://www.pb.pl/skarb-kibica-od-poczatku-327593 https://www.pb.pl/presserwis-axel-springer-bierze-przeglad-sportowy-w-zamian-za-pisma-kobiece-377918 Patrząc na ten drugi wygląda jakby Skarb Kibica był ich tytułem prasowym. A co za tym idzie wygląda jakby to miało sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 2 godziny temu, Piotr Zarychta napisał: Patrząc na ten drugi wygląda jakby Skarb Kibica był ich tytułem prasowym. Pewnie jest tak, jak napisałeś. Skarb ma nawet osobną cenę. Jak ktoś korzysta z ich aplikacji, to w dzień publikacji, inaczej niż w kiosku, można kupić tylko regularny Przegląd Sportowy lub tylko Skarb Kibica. O ile mnie pamięć nie myli SK kosztuje wtedy 5 zł, a Przegląd Sportowy ma swoją standardową cenę 3 zł. Ciekawe w sumie, że w nie można kupić Skarbu Kibica osobno w wersji papierowej (przynajmniej ja się z czymś takim nie spotkałem). Już w środę kolejna szansa, żeby to sprawdzić, bo będzie SK o PLK w męskim i damskim wydaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Jako, żę takie pytania się pojawiały w tej dyskusji, to informuję, że zrobiliśmy dodruk pierwszego numeru Magica i jest dostępny w naszym sklepie internetowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Kiedy wysylka numeru 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 @Mich@lik w przyszłym tygodniu poniedziałek, najpóźniej wtorek. Obecnie magazyn znajduje się na taśmie w drukarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Dziekuje @Piotr Zarychta fajnir by bylo gdybyscie tu podawali zawzze info kiedy wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 @Mich@lik za każdym razem przy nowej okładce jak jest dostępna na stronie, są daty wysyłek. A tutaj nie chcę przesadzać ze spamowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Wersja cyfrowa Skarbu Fana jest już dostępna w aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 5 godzin temu, Piotr Zarychta napisał: Wersja cyfrowa Skarbu Fana jest już dostępna w aplikacji Już kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Elegancko to wygląda, dobrze się czyta. Nic lepszego w Polsce przed sezonem NBA nie będzie. Tylko... tego Brada Stevensa nie musieliście zatrudniać jako trenera Brooklyn Nets BTW, fajnie, że apka obsługuje podział ekranu. Nie zwróciłem na to wcześniej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Tę wersję cyfrową da się wrzucić na Kindle czy trzeba się męczyć z telefonu/laptopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 @Lucas telefon lub tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Ech, dzięki. @rw30 Nie wiem co w tym śmiesznego. Na Kindle się dużo wygodniej czyta obszerne teksty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 @Lucas przetestuj sobie na numerze 0. Jest darmowy w aplikacji. Zobaczysz jak Ci się czyta na tablecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Nowy numer dostępny jest od dzisiaj stacjonarnie też w Katowicach, w Matshop. Na razie 20 egzemplarzy. Jak ktoś chce, to może tam też kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 A ja wybrałem konkurs i dostanę skarbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi