Reikai Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Kuzma bronił na prawde ok w tym meczu, ale najlepszy IMO i w obronie i ataku byl Ingram. A Zubacowi to trzeba polamac te złote rączki, albo wyslać do europy.Koles robi od 2 lat regres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 To, jak teraz grają Lakersi chyba nie ma większego znaczenia. Przynajmniej dla mnie. Niech spokojnie pracują, mają kilka miesięcy żeby się dotrzeć. Najważniejsze żeby drużyna była gotowa na kwiecień 2019. Bo to że wejdą do Playoffs jest chyba oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 To, jak teraz grają Lakersi chyba nie ma większego znaczenia. Przynajmniej dla mnie. Niech spokojnie pracują, mają kilka miesięcy żeby się dotrzeć. Najważniejsze żeby drużyna była gotowa na kwiecień 2019. Bo to że wejdą do Playoffs jest chyba oczywiste. Oczywiste jest to ze są w grupie druzyn które mają spore szanse na PO. W gronie pewniaków ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 I jeżeli maja się docierać i kilka miesięcy stracić to jakie PO Na zachodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Oczywiste jest to ze są w grupie druzyn które mają spore szanse na PO. W gronie pewniaków ich nie ma Według mnie pozostaje jedynie kwestia z którego miejsca Lakersi wejdą do PO a nie czy wogóle wejdą. Lebron w składzie = Pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 W zasadzie to gdzie by nie umieścić LeBrona (Hawks, Suns) to automatycznie jest drużyna na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 I jeżeli maja się docierać i kilka miesięcy stracić to jakie PO Na zachodzie? To nie będzie stracony czas. Pocisną troche na koniec sezonu i wejdą. W zasadzie to gdzie by nie umieścić LeBrona (Hawks, Suns) to automatycznie jest drużyna na PO Tego nie wiem. Ale jest pewniakiem na PO z Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Bo to że wejdą do Playoffs jest chyba oczywiste. Podziwiam mocną wiarę. Jeśli nie będzie ruchów w trakcie sezonu, to LeBron może się mocno napocić, żeby zrobić te PO. Ja pokładam dużą wiarę w tym, że Ingram będzie razem z nim ciągnął mocno ten wózek, a reszta dołoży wystarczająco, żeby jednak na spokoju wejść do ósemki. Sorry Jendras, ale do mnie pomysł z takim graniem Lakers nie trafia ani trochę. Tutaj potrzeba drugiego środkowego, w dodatku lepszego od McGee. Jest słabo pod koszem, a jeśli McGee wypadłby na 2-3 tygodnie, to będzie śmiesznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Sorry Jendras, ale do mnie pomysł z takim graniem Lakers nie trafia ani trochę. Tutaj potrzeba drugiego środkowego, w dodatku lepszego od McGee. Jest słabo pod koszem, a jeśli McGee wypadłby na 2-3 tygodnie, to będzie śmiesznie. Spoko, Matek. To nie mój pomysł, tylko Lakers. Ja też bym chciał jeszcze jednego wysokiego (choć niekoniecznie centra, taki np. P.J. Tucker byłby w pizdeczkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 No właśnie już samo to, żeby mnożyć kolejnych skrzydłowych, zamiast dodać prawdziwego środkowego, jest moim zdaniem średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Pomysł to ja akurat kupuję. Zobacz jak grały najlepsze drużyny w play-off - Rockets w serii z GSW grali sporo minut bez centra, z Tuckerem właśnie jako nominalnym wysokim. Warriors startowali Looney'em. Zawodnik, który potrafi bronić podkoszowych, a jednocześnie radzi sobie na switchach przeciw obwodowym, to jest właściwy kierunek we współczesnej koszykówce. I tego IMO Lakers najbardziej w tym momencie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 No właśnie już samo to, żeby mnożyć kolejnych skrzydłowych, zamiast dodać prawdziwego środkowego, jest moim zdaniem średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Pomysł to ja akurat kupuję. Zobacz jak grały najlepsze drużyny w play-off - Rockets w serii z GSW grali sporo minut bez centra, z Tuckerem właśnie jako nominalnym wysokim. Warriors startowali Looney'em. Zawodnik, który potrafi bronić podkoszowych, a jednocześnie radzi sobie na switchach przeciw obwodowym, to jest właściwy kierunek we współczesnej koszykówce. I tego IMO Lakers najbardziej w tym momencie brakuje. Fajnie, ale nie w sytuacji, gdy w skłądzie tych F jest nabite, a połowa jest słaba w obronie. Ale i tak tego nie czuję, ni c***a. Nie zmienię zdania. Liczę na transfer środkowego po nowym roku, jak już będzie widać braki i możliwa będzie wymiana nowych kontraktów. Lance to dwójka, Kuzma czwórka. A mina Kobe to chyba na widok Beasleya w jego koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Myślę, że się doczekasz tego transferu i skład na PO będzie wyglądał lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nie wiem co wy sie martwicie matchupem z gsw jak bedziecie mieli tylko 4mecze w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Widzę że mason plumlee dzisiaj 11/11 z gry. Brak centra wyeksponowany w całej okazałości. Edytowane 3 Października 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Widzę że mason plumlee dzisiaj 11/11 z gry. Brak centra wyeksponowany w całej okazałości. + Jokić 7/10. Nie mogę się przyzwyczaić do LeBrona w stroju Lakers.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Pomysły z Tuckerem czy z Nwabą który też grywał jako fałszywy center to fajne rozwiązanie. Ale na konkretny matchup w Playoffs. Nawet GSW w sezonie regularnym potrzebowali klocków pod kosz, bo przeciw takim klockom grali. Ja bym wolał kogoś pokroju nawet Zazy niz Tuckera. Lakers mają takie a nie inne potrzeby i roster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Oczywiste jest to ze są w grupie druzyn które mają spore szanse na PO. W gronie pewniaków ich nie ma LeBron z Koszarkiem na PG wprowadziłby każdy zespół NBA do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Bardzo bym chciał Zaze na dwa lata w Lakers. Bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi