Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

No to pięknie. Wieczorem człowiek się rozpisuje nt. dziury pod koszem, a rano taki widok. Nie wiem, czy jest jakiś pomysł teraz na wzmocnienie pod koszem, ale trzeba się modlić o pozostanie Lopeza, bo będzie cienko. No i on...

Rajon Rondo

Fuck, no tego to już bym się za nic nie spodziewał. I to jeszcze koleś przychodzi akurat, jak spadł u mnie za IT na liście nielubianych graczy. Trzeba liczyć, że razem z LeBronem będą tutaj mentorami Balla i Ingrama, a nie że przyszedł jako zastępstwo oddawanego Lonzo... ale wczoraj już liczyłem, że wykorzystają jakoś dobrze Randle, więc się wstrzymuję z nadziejami do zamknięcia składu. 

Najlepsze, że ja się zastanawiałem, czy Randle chciałby iść do Pelicans w s'n't za Cuza :D wyszło, chciał tam iść, tylko Lakers dali mu wolną rękę, a sam Cousins poszedł gdzieś indziej...

Boję się jutro wstawać. 

btw. Lakers mieli spotkać się z Evansem? I co? Nic nie wyszło z tego spotkania czy Evans wolał grać w Pacers niż Lakers? A może Magic wolał dać 9/1 Rondo zamiast 12/1 Tyrekowi?

Ten skład kompletnie do siebie nie pasuje, nawet po pozyskaniu Leonarda będzie średnio, nie wiem jaki oni mają plan

Wychodzi na to ze lakers nadal nie maja dobrych mechanizmów rekrutacyjnych.

Dziwne z mojej perspektywy ruchy na szczęście kolejny raz przesuwające plan z roku 2013 na kolejny i kolejny i kolejny.

Przyjście LBJ to wyglada na aspekt tylko i wyłącznie pozasportowy gdzie rodzina tak chciała. Biznes tak chciał. Pogoda podpowiedziała.

Ruchy obecne potwierdzają tylko ze to bardzo mała zasługa zarządu lakers pozyskanie lbj a bardziej wypadkowa samej decyzji geograficznej gracza i otoczenia.

W sumie puszczając do pelikanów randla nie biorąc stamtąd boogiego samemu zrobili przysługę gsw.

To pokazuje ze nawet spurs niedocenili możliwości zabrania boogiego za niecałe mle które jszcze nie wydali w całości

Uniknęli by takiego gsw a zabawa w czekanie na powrót do zdrowia boogiego może by i zachęciło leonarda do zobaczenia czy z tego w lutym coś będzie.

Boogie to toksyczny gracz ale zrobiono to już w 1996 gdzie jednego mega problematycznego gracza dodano do w pełni ukształtowanego składu.

Jeżeli otoczenie to monolit i drużyna z charakterem to nie rozwali tego jeden gracz.

I to spotka gsw.

U lakers tak to nie działa bo mimo wszystko tych znaków zapytania jest więcej a chyba i miasto i rozrywki blisko bardziej zdradliwe ...

W tym roku zabito konkurencje ale tak było już dawniej bo zobaczcie. Lakers nie są w stanie ściągnąć za mniejsze pieniądze gracza typu Iggy który jako lider 76ers był w topie nba a gra od lat poniżej wartości

Wyśmiewacie levingstona ale taki długi rozgrywający z dobrym rzutem z 5 m i niezłymi umiejętnościami w braniu na plecy karłów robi robotę od lat także. Na calderonow tej ligii zawsze stykał.

Korzystając z wybory 29-30 w draftach także gsw nie popełnili bledow i brano zawsze klocka przydatnego

Pokazuje to perfekcję do której bardzo daleko spurs a jeszcze bardziej lakers.

Teraz to nie wiem co robić.

Warriors lubią sobie rozbijać ligę. Cousins 5/1 w Dubs

Pelicans potrzebują wysokiego zamiast DMCdo rotacji Randle. 18/2 w Pels

Lakers potrzebują wysokich i żadnych obwodowych bez rzutu i z podejrzaną D. Rondo 9/1 w LAL.

Kto się skompromitował?

Mam okropne deja vu z 2016r, kiedy po loterii draftu, emeryturze KB i podmianie Byrona na Waltona Lakers byli pięknie ustawieni.A zrobili tragiczny offseason.

Teraz podobnie - LJ dał Magicowi wiele świetnych opcji. A ten marnuje kasę na Lance'a, Rondo i w kontekście tego co się dzieje również KCP. + odpuszcza za free Randle'a.

ehhh..

a mnie już apatia z momentu przeczytania o Boogiem zaczyna schodzić.

Nieszczęścia chodzą parami - LBJ w Lakers, DMC w Łorjorsach..

Sezon regularny i tak nie ma znaczenia (choć ciekawie będzie na Gwiazdkę i jeszcze w kliku meczach Łorjors- Lejkerz).

Znaczenie będzie miała seria tych drużyn w playoffs. Playoffowy Rondo, Lance dmuchający Cousinsowi do ucha, McGhee przeciwko swojemu następcy na centrze i James kontra Durex. Z pewnością będzie śmiesznie, a zatem ciekawie ;)

In addition to the Pelicans and Warriors, Dwight Howard is interested in returning to the Lakers, according to Sam Amick. "He’d like to play with LeBron [James]," Amick said on The HoopsHype Podcast. "That’s definitely on his radar." It's unclear if the interest is mutual.

aha, i niech mi ktoś jeszcze raz powie, że management lakers wykonał świetną robotę i wie co robi... przecież gdyby nie ciśnienie LeBrona, że chce tu być, to byłby kolejny offseason przesuwający the PLAN na bliżej nieokreśloną przyszłość.

Nie wiem czy Lonzo pasuje do Spurs?.,Organizacja Popa to raczej poważna sprawa i nie bardzo pasuje tu cały dramat z Lewarem.Może jakiś trzystronny deal.,Zo idealnie pasuje do Knicks,Lavar by miał w NYC idealną platformę do prezentowania swojego talentu.,Dodatkowo Knicks już są pośmiewiskiem i Ballodrama niewiele by mogła im zaszkodzić.,

Z całym szacunkiem, ale idź zobacz, czy kolarze nie jadą? 

Pakowałbym Emmanuela, Burke'a i Bakera za Lonozo, ale szanujmy się :] 

Po co tu Rondo i Lance to nie wiem.

Jeden żeby robił za trenera w PO, a drugi, żeby wziął na siebie ogień LaVara jeżeli Lonzo zostanie :] 

Ogólnie ciekawie się zrobiło, bo wczoraj czytałem o finale, a dziś Deng i Mozgov są przywoływani jako przykład ruchów :] 

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.