Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy sie smieja z Rondo a polowa skladu Pells na twiterze placze ze go nie ma. Gosc zagral mega sezon i PO ma doswiadczenie i charyzme. Ogarnie to z LBJ.

Brakuje tylko KL do kompletu lub Boogie.

To prawda. Miał świetny sezon w NOP i jeżeli Lakers mają walczyć o najwyższe cele to Rondo nadaje się do tego idealnie.

Widocznie potraktowali to powaznie i sciagneli mu nastepnego nierzucajacego triple-double guarda :grin:

42% za 3 przy ponad 2 próbach w ostatnich PO - tak czytam :) Rondo jako mentor dla Lonzo to jest całkiem dobry pomysł, o wiele bardziej razi mnie umowa Lance'a, bo za te kasę można było mieć o wiele spokojniejszego Reke Evansa

Nie miał swietnego sezonu tylko dobre playoffy (gdzie pels bez cousinsa to byl dla niego najlepszy mozliwy fit)

No i nie moze grac z Cousinsem :)

I przecież o Playoffy chodzi.

Jak grał w Chicago to z 8 miejsca wywaliliby Boston gdyby nie Jego kontuzja.

Według mnie dobry ruch jeżeli walczymy o pierścienie.

jest roznica grać z Bostonem ktory opiera się na Thomasie a Jazz czy Rockets

To nie jest dobry ruch. Rondo to fatalny fit pod Lebrona

w Pelicans miał idealne warunki (mógł grać z piłka, dobrzy shooterzy, dominujący wysoki)
w Lakers nie będzie miał nic z tego i jakby mu przyszło jeszcze do tego grać z Cousinsem to byłaby zapewne katastrofa 

jest roznica grać z Bostonem ktory opiera się na Thomasie a Jazz czy Rockets

To nie jest dobry ruch. Rondo to fatalny fit pod Lebrona

w Pelicans miał idealne warunki (mógł grać z piłka, dobrzy shooterzy, dominujący wysoki)

w Lakers nie będzie miał nic z tego i jakby mu przyszło jeszcze do tego grać z Cousinsem to byłaby zapewne katastrofa

Zaraz się okaże że wszędzie miał idealne warunki tylko nie teraz w Lakers.

Na pierwszy rzut oka to nie pasuje ale co my małe żuczki możemy krytykować tych co na koszykówce zęby zjedli.

Wyniki pokażą czy to pasuje czy nie.

Pisałem wczoraj o DMC i wydaje się to najsensowniejsze rozwiązanie - szczególnie, że dostali Rondo, z którym Boogie nieźle się dogadywał.

Poza boiskiem może i tak, no boisku to jedne z najgorszych 2 man linupów NOP https://www.basketball-reference.com/teams/NOP/2018/lineups/#lineups_2-man_::3

Randle z NOP 18/2 podał woj, więc DMC juz pakuje się do... (nie przechodzi mi przez gardło) LA.

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.