BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 5 minut temu, Jendras napisał: Robisz dziubek pucując torpedę? nie chce mi się odpowiadać na personalne zaczepki osoby o inteligencji osiedlowego seby wyczyść słomę z butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 2 godziny temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: tylko według logiki z alternatywnej rzeczywistości Twojej i Flubera To mile ze o mnie wspominasz ale zupelnie nie rozumiem czym sobie na to zasluzylem, nawet sie nie udzielam w dyskusji:) 8 minut temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: wyczyść słomę z butów Chyba wyjmij. Albo wyczysc buty ze slomy Bo to czy sloma wystaje z butow czysta czy brudna to chyba w jezyku polskim bez znaczenia?:) 2 godziny temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: MJ wygląda cool Z kolei co do klasy MJ i niesamowitej aury jaka go otacza Spokojnie, oddychaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Godzinę temu, fluber napisał: Chyba wyjmij. Albo wyczysc buty ze slomy Bo to czy sloma wystaje z butow czysta czy brudna to chyba w jezyku polskim bez znaczenia?:) moze to takie drugie dno, podwojny pojazd, ukryte znaczenie, tj chodzisz w slomie od urodzenia wiec wyczysc ja z butow : ))) dwoch zamoznych afrykoamerykanow pali cygaro, jeden pokazuje dziubek, drugi suszy zeby i probuje sie usmiechnac -> dyskuja o wygladzie z klasa ! a pozniej oburzenie, ze Kwasniewska uczyla jak jesc beze. BTPH uczy jak wygladac, palac cygaro, nothing to see here haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Lakers - "chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj" feat Rob P. https://video.twimg.com/ext_tw_video/1109559988576575488/pu/vid/640x360/BT90_V1CE0yWGdpL.mp4?tag=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 2 godziny temu, fluber napisał: Chyba wyjmij. Albo wyczysc buty ze slomy Bo to czy sloma wystaje z butow czysta czy brudna to chyba w jezyku polskim bez znaczenia?:) Dziękuję Kapitanie Miodek, masz całkowitą rację działałem w afekcie, stąd lekki babol językowy ah Wasza dwójka jak zawsze czujna, czy to w kwestii IMHO czy takich przeinaczeń jak tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 22 godziny temu, lorak napisał: to było po treningu i skoro tak ciężko zasuwa, to należało mu się. Peszko też tak twierdzi Pelinka cd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 wstalem dzisiaj rano i tak sobie mysle, czemu LAL by nie mialo zrobic banana boat reunion ? CP3 do wziecia, podobnie Melo. Do tego jakas gwiazda drugiego sortu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 @memento1984 Ty weź LBJ do CLE i zrób sobie reunion Nawet gotowy deal mam, gdzie oczywiście spuścimy narkotykowca, żeby mógł zagrać za vet min z LBJem: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y43wcfrc Bo jakaś straszna cisza u Was... a taki fajny skład z podatkiem macie i 5 wyborem w drafcie. (Tak wiem, złośliwy jestem ). Tak na marginesie śmiech śmiechem przez łzy, ale bez LBJa może przyszedłby taki Kawhi... bo w tego Davisa to nie uwierzę póki go w składzie nie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 No przecież dziennikarze już szykują deal James - Harden i reunion ale raczej w Houston . Paula nawet Lakersi nie łykną. Nie ma takich idiotów w lidze. Gdyby z wysokim pickiem to może ale Rockets nie maja tychże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 6 niby plotek mających potwierdzić jedna ze Davis w lakets ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Są jakieś rumory co Lakers maja robić z pickiem?Testowali jakiegoś gościa z dobrym wyskokiem, cos poza tym?Będą wymieniać? Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Staff się rozrasta, trudno będzie LBJ trenować te ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 No już pisałem, że Lakers powinni zatrudnić dobrych defensywnie trenerów, pozyskać graczy którzy gwarantują spacing i dać prowadzić atak LeBronowi tak jak zawsze to robił. Nieźle zaczęli, ale ta młodzież kompletnie nie pasuje do LeBrona, a wpływ Lakers na roster (decyzje FAs, decyzja Pelicans) są w tym momencie bardzo ograniczone. Ciężko powiedzieć jak to wyjdzie (bardzo głęboka myśl) i poza Knicks chyba nie ma drugiej organizacji o takiej różnicy między worst i best case scenario. Śmiesznie będzie obserwować to wszystko przez następny miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Obiecano dobre nazwiska lbj to będą. Tylko zapomniano dodać ze biorą trenerów a nie zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 pofobno kolejny ma dolaczyc jeff hornacek generalnie podobaja mi sie te wszystkie nazwiska na lawce lakers. nie wiem czy przelozy sie to na prowadzenie zespolu ale jestem na tak. mam nadzieje, ze tak samo powaznie podejda do kompletowania sztabu trenerskiego odpowiedzialnego za rozwoj. wrocila tez judy seto, wiec wszystko idzie w dobrym kierunku czekamy teraz na 1 lipca!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Hollins generalnie na plus, ale nie wiem, czy budowanie sztabu z samych byłych head coachów to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 19 minut temu, Jendras napisał: Hollins generalnie na plus, ale nie wiem, czy budowanie sztabu z samych byłych head coachów to dobry pomysł. W sumie to nic nowego w NBA, kwestia bardziej charakterów a nie tego czy któryś był HC czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Raczej kompetencji. Bycie asystentem a bycie HC to nie różne role. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dlaczego Hollins to ''łajza w ofensywie"? LeBron nawet w ostatnim sezonie w Cavs miał 5. atak w lidze, więc przy normalnym rosterze nie powinno być to problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Z LBJ ofensywa i tak będzie oczywista jak łajza, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi