badboys2 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 przepis o dloni na pilce znam, natomiast zawsze wydawalo mi sie, ze dotyczy to sytuacji w przede wszystkim jest uderzan pilka w sytuacji z ingramem, gosc ledwie trafia w pilke a uderzenie w dlon/palce jest z boku dlatego sadzilem, ze to jest faul jesli tak nie jest, zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 przepis o dloni na pilce znam, natomiast zawsze wydawalo mi sie, ze dotyczy to sytuacji w przede wszystkim jest uderzan pilka w sytuacji z ingramem, gosc ledwie trafia w pilke a uderzenie w dlon/palce jest z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) KCP fauluje Hardena pierwszy w tej sytuacji więc ten odpowiada wyciągniętym łokciem i go popycha czyli NO CALL. O k**** co za złoto XDDDD W jaki sposób go fauluje ? Bo koło niego biegnie ? Pierwsze sytuacje na filmiku. Tu biedaczkowi niestety gwizdnęli Edytowane 20 Stycznia 2019 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Masz napisane wyżej, nie doczytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Zo ma 3 stopień... Jak nic do końca lutego jest out, jak nie dłużej. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Czytałem negative a teraz 6 tygodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Czytałem negative a teraz 6 tygodni?Neg bo nic nie zerwal chyba.Az dziwne, ze mu po butach znowu nie cisna Edytowane 21 Stycznia 2019 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Czytałem negative a teraz 6 tygodni? Rentgen był negatywny czyli kości całe. Te 6 tygodni to może być minimum przy 3 stopniu. Z tego co sprawdziłem to Ball miał wcześniej problemy z lewym kolanem, a lewa kostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 4-6 tygodni oficjalnie, ale zdziwię się, jeśli przerwa nie potrwa dłużej. Czytałem, że Reggie Jackson przy skręceniu trzeciego stopnia opuścił 9 tygodni, Dellavedova też coś koło tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Niestety aż 3 stopnia to skręcenie. Caruso trzeba wezwać na ratunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ciekawe na ile jest to wina tych sandałów w których gra... Szkoda gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Generalnie jak Rondo i LBJ szybko nie wrócą, to Lakers mogą mieć problem. Niby mają się pokazać już w tym tygodniu a i trochę Lakersom sprzyja kalendarz bo najpierw dziś GSW, trzy dni przerwy i Sota, trzy dni przerwy i Suns, i tak mogą jechać aż do 29 Stycznia do meczu z 76ers. Mecz z GSW wpisany w straty pewnie, na Wolves gdzieś czytałem że LeBrona ma jeszcze nie być. Możliwe też, że Suns sobie odpuści bo może to co zostało da radę słoneczkom Arizony i widzicie się vs Philly dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Generalnie jak Rondo i LBJ szybko nie wrócą, to Lakers mogą mieć problem. Niby mają się pokazać już w tym tygodniu a i trochę Lakersom sprzyja kalendarz bo najpierw dziś GSW, trzy dni przerwy i Sota, trzy dni przerwy i Suns, i tak mogą jechać aż do 29 Stycznia do meczu z 76ers. Mecz z GSW wpisany w straty pewnie, na Wolves gdzieś czytałem że LeBrona ma jeszcze nie być. Możliwe też, że Suns sobie odpuści bo może to co zostało da radę słoneczkom Arizony i widzicie się vs Philly dopiero. Eld w stopce masz "Tyutł MIP 2018 AWARD" chyba powinno być tytuł Co do Balla, szkoda. Zaczął coś pokazywać i wypad. Ciekawe czy w tym sezonie jeszcze im się uda zagrać wszystkim razem, przynajmniej jeden mecz w zdrowiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dzisiaj mecz z GSW, bez Lonzo.Cieszę się, bo w końcu Ingram będzie mógł pokazać z jakiej gliny jest ulepiony. Na spotkania z Durantem zawsze był extra zmotywowany. Powinien w końcu pokazać, że potrafi przejmować spotkania, a nie pozwolić Kuzmie robić one man show ze swoim hero ball. Pytanie jednak czy Ingram ma taki charakter, bo ostatnimi czasy nie widać w nim potencjału na lidera drużyny i mówię to w kontekście charyzmy na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @up Tym bardziej, że dziś zaczyna jako PG "Brandon Ingram will be the Lakers' starting point guard for Monday's game against the Warriors" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Smart nie dostal nawet 1 meczu zawieszenia za swoje zachowanie w meczu z atlanta. Przy tym kara dla ingrama po meczu z rockets wyglada komucznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nawet sobie dzisiaj obejrzę to nasze spotkanie. Szkoda że SAS dało ciała z Clippersami ale przynajmniej Brooklyn ogarnął Sacto. Niestety przy braku tylu graczy w LAL, pozostaje się modlić o porażki bezpośrednich rywali do 8 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Generalnie jak Rondo i LBJ szybko nie wrócą, to Lakers mogą mieć problem. Niby mają się pokazać już w tym tygodniu a i trochę Lakersom sprzyja kalendarz bo najpierw dziś GSW, trzy dni przerwy i Sota, trzy dni przerwy i Suns, i tak mogą jechać aż do 29 Stycznia do meczu z 76ers. Mecz z GSW wpisany w straty pewnie, na Wolves gdzieś czytałem że LeBrona ma jeszcze nie być. Możliwe też, że Suns sobie odpuści bo może to co zostało da radę słoneczkom Arizony i widzicie się vs Philly dopiero. Ze słoneczkami może się skończyć podobnie jak z Cavs więc niech sobie Lebron już nic nie odpuszcza jeżeli naprawdę nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo248 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Siedzę w pracy i nie mogę obejrzeć meczu. K... wa, czy nikt nie pilnuje tego Thompsona, czy tez ma taki dzień ze wszystko my wchodzi? Trzymali się jako tako przez dwie kwarty , a potem poszło w p...du. Przykro, ze aż tak nas rozjeżdżają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Mecz wyglądał komicznie. GSW grali sobie jak na treningu a Lakersi nawet nie pozorowali defensywy. Wyglądało to na premierę nowego serialu o już oklepanym tytule "Zagubieni", w którym to zawodnicy LAL grają główne role. Prosto z Hollywood. Producent Lebron James. Reżyseria Magic Johnson i Luke Walton. Gość specjalny Jack Nicholson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi