LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jakie jest najsilniejsze ustawienie Lakers? Coś takiego jeszcze chyba w tym zespole nie powstało. powstało, gdy Ingram siedział w kozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jakie jest najsilniejsze ustawienie Lakers? Coś takiego jeszcze chyba w tym zespole nie powstało. Powstało w momencie podpisania PapyBrona.,Jeżeli wygraną Raptors z Jazz traktujesz jak alibii dla LBJLakers to LeBron z poprzednim teamem kilka razy zmiótł Raptors z parkietu, a z kolei Raptors w podobnym (do zeszłego sezonu) składzie personalnym wytarli podłogę Lakersami LeBrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Zmiana trenera pewnie by trochę pomogła pod warunkiem podpisania prawdziwego coach'a z jajami a nie jakiegoś ziomka Lebrona. przeciez ostatnio w Cle podpisanie coacha ziomka lebrona dalo tytul cavs wiec jest to chyba jakas zla opcja. kiedys chyba LeBron chcial Marka Jacksona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 https://www.forumblueandgold.com/2018/11/05/10-lakers-stats-through-10-games/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Powstało w momencie podpisania PapyBrona.,Jeżeli wygraną Raptors z Jazz traktujesz jak alibii dla LBJLakers to LeBron z poprzednim teamem kilka razy zmiótł Raptors z parkietu, a z kolei Raptors w podobnym (do zeszłego sezonu) składzie personalnym wytarli podłogę Lakersami LeBrona Ja porównuje 2 następujące po sobie mecze gdzie drużyna jest w takiej samej formie. Po naszym meczu miałem wrażenie że to Lakersi zagrali bardzo słabo, po meczu Toronto z Utah ta perspektywa się zmieniła. To Toronto jest po prostu w najwyższej formie. Ale tylko na ten moment. Za miesiąc mogą grać piach bo kryzys wcześniej czy później na pewno ich dopadnie. Dlatego porównywanie w dłuższej perspektywie tak jak Ty to robisz nie ma sensu. powstało, gdy Ingram siedział w kozie Fakt, było niezłe ale czy najlepsze na jakie stać ten zespół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Fakt, było niezłe ale czy najlepsze na jakie stać ten zespół? Jak dotad wszystko wskazuje na to ze lebron i ingram razem na parkiecie to nie jest dobry pomysl. Hart wygladal w piatce zdecydowanie korzystniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja wiem ze poki co ingram wyglada z lbj tragicznie ale kiedys i jakos sie musza zgrac. Na poczatku wade z lbj tez zle funkcjonowal ale z czasem sie to poprawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja wiem ze poki co ingram wyglada z lbj tragicznie ale kiedys i jakos sie musza zgrac. Na poczatku wade z lbj tez zle funkcjonowal ale z czasem sie to poprawilo Juz to kiedyś czytałem. O Rondo, Wade i Butlerze. "Kiedyś muszą sie zgrac". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Juz to kiedyś czytałem. O Rondo, Wade i Butlerze. "Kiedyś muszą sie zgrac". No i w playoffs sie zgrali do kontuzji rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Tylko że Wade był wtedy top10 graczem ligi z mega impactem a Ingram jeszcze nie miał sezonu gdzie był blisko plusowego gracza (razem z tym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Jak dotad wszystko wskazuje na to ze lebron i ingram razem na parkiecie to nie jest dobry pomysl. Hart wygladal w piatce zdecydowanie korzystniej. korzystniej wyglądał też Kuzma, który w sumie jest kasztanem jakich mało, bo nawet przyzwoitego scoringu póki co nie daje, to jest dopiero przerażające Edytowane 6 Listopada 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja wiem ze poki co ingram wyglada z lbj tragicznie ale kiedys i jakos sie musza zgrac. Na poczatku wade z lbj tez zle funkcjonowal ale z czasem sie to poprawilo Wade z LJ mieli +9 w pierwszych 10 meczach. Igram z Krolem ma -4.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Tylko że Wade był wtedy top10 graczem ligi z mega impactem a Ingram jeszcze nie miał sezonu gdzie był blisko plusowego gracza (razem z tym) Wade ostatni raz top10 ligi był w ~2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wade ostatni raz top10 ligi był w ~2013A mowa o sezonie 09/10 na 10/11 więc jedno nie przeczy drugiemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A mowa o sezonie 09/10 na 10/11 więc jedno nie przeczy drugiemu W 09/10 Butlera nawet w lidze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wade z LJ mieli +9 w pierwszych 10 meczach. Igram z Krolem ma -4.5. To Karolu pokazuje różnice miedzy obecnym ingramem a owczesnym wadem Juz to kiedyś czytałem. O Rondo, Wade i Butlerze. "Kiedyś muszą sie zgrac". Ale ja nie mowie ze to sie na pewno uda tylko ze aby sprawdzic czy ingram moze funkcjonowac w piatce z lebronem i dodatkowo lubiacym pilke pg jak lonzo czy rondo to trzeba czasu a nie 6 spotkan. Tylko tyle i az tyle. Pytanie na ile ingram jest w stanie wyjsc ze swojej strefy komfortu i czy poza nia potrafi byc przydatnym zawodnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wade z LJ mieli +9 w pierwszych 10 meczach. Igram z Krolem ma -4.5.Serio? LBJ wtedy miał NetRtg +12,2 a Heat +9,5, LBJ w Lakers ma -3,7 Lakers -0,8 a Ingram +1,0... Faktycznie to wina Ingrama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Serio? LBJ wtedy miał NetRtg +12,2 a Heat +9,5, LBJ w Lakers ma -3,7 Lakers -0,8 a Ingram +1,0... Faktycznie to wina Ingrama... ??? jak to się ma to tego, że niby Wade z LJ też na początku źle funkcjonowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ??? jak to się ma to tego, że niby Wade z LJ też na początku źle funkcjonowali?Ano to, że LBJ źle fituje, a nie Ingram. W Jest był faciliatorem tu jest dominatorem piłki. Mega różnica w postrzeganiu sytuacji, ekipy, roli i samej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi