Reikai Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 https://mobile.twitter.com/JoshEberley/status/1013900398946496513?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1013900398946496513&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Frajon-rondo-to-lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 All that said, LeBron did tell the Lakers on Saturday night that he likes Lonzo’s game and is excited to play with him. Widocznie potraktowali to powaznie i sciagneli mu nastepnego nierzucajacego triple-double guarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Wszyscy sie smieja z Rondo a polowa skladu Pells na twiterze placze ze go nie ma. Gosc zagral mega sezon i PO ma doswiadczenie i charyzme. Ogarnie to z LBJ. Brakuje tylko KL do kompletu lub Boogie. Edytowane 2 Lipca 2018 przez Montello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Wszyscy sie smieja z Rondo a polowa skladu Pells na twiterze placze ze go nie ma. Gosc zagral mega sezon i PO ma doswiadczenie i charyzme. Ogarnie to z LBJ. Brakuje tylko KL do kompletu lub Boogie. To prawda. Miał świetny sezon w NOP i jeżeli Lakers mają walczyć o najwyższe cele to Rondo nadaje się do tego idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Widocznie potraktowali to powaznie i sciagneli mu nastepnego nierzucajacego triple-double guarda 42% za 3 przy ponad 2 próbach w ostatnich PO - tak czytam Rondo jako mentor dla Lonzo to jest całkiem dobry pomysł, o wiele bardziej razi mnie umowa Lance'a, bo za te kasę można było mieć o wiele spokojniejszego Reke Evansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Chciałem napisać, że równie c***owe ruchy ostatni raz widziałem jak Lakers podpisywali Denga i Mozgova za 130 mln, ale się rozmyśliłem.Równie c***owych ruchów nie widziałem nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie miał swietnego sezonu tylko dobre playoffy (gdzie pels bez cousinsa to byl dla niego najlepszy mozliwy fit)No i nie moze grac z Cousinsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Teraz tylko czekać na dobre wieści z San Antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) bo za te kasę można było mieć o wiele spokojniejszego Reke Evansa właśnie dostał 12/1 od Pacers więc chyba nie Edytowane 2 Lipca 2018 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 ważne że sa to jednoroczne kontrakty.Nie umywa się to do tej patologii z Dengiem i Mozgovem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie miał swietnego sezonu tylko dobre playoffy (gdzie pels bez cousinsa to byl dla niego najlepszy mozliwy fit) No i nie moze grac z Cousinsem I przecież o Playoffy chodzi. Jak grał w Chicago to z 8 miejsca wywaliliby Boston gdyby nie Jego kontuzja. Według mnie dobry ruch jeżeli walczymy o pierścienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 jest roznica grać z Bostonem ktory opiera się na Thomasie a Jazz czy Rockets To nie jest dobry ruch. Rondo to fatalny fit pod Lebronaw Pelicans miał idealne warunki (mógł grać z piłka, dobrzy shooterzy, dominujący wysoki)w Lakers nie będzie miał nic z tego i jakby mu przyszło jeszcze do tego grać z Cousinsem to byłaby zapewne katastrofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 jest roznica grać z Bostonem ktory opiera się na Thomasie a Jazz czy Rockets To nie jest dobry ruch. Rondo to fatalny fit pod Lebrona w Pelicans miał idealne warunki (mógł grać z piłka, dobrzy shooterzy, dominujący wysoki) w Lakers nie będzie miał nic z tego i jakby mu przyszło jeszcze do tego grać z Cousinsem to byłaby zapewne katastrofa Zaraz się okaże że wszędzie miał idealne warunki tylko nie teraz w Lakers. Na pierwszy rzut oka to nie pasuje ale co my małe żuczki możemy krytykować tych co na koszykówce zęby zjedli. Wyniki pokażą czy to pasuje czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Pisałem wczoraj o DMC i wydaje się to najsensowniejsze rozwiązanie - szczególnie, że dostali Rondo, z którym Boogie nieźle się dogadywał.Poza boiskiem może i tak, no boisku to jedne z najgorszych 2 man linupów NOP https://www.basketball-reference.com/teams/NOP/2018/lineups/#lineups_2-man_::3 Randle z NOP 18/2 podał woj, więc DMC juz pakuje się do... (nie przechodzi mi przez gardło) LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 ja pi****le.... Z drugiej strony, Randle nie zaakceptowałby takiego kontraktu od Lakers, więc nie ma co plakac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jak przyjdzie Cousins, to LeBron z DaMarcusem będą niszczyć rywali już samym swoim atletyzmem. To by był dopiero duet przynoszący śmierć, zgliszcza i zniszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dramat jak Lakers to zjebali jesli Cousins przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 ja pi****le.... Z drugiej strony, Randle nie zaakceptowałby takiego kontraktu od Lakers, więc nie ma co plakac. Ciekawy jestem bardzo kto go teraz przytuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Asa, ok, już wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi