Gość Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 A co byś zrobił, gdzie ustawił wtedy Simmonsa? Simmons jako primary bh a Kemba formalnie jako SG, nastąpiłaby duża redukcja zeszłosezonowego problemu, czyli brak ludzi co potrafią kozłować, mimo że spory downgrade w D to wydaje mi się, że w systemowej koszykówce jaką chcę grać 76ers powinno wyglądać to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatz Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Sources: Nerlens Noel will sign a two-year deal with Oklahoma City, including a player option in Year 2. Ciekawy ruch z strony OKC . Low risk high award Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Liczba jednorocznych kontraktów w tym roku jest chyba na historycznym poziomie. Ciekawe, czy to bardziej zawodnicy nalegają licząc na wzrost salary, czy to kluby chcą zachować większą elastyczność finansową na kolejne lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To już Noel nawet nie chce odbudowywać swojej wartości rynkowej? Porażka. Szansa, że wygryzie Adamsa bardzo niska. Myślałem, że poszuka jakiegoś klubu do odudowania się jak Tyreke Evans, by ewentualnie dostać większy kontrakt w 2019, gdzie będzie więcej klubów z cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Minnesota withdrew qualifying offer on Nemanja Bjelica, who will become an unrestricted free agent, league source tells ESPN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To już Noel nawet nie chce odbudowywać swojej wartości rynkowej? Zobaczył, że w Thunder są dobre imprezy, więc wybór był prosty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Liczba jednorocznych kontraktów w tym roku jest chyba na historycznym poziomie. Ciekawe, czy to bardziej zawodnicy nalegają licząc na wzrost salary, czy to kluby chcą zachować większą elastyczność finansową na kolejne lata. Popatrz ile drużyn za rok bedzie mieć gotówkę do wydania.. Zawodnicy zwłaszcza ci młodsi chętnie się godza na te jednoroczne umowy bo wierzą że za rok będą podwyżki Oczywiście może sie sypnąć wszystko jeśli salary nie wzrośnie do 109 mln a zostanie na poziomie 102 ... Niemniej za rok będzie mnóstwo gotówki i mnóstwo ciekawych zawodników na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Free agent forward Anthony Tolliver is nearing a one-year deal with the Minnesota Timberwolves, league sources tell Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Popatrz ile drużyn za rok bedzie mieć gotówkę do wydania.. Zawodnicy zwłaszcza ci młodsi chętnie się godza na te jednoroczne umowy bo wierzą że za rok będą podwyżki Oczywiście może sie sypnąć wszystko jeśli salary nie wzrośnie do 109 mln a zostanie na poziomie 102 ... Niemniej za rok będzie mnóstwo gotówki i mnóstwo ciekawych zawodników na rynku Innymi słowy jak ktoś będzie miał za rok cap space i nie będzie miał poważnej drużyny, to skończy z naprawdę złymi kontraktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Innymi słowy jak ktoś będzie miał za rok cap space i nie będzie miał poważnej drużyny, to skończy z naprawdę złymi kontraktami Też tak uważam np Nets mające kase na dwa maxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 A co byś zrobił, gdzie ustawił wtedy Simmonsa? Tam, gdzie gra teraz, czyli na 3/4. Przecież to jest rozgrywający ze skrzydła, a nie nominalny PG. Musi mieć dwóch guardów obok siebie. Jak nabierze trochę masy, to będzie to jeszcze bardziej konieczne. Case LeBrona. Noel mnie rozczarował. Mógł wybrać miejsce, w którym byłaby szansa na podbicie wartości - Wizards lub Lakers, a poszedł na ławę. Średnio rozsądny ruch pod różnymi kątami. Lubię typa i bardzo chciałem, żeby odbudował się z dużymi minutami w Lakers, trudno. Jestem zaskoczony, że Minnesota zdjęła ochronę z Bjelicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Ja to trzymam tego szmaciarza Noela w FBX od 20 lat, a on se idzie do Thunder grać 15 minut? Dlaczego go Wizards nie chcieli ze swoim zajebanym salary i dziurą na centrze? Fuuuuuck Edytowane 2 Lipca 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ja to trzymam tego szmaciarza Noela w FBX od 20 lat, a on se idzie do Thunder grać 15 minut?Jak ja się cieszę, że jak o niego pytałem to powiedziałeś, że jest nietykalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jak ja się cieszę, że jak o niego pytałem to powiedziałeś, że jest nietykalny Jakbym go sprzedał to by teraz podpisał z Wizards i robił double-double, tak to już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tam, gdzie gra teraz, czyli na 3/4. Przecież to jest rozgrywający ze skrzydła, a nie nominalny PG. Musi mieć dwóch guardów obok siebie. Jak nabierze trochę masy, to będzie to jeszcze bardziej konieczne. Case LeBrona. Nie czuję tego. Jest Saric. Jest Covington na skrzydłach a Ty uważasz że gościu z takim przeglądem pola powinien być 3 lub 4? Ok może mieć dwóch guardów koło siebie ale takich co świetnie bez piłki grają typu Beal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ale Kemba to combo guard, jako drugi ballhandler na luzie obok Simmonsa może pograć. Tylko pytanie co z Fultzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Jestem zaskoczony, że Minnesota zdjęła ochronę z Bjelicy. Też nie rozumiem, nie wiem za ile Tolliver ale pewnie podobna kasa. Bjelica świetnie grał jak Jimmy pauzował... bez sensu. Noel w Thunder to parodia. Chyba zdjęcie PG13 z cygarem mu się spodobało... Edytowane 2 Lipca 2018 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie czuję tego. Jest Saric. Jest Covington na skrzydłach a Ty uważasz że gościu z takim przeglądem pola powinien być 3 lub 4? Jakoś mnie to nie dziwi. Ale nie będę się już powtarzał, jeśli uważasz, że: - skrzydłowy nie może rozgrywać; - guard nie może grać bez piłki. Simmons nie jest klasycznym rozgrywającym, to point forward. Jak zmężnieje to nie ma opcji, żeby grał inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jose Calderon zostaje w NBA. A dokladniej idzie do Detroit 2.8 melona za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dlaczego go Wizards nie chcieli ze swoim zajebanym salary i dziurą na centrze? Fuuuuuck W sumie całkiem ciekawa opcja, ale centrów na rynku jeszcze kilku jest, więc może Wizards mają jakikolwiek pomysł na znalezienie zastępcy dla tego przepłaconego głąba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi