SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Braki w składach: Heat - 4 graczy 76ers - 2 graczy Hornets - 1 gracz Cavaliers - 3 graczy Pistons - 2 graczy Mavericks - 4 graczy Nuggets - 1 gracz Rockets - 1 gracz Jazz - 1 gracz Warriors - 1 gracz Clippers - 3 graczy Lakers - 4 graczy Suns - 4 graczy Kings - 2 graczy Na listy z graczami czekam do soboty 14/07 do godziny 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Lol Rockets jak w żyłę dali. Bryant wchodzi do elity simki. Tarpley kozak. Kurde - tam 36-letni Paul George dostal +19 dafuq! U mnie trejd po Martina wychodzi póki co fajnieeeee. Edytowane 11 Lipca 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Przegladałem własnie csv i jestem w poztywnym szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mój Kobe wreszcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ja tak sobie patrzę na skład Pistons i niestety obecny sezon będzie tylko na przeczekanie, niestety ale słabo to wygląda i pewnie skończy sie 7-8 seedem. Myślałem, że chociaż Wes zostanie jeszcze jeden sezon i będzie w miarę spoko, a wyszło nieciekawie. Nie histeryzuj - zdrowy Iverek spokojnie da Ci HCA. Inna sprawa, ze bedziesz teraz totalnie od niego uzalezniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 ale dnooo Francis dostał grubą pajdę i już zaczął przepierdalać na koke. Klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A czego się po nim spodziewales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A ja nawet nie mam jak sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Nie histeryzuj - zdrowy Iverek spokojnie da Ci HCA. Inna sprawa, ze bedziesz teraz totalnie od niego uzalezniony. Iverson to moze niedługo zostać spakowany za Kobego ja tam nie histeryzuje, spokojnie czekam na FA za rok. Po prostu jestem trochę zły, że Wes mnie tak załatwił. Bylem pewien, że nie skończy kariery mając kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 George tak mnie zaskoczył na campach że teraz nie wiem czy nie wskoczy na miejsce LJ w pierwszym składzie na niskim skrzydle. Trochę szkoda taką strzelbę kisić na 20min/mecz na łąwce a LJ chyba z powodzeniem zagra od 2-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 LBJ tylko +7 a potencjał -12 Za to Manu +17, Boner +54 , Zaza i Howard +40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Bucks ogólnie +244 po campach, nice. Tylko 5 zawodników regres. Iggy +63 przy -9, Z-Bo +48 przy -9 i MO +47 przy -9. Diop mnie załamał... -10 przy -10 w potencjale... Tak się nie robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 No u Sonics ogółem +475 przy całkowitym potencjale -126 Największy progres zrobili: Sweetney +72 przy-9, STAT +46 przy -9 i Okafor +44 przy -8, więc nie jest źle. Na ten moment jedynym powyżej 1000 pkt bez POT jest Wallace. Zobaczymy może uda się coś ugrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) W związku z tym przepisem Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem. W przypadku gdyby przed simowaniem komisarz nie zauważył takiej sytuacji i dopiero po simowaniu okazałoby się, że drużyna przekroczyła salary, to wszyscy zawodnicy podpisani przez tą drużynę w danym etapie, powracają na FA. Wszyscy zawodnicy, którzy zostali podpisani przez Bulls podczas V etapu FA trafiają z powrotem na listę wolnych agentów. Zawodnikami tymi są: James Harden - Bulls Howard Eisley - Bulls Glenn Rivers - Bulls Charlie Ward - Bulls Dennis Hopson - Bulls W związku z tą sytuacją podjęliśmy decyzję, że przedłużamy czas na wysłanie list waivers do niedzieli 15/07 do godziny 21:00. Wszyscy, którzy przesłali mi listy mają oczywiście prawo je zmienić i dodać do nich wyżej wymienionych zawodników. Edytowane 14 Lipca 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Składy będą do ustawienia na stronie jutro. Start sezonu będzie w środę lub czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 W związku z tym przepisem Wszyscy zawodnicy, którzy zostali podpisani przez Bulls podczas V etapu FA trafiają z powrotem na listę wolnych agentów. Zawodnikami tymi są: W związku z tą sytuacją podjęliśmy decyzję, że przedłużamy czas na wysłanie list waivers do niedzieli 15/07 do godziny 21:00. Wszyscy, którzy przesłali mi listy mają oczywiście prawo je zmienić i dodać do nich wyżej wymienionych zawodników. Powstanie/ geneza tego przepisu gdzieś/kiedyś mnie ominęła i oczywiście nie ogarnąłem podczas ostatniego etapu Nie mniej jednak zastanawiam się (przyszłościowo) czy on nie jest za ostry - chodzi mi o to czy jego modyfikacja do „wszyscy zawodnicy podpisani za kontrakty minimalne wracają do puli FA” nie byłaby bardziej adekwatna do popełnionego „przestępstwa” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Składy są już do ustawienia na stronie. Tak jak pisałem wczoraj, start sezonu w środę lub czwartek. W związku z tym proszę o sprawne ustawianie taktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Tak jak patrzę po próbnych simkach to po cichy Nets się stali 'for real'. Grant Hill to wiadomo - czołówka simki - i w końcu ma kilku ciekawych rolesów (z Gillem na czele). Wchód <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jak Ci wypadali w próbnych Simkach Nets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Bez znaczenia jak wypadali, bo próbne simki są na taktykach recommended i pewnie Shaq w 76ers gra na pg, a Iverson w G-League :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi