Gość Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Jak oceniacie draft w wykonaniu Sixers? Z #10 udało się wybrać Miles'a Bridges'a. Widać było, że cieszy się on i jego rodzice... ale później trade - Miles Bridges za Zhaire Smith'a i pick Heat '21. Uważam, że to dobra opcja, jeśli prawdą jest że Brown rzeczywiście polował na Zhaire'a (chęć współpracy potwierdziły obie strony), bo pick sam w sobie może być coś wart w 2021. Słuchałem wywodów Browna po pierwszej rundzie i jakoś mnie nie przekonały, ale wymianę oceniam dobrze. Mikal* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Masz rację. Mostowiaki mi się pomyliły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Generalnie największym mankamentem sytuacji z Colangleo jest fakt, że swoją 'ochronkę' stracił Fultz i już pojawiają się rumory użycia go jako mięsa armatniego... Mam nadzieję, że latem sporo uda się go wyprostować, chocaż jak obserwuję twittera tego gościa to jestem lekko zaniepokojony o to co ma między uszami... zganiam to jednak tez trochę na młodość. Co do nocy draftu - tą klasą interesowałem się wyjątkowo niewiele muszę przyznać wprost. Mikala Bridgesa szkoda, bo homeboy, świetny - szczególnie, że to nie jest typ żółtodzioba/projektu, ktory dopiero za 10 lat będzie się nadawał do rotacji. O Zhaire jeszcze sobie poczytam pewnie i pooglądam, ale już widzę, że to 'projekt', bez rzutu, więc dość jasno widać 'mankament' tej zamiany. Niemniej, jeśli pick Heat jest rzeczywiście 'unprotected' to jest całkiem fajnie, bo Ci jak wiadomo są na moment dzisiejszy na takim etapie, że może być to top20, a może być i wysoki top10. To zresztą asset, który przy wymianach zawsze się może przyda. Boli ta wymiana, bo wg jakichś tam analityków ESPN Bridges ma 2gi najwyzszy w drafcie upside na allstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Świetny draft Sixers - szczególnie mając na uwadze ich sytuację w managemencie. Zdziwię się jak któryś z graczy nie będzie fajnym rolsem, a Zaire nawet więcej niż rolsem... Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Pick Heat to może być kolejny asset np. w negocjacjach ze Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Polecam artykul na sixers.pl B Brown opisuje jak przebiegala wymiana z PHX. Super sie czyta kulisy draftu i mozna sobie wyobrazic pod jaka presja oni dzialją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 “We are star hunting,” Sixers head coach Brett Brown said. To jest najciekawsze w tej wypowiedzi co do draftu i wymiany z Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 “We are star hunting,” Sixers head coach Brett Brown said. To jest najciekawsze w tej wypowiedzi co do draftu i wymiany z Suns. To jest w zasadzie najlepsze w tej wymianie, że z jednego assetu Sixers stworzyli 2. Chciałbym wiedzieć komu Smith spodobał się na tyle, że prawdopodobnie Sixers zostali poproszeni o wybór tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Skąd pomysł, że ktoś prosił Sixers o wybór Smitha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Co ma chłopak swaga i czucie piłki to nie mam pytań. Oby udało mu się odblokować głowe i wrócić do normalnego rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. havlicek Opublikowano 26 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Przecież on tutaj nic nie pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Przecież on tutaj nic nie pokazał. Nie spuszczaj w kiblu marzen kibica sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Kete pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie wiem czy to pozytywny news... http://www.philly.com/philly/sports/sixers/sixers-markelle-fultz-summer-league-las-vegas-shot-drew-hanlen-training-offseason-20180630.html?amphtml=y&mobi=true&__vfz=medium%3Dsharebar&__twitter_impression=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 A Będzie luwawu na summer league ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Philla traci assety (Bello, Ilyasova), wciąż licząc na big name, oby się nie przeliczyła z polityką all-in, bo konkurenci nie patrzą na gwiazdy i zbierają rolsow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Philla traci assety (Bello, Ilyasova), wciąż licząc na big name, oby się nie przeliczyła z polityką all-in, bo konkurenci nie patrzą na gwiazdy i zbierają rolsow. Zaraz mogą też stracić Amira, do którego odezwali się m.in. LAL, LAC i MIN. Z drugiej strony Sixers rozmawiają z takimi pionami jak Kyle O'Quinn czy Jabari Bird... Nie czułem aby przed draftem miałoby być z tym jakieś ciśnienie, ale teraz warto byłoby już mieć jakiegoś GM'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Zwłaszcza ta strata Amira, aj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Zwłaszcza ta strata Amira, aj. Jak tak dalej pójdzie, to na stole do wzięcia zostaną tylko takie gwiazdy jak Favors, Bradley, Payton, Smart czy Hood... Ewentualnie licytacja albo s'n't z Bucks po Parkera. Tak czy owak - dziękujemy ci Barbaro Bottini za super k(wru)a zabawy z telefonem. To był właściwy moment i właściwy czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Tutaj Colangelo/czy inny GM nic by nie zmienił, skoro Ilyasova i Belinelli dostali tak dobre umowy, a tego trochę się nie spodziewałem. Uroki czekania na decyzję allstara, rok temu przerabiali to Jazz, którzy stracili większość ciekawych nazwisk na rynku po odejściu Haywarda. Edytowane 1 Lipca 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi