rw30 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 no, dlatego jakby ktoś dal to ja bym go popchnął : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Sixers acquire Malachi Richardson, Toronto’s 2022 second-round pick and the draft rights to Emir Preldzic in exchange for cash considerations in trade with the Raptors, according to sources Źródło: https://twitter.com/PompeyOnSixers/status/1093231572583620608 EDIT: nie wiesz kto to...? Edytowane 6 Lutego 2019 przez Jeff Hanneman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 1. Tak, nikt za Fultza nie da nic wartościowego - ale coś tam da 2. Fultz nie będzie miał w 76ers warunków, żeby się 'rozegrać' - oni wyraźnie pokazują że chcą grać o najwyższe cele i zwyczajnie na ogrywanie Fultza nie ma czasu. wniosek z 1 & 2: Fultza sprzedać jak najszybciej, bo mimo że jego wartość jest niska, to wyższa już nie będzie . Sixers w RS będą mieli dużo czasu dla Fultza - to nie problem wg mnie żeby go ograć, bo gdyby był zdrowy to minuty się znajdą. On nie ma dziś żadnej wartości, a wydaje mi się, że gdyby Sixers chcieli go po prostu oddać to wrzuciliby go do paczki zamiast Wilsona Chandlera. Uważam, że jeśli nie jest dziś wart 1st round picku to jego wartość może być tylko wyższa, a jeśli go przetrzymamy i nic nie dostaniemy? Fuck it. może to moje wishful(?) thinking, ale dla mnie wygląda to jak szykowanie się na wywalenie Simmonsa. Szkoda Shameta jak ktoś już wcześniej pisał . A niby dlaczego? Harris świetnie fituje do Simmonsa i Embiida. Podobnie jak JJ Redick - także można sobie wyobrażać tylko dobre rzeczy z nim związane. Czy pozbędą się Simmonsa? Nie wydaje mi się, chyba że zagra jakieś wyjątkowo kaprawe PO, ale to nadal człowiek kilka lat przed primem, na rookie dealu. Prędzej Harris to jakiś rodzaj 'zabezpieczenia' gdyby z Jimmy'm nie wypaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) nie wiem, trochę strzelam z tym Simmonsem. Z jednej strony koleś jest fajny, super w D, super w fast-break i w ogóle PG w ciele PFa, z drugiej nie da się ukryć że 1. Nigdy (albo: do momentu znaczącej poprawy jumpera, na co na razie się nie zanosi) nie będzie dobrym fitem z Embiidem 2. Jego skillset jest taki, że gdy gra przechodzi na granie atakiem pozycyjnym (czytaj: w dalszych rundach PO) jego przydatność leci w dół, patrz seria z Bostonem (w ogóle, gdyby ktoś nie zauważył, to 1 & 2 są ze sobą nierozerwalnie zwązane). I dla mnie zwyczajnie dawanie mu maxa to spore ryzyko niewypału / zepsucia najlepszych lat Embiidowi. zresztą, ja to piszę o tym co pare dni, więc może lepiej przestanę, zwłaszcza że nie widać jakichś przesłanek ku temu by Simmons faktycznie miał być sprzedany, ale w razie gdyby się to stało rezerwuję sobie prawo do napisania 'a nie mówiłem' jakąś oczojebną czcionką Edytowane 6 Lutego 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 btw; czy Sixers właśnie Ujiriemu umożliwili jakiś big trade, za niejakiego Malachaia ? nie wiem, trochę strzelam z tym Simmonsem. Z jednej strony koleś jest fajny, super w D, super w fast-break i w ogóle PG w ciele PFa, z drugiej nie da się ukryć że 1. Nigdy (albo: do momentu znaczącej poprawy jumpera, na co na razie się nie zanosi) nie będzie dobrym fitem z Embiidem 2. Jego skillset jest taki, że gdy gra przechodzi na granie atakiem pozycyjnym (czytaj: w dalszych rundach PO) jego przydatność leci w dół, patrz seria z Bostonem (w ogóle, gdyby ktoś nie zauważył, to 1 & 2 są ze sobą nierozerwalnie zwązane). I dla mnie zwyczajnie dawanie mu maxa to spore ryzyko niewypału / zepsucia najlepszych lat Embiidowi. zresztą, ja to piszę o tym co pare dni, więc może lepiej przestanę, zwłaszcza że nie widać jakichś przesłanek ku temu by Simmons faktycznie miał być sprzedany, ale w razie gdyby się to stało rezerwuję sobie prawo do napisania 'a nie mówiłem' jakąś oczojebną czcionką Ja nie mówię, że nie - mam podobne odczucia. I mean... Simmons to duży talent do grania, również w obronie, chyba niezły charakter do wygrywania. Jesli będziemy mieli na PG kogoś z trójką to spokojnie może grać Point Forwarda i być użyteczny bo będzie jedynym gosciem, który kiepsko rzuca, ale nadal może atakować kosz szybkoscią i długoscią i dobre bronić strech 4 rywali... Zresztą Simmons raczej będzie trade'able gdyby taka potrzeba zaszła... ale chyba jeszcze na to za szybko. Ja bym tam nadal próbował np. Jimmy<->Kemba i np. Lamb zrobić... i majac Walker/JJ/Harris/Simmons/Embiid dopiero byłaby rzeźnia i kto wie, czy defensywnie z Simmonsem na 4 nie byłoby lepiej. Tylko że nie ma co dorzucić Hornetsom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wygląda na to, że to nie musi być koniec trejdów. Wg woja Sixers gadaja z Hawks i Magic odnośnie Fultza (nie robiłbym tego ruchu, ale jeśli już....) Taurean Prince + Linn za Fultz,Amir,Patton działa jakbyście pytali... Backup pg + wing 3^D na dobrym kontrakcie - brzmi dobrze. Wayne Ellington będzie do wzięcia - Suns już pracują nad bayoutem, a Ellington to native Philadelphian, także to może być dobre i ważne nazwisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Lin w 76ers byl by zbawieniem, bardzo bardzo potrzebny tam jest solidny PG z ławy i jesli zdrowie mu dopisze to z miejsca bedzie mial ogromny impact na ich druzyne srednio 76ers lubie (glownie przez Bena), ale zycze dobrze Linowi i naprawde fajnie powinien sie tam wkomponowac takze trzymam kciuki zeby sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) To jak rozmawiają z Magic to nie lepiej by było wyciągnąć pakiet Dj Augustin+Ross? Edytowane 7 Lutego 2019 przez StroSHow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 To jak rozmawiają z Magic to nie lepiej by było wyciągnąć pakiet Dj Augustin+Ross? Z szerszej perspektywy Taurean Prince > Terrence Ross. Tak mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 kto nie pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) kto nie pasuje ? jestem ciekaw czy któryś klub jeszcze zatrudni tego typa czy już jest spalony na amen Edytowane 7 Lutego 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Myślę, że Wizards powinni dużo zrobić, żeby go łyknąć obecnie. Jak go lubię, to wolę, żeby nie pracował nigdzie, bo jestem pewien, że w ramach vendetty by nie raz nam Eltonika wydymał na unprotected 1st roundery 2028 Swoją drogą ten trade po Harrisa jako UFA... mało nie daliśmy za niego biorąc pod uwagę, że LAC byli pod ścianą... no ale cóż... będziemy oceniać za kilka miesięcy/lat, jak to wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Myślę, że Wizards powinni dużo zrobić, żeby go łyknąć obecnie. Jak go lubię, to wolę, żeby nie pracował nigdzie, bo jestem pewien, że w ramach vendetty by nie raz nam Eltonika wydymał na unprotected 1st roundery 2028 Swoją drogą ten trade po Harrisa jako UFA... mało nie daliśmy za niego biorąc pod uwagę, że LAC byli pod ścianą... no ale cóż... będziemy oceniać za kilka miesięcy/lat, jak to wyszło... dziwnie napisałeś Pelicans ogólnie jeśli go podpiszą i nie zerwie achillesa/krzyżówek będzie oceniony raczej pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 EDIT: nie wiesz kto to...? Szast - prast i po temacie. Malakaj zwolniony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Ennis-TJ-Boban-J.Simmons-Scott/Bolden Czyli znów będzie oranie lineupow Ben+ławka z gownianym spacingiem, ehh. Strasznie debilny ten trade Fultza Edytowane 7 Lutego 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Fatalnie zakończył Brand ten deadline. Jak juz się uparł na trade Fultza (przedwcześnie IMO) to trzeba było chociaż wyrwać Lina, albo Taureana Princea' Late 1-st rounder od OKC może się przydać w przyszłości, ale... Shieeet. Jonathan Simmons? seriously?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wygląda na to że McConell dostanie extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Za Tatuma i pick Kings Jonathan Simmons i słaby pick OKC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Słaby ten deal z Fultzem, Simmons to w tym sezonie szrot. Mogli chociaż Rossa wyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wygląda na to że McConell dostanie extension Powtórzę to co napisałem w wątku o trade deadline: McConnell to jedyny zawodnik Sixers, który ostał się ze składu z sezonu 2015/2016. Drugi gracz z najdłuższym stażem to Embiid. Jest niezatapialny. Zostanie na zawsze. #12 for life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi