Raven2156 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jak na psychofana Bostonu to powinno być lepiej, biorąc pod uwagę, co się dzieje w play-offs. Ja już trzeci raz postawiłem przeciwko Bostonowi i boję się postawić w finale na Warriors:) Nie bądźmy jeszcze tacy pewni tej wygranej Warriors. Pierwszy mecz wyglądał okrutnie - to prawda, ale myślę, że dziś przyjdzie nam zobaczyć wyrównanie serii. Jeżeli tak się nie stanie *odpukać* to myślę, że będzie można okrzyknąć drużynę z Oakland mistrzem NBA. Ciężko będzie się Houston podnieść po serii 0:2 i to u siebie, choć nie jest to niemożliwe.. Zobaczymy.. Osobiście jestem dobrej myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jeżeli ktoś czekał na to aż wrzucę pełne zestawienie waszych typów na rundę Finałów Konferencji dłużej już czekać nie musi, bo wszystko znajduje się tutaj: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i3jPCylgoHzRPaRMQ7nuByTqnqRL0CUtxGE0XX8bAwg/edit?usp=sharing Przypominam również, że jeżeli chodzi o wyniki to jedynie co nam teraz pozostało to nie "bawić się" w rozbijanie rankingu na pojedyncze związane z finałami konferencji i wielki finałem, a po prostu poczekać na zakończenie finałów, zsumować wszystko i wrzucić jako finalny, oficjalny ranking! Poza tym już niedługo powinienem znaleźć chwilkę by opracować i wrzucić zestawienie waszych typów na rundę Finałów Konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Edytowane 17 Maja 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 bo nie zapominajmy, że Rockets zwyciężyli w tym roku na wschodzie No wkońcu zmienili coś w konferencjach bo ten wschód już za słaby był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 No wkońcu zmienili coś w konferencjach bo ten wschód już za słaby był Ups! Już zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Cześć wszystkim!Runda finałów konferencji w tegorocznych NBA Playoffs oficjalnie się zakończyła i nie mieliśmy prawa narzekać na natłok emocji, który został nam zaserwowany! Tak jak już wspominałem wyniki za tą rundę nie pojawią się w ogóle tylko zostaną zsumowane ze wszystkimi dotychczas przez was zdobytymi i przedstawione po rundzie finałowej w postaci jednego, głównego, oficjalnego i ostatecznego rankingu, który wyłoni najlepszych Typerów na forum w tym roku! Zdaje sobie sprawę, że runda finałowa to tylko 1 mecz i wielu osobom nie będzie chciało się nawet wchodzić by oddać swój głos, ale zaufajcie mi - 4 punkty w tą, czy w drugą stronę robi naprawdę dużą różnicę. Tym bardziej, że w tym roku mamy tyle niespodzianek i rywalizacja będzie się toczyła do samego końca. Myślę, że poświęcenie tych 5 sekund na oddanie głosu to nie jest dużo, a może się okazać, że to właśnie dzięki trafnemu typowi w finale wskoczycie na podium!No nic.. This is the NBA FINALS! Zapraszam serdecznie: https://goo.gl/forms/ujYRhYykWM3XIYl52Czas operacyjny: Noc z Czwartku/Piątek, 31Maja/01 Czerwca 2018, godzina 3:00 czasu polskiego (tuż przed meczem GSW vs Cavs).Czasu jest sporo jak na oddanie głosu na jeden mecz więc mam nadzieję, że wszystkim uda się zdążyć! To już ostatni typ w tym roku więc przemyślcie go sobie na spokojnie, bo na kolejną edycje Typera przyjdzie nam czekać niecały rok! Życzę powodzenia i dobrej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Podstawowe pytanie w oddawaniu ostatniego głosu w for fun typerze w tym roku jest czy postawić na serce, czy na rozum. Reszta jest nieważna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Podstawowe pytanie w oddawaniu ostatniego głosu w for fun typerze w tym roku jest czy postawić na serce, czy na rozum. Reszta jest nieważna... Wiele osób w tym roku postawiła sercem i im się to opłaciło. Przykład Pelicans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Powiem wam, że słabiutko, słabiutko Panowie. Czyżbyście stracili motywacje po porażce waszych ulubionych drużyn? Do tej pory zagłosowały tylko 23 osoby co jest dość słabym wynikiem zważając na to, że za niecałe 40h kończy się możliwość oddawania głosów na rundę finałową. Czas operacyjny: Noc z Czwartku/Piątek, 31Maja/01 Czerwca 2018, godzina 3:00 czasu polskiego (tuż przed meczem GSW vs Cavs). Ci którzy tego jeszcze nie zrobili zapraszam serdecznie tutaj: https://goo.gl/forms/ujYRhYykWM3XIYl52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 wyniki zabiły ducha rewalizacji jak w real NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raven2156 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Cześć i czołem wszystkim! Wiem, że minęło trochę czasu od zakończenia finałów ale mam nadzieję, że atmosfera jest ciągle na tyle gorąca, że z przyjemnością przeczytacie ten post i tym samym dowiecie się kto typował najlepiej w tym roku! Z góry przepraszam za opóźnienie, ale sesja i wiele innych ważnych dla mnie spraw musiało zostać potraktowanych na pierwszym miejscu, a dziś wieczorkiem znalazłem troszkę czasu by to wszystko zebrać w całość, podliczyć i jest - mam wyniki tegorocznego For Fun Typera! Jak zwykle chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom i osobom, które czynnie brały udział w tej zabawie. Dzięki wam to wszystko ma prawo istnieć i funkcjonować tak dobrze jak funkcjonuje (a przynajmniej mam nadzieję, że tak jest ). W tym roku łącznie udział wzięło aż: 84 osoby co jest naprawdę fajnym wynikiem! Dobrze wiemy, że tegoroczne typy często zaskakiwały i pojawiało się naprawdę sporo ujemnych punktów. Organizuje ten Typer od 3 lat i jeszcze nigdy nie zdarzyło się by było w nim tyle niespodzianek, niewiadomych i tak zacięta walka aż do samego końca. Oceniam to na plus, bo kto mógł przewidzieć przykładowe 4:0 Pels z Blazers? Przechodząc już do konkretów na które tak bardzo czekacie. Łączna liczba punktów do zdobycia wynosiła 60. Czołówka zmieniała się bardzo regularnie i tak na dobrą sprawę do samego końca żaden z uczestników Typera nie był "pewny" znalezienia się w ścisłej czołówce. Zdaje sobie sprawę, że sama możliwość rywalizacji z poszczególnymi użytkownikami forum bywa naprawdę interesująca. To chcecie się dowiedzieć czy typowaliście lepiej od znajomego, który jest fanem innej drużyny by móc mu dogryźć w komentarzach? Zapraszam do zapoznania się z wynikami poniżej: I teraz to na co czekają wszyscy.. Czyli podium! Po raz pierwszy zdarzyło się by w oficjalnym i tym samym końcowym rankingu na podium znalazło się więcej niż 3 osoby. To tylko pokazuje jak zacięta walka była. Bez przynudzania. O to najlepsi typerzy na forum w sezonie 17/18: Gratuluje zarówno wygranym jak i wszystkim, którzy wzięli udział! Jesteście naprawdę wielcy i bez przesady powiem, że nasze forum jest jednym z najlepszych na świecie związanych z tym pięknym sportem jakim jest koszykówka a w szczególności ta grana za oceanem! JESTEŚCIE WIELCY! Muszę przyznać, że organizowanie tego typu typerów jest dość czasochłonne i wymaga skupienia by wszystko odbyło się na wiarygodnych i uczciwych zasadach. Mam nadzieję, że wszyscy są w pełni zadowoleni z efektów i włożonej przeze mnie pracy w to by to wszystko śmigało jak należy. I to by było na tyle.. Przychodzi czas by się pożegnać i już teraz zaprosić was kolejnego (czwartego) For Fun Typera tu na forum! Obiecuję, że wrócę z kolejną dawką wrażeń i rywalizacji. Świetnie się bawiłem i sama możliwość sprawdzenia swojego wyniku to coś fajnego więc mam nadzieję, że wam podobało się równie mocno jak mi. Do usłyszenia w przyszłym roku! "Raven out!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Gratki dla zwycięzcy i organizatora. Heh, wychodzi na to ze gdybym nie postawił po fanowsku serii hou utah to byłoby zwycięstwo. Jednak nie żałuje, sumienie jest czyste. Do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Graty mSala i dla reszty podium oraz organizatora. Ja znów w 10... niby dobrze, ale kuriozalnie gdybym postawił bardziej z własnym sumieniem (a nie głową) przeciwko 76ers to nawet o wygraną bym powalczył. Co zrobić, nawet mnie Philla oszukała Do następnego za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Chyba o to chodzi, żeby obstawiać swoich. Szacun dla organizatora, bo młyn musiał być nieziemski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSala Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 No ładnie poszło. Szczerze myślałem, że po II rundzie to już szans żadnych nie mam, a tu proszę. Raven2156 szacun. Super robota z tym typerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Podium - miło Dołączam się do pochwał dla organizatora, w przyszłym roku rozumiem, że też będzie? Czy masz w planach wrzucić szczegółową rozpiskę za co konkretne punkty? Tak z ciekawości i co by było gdyby.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 kurde 10 miejsce, nie jest złe gdzie w początkowych rundach wszystkie niespodzianki chybiłem a wręcz dałem w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Top5- no no, nie spodziewałem się tego po sobie Szacunek dla organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Odwrócone podium. Utrzymuje nadal swój niski poziom w typowaniu. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi