Eld Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 A ja tam się już wyników po I rundzie doczekać niemogę. Kto wie, może Raven do końca meczu HouUtah wrzuci i niektórym humory się poprawią po awansie LBJ dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Trochę to zajęło ale w końcu je mam - są już wyniki pierwszej rundy tegorocznego For Fun Typera! W tym roku było sporo niespodzianek (z Pels na czele) przez co większość ludzi na forum zgarnęło masę ujemnych punktów i ranking zmienił się przez to dość wyraźnie. Taki jest już sport i większość z tych, którzy mieli nosa co do Nowego Orleanu czy Utah Jazz zajęli czołowe miejsca w pierwszej rundzie. Nie martwcie się jednak, ponieważ walka jest bardzo wyrównana (co dość wyraźnie ukazuje ilość miejsc na podium) i wszystko się jeszcze może zdarzyć w kolejnych rundach, ponieważ to zsumowany ranking ze wszystkich rund jest najważniejszy! W pierwszej rundzie udział wzięło aż 78 osób (za co bardzo wam dziękuję), a przechodząc do najważniejszego - proszę bardzo oto wyniki: Każdy z was próbował obrać swoją własną taktykę, czy teorię w typowaniu i myślę, że każdemu udała się ona z mniejszym lub większym skutkiem. Fajne jest to, że to Typer forumowy na którym rywalizujemy nie tylko w ogólnym rankingu ale i między sobą! Mam nadzieję, że to podkręca tylko rywalizację i sprawia, że Typer jest dla was jeszcze atrakcyjniejszy! Jak widzicie na podium uplasowało się aż 6 osób (w tym 4 ex aequo na pierwszym miejscu)! W tym roku walka jest niesamowicie wyrównana, bo na 32 możliwe do uzyskania punkty w pierwszej rundzie maksymalnym wynikiem było "tylko" 18,5 punkta (przyrównując do zeszłorocznego 30/32, które uzyskał @Tomek9248). To ukazuje tylko jak emocjonujące są tegoroczne Playoffy i jak ciężko wytypować dobry wynik. Ale przechodząc do sedna. Oto najlepsi Typerzy w pierwszej rundzie: Gratuluje zwycięzcom jak i wszystkim, którzy wzięli udział! Pewnie się powtórzę ale muszę to powiedzieć. Nasze forum jak i ludzie na nim to najlepsze forum o NBA na świecie, bo braniem udziału w tego typu przedsięwzięciach pokazujecie nie tylko zgranie i przywiązanie do tego co tu się dzieję, ale również ogromny szacunek do mnie i do czasu, który poświęcam na stworzenie tego Typera. Jesteście naprawdę wielcy! Dzięki wam! Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ja prdl 58...cóż ja odwaliłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Lol, myślałem, że będę jakiś bottom 10, ale dokładnie nie pamiętałem glosów. A tu takie info W 2 rundzie bedzie jeszcze ciekawiej, bo w top 10 to każdy punkt na wage złota. Good Job Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Kompletnie juz nie pamietam typowania ale chyba Giannis z kolegami mnie zawiedli, tak czy siak mocna 1 runda jak rok temu, wiec teraz tez czekam az bedzie juz tylko gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ja prdl 58...cóż ja odwaliłem? Dobra już widze...standardowo Portland jak u większości ale dodatkowo doszedł Antek z kozłami i wiara w to że PG13 wchodzi na inny poziom w PO...a jako fanowi OKC nawet pasowała taka teza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Patrzę na wyniki w tabelce, szukam miejsca na którym jestem, patrzę, patrzę i nie mogę znaleźć. Już myślałem, że coś pochrzaniłem i głosy nieważne a tu nagle drugie miejsce. Trochę zaskoczony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Nie zagłosowałem na 2 rundę :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dobra już widze...standardowo Portland jak u większości ale dodatkowo doszedł Antek z kozłami i wiara w to że PG13 wchodzi na inny poziom w PO...a jako fanowi OKC nawet pasowała taka teza... Bardzo dużo ludzi wtopiło z Portland jak i z OKC. Nie jesteś jedyny. Nie ma czym się martwić, bo są kolejne rundy a różnice są tak małe, że możesz jeszcze wskoczyć o kilkadziesiąt pozycji w górę bez problemu! Nie zagłosowałem na 2 rundę :[ Szkoda, bo przypominałem o tym. Tym bardziej, że tak dobrze poszła Ci ta pierwsza runda. :/ Teraz niestety Przemek nie jestem w stanie już nic wyczarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Bardzo dużo ludzi wtopiło z Portland jak i z OKC. Nie jesteś jedyny. Nie ma czym się martwić, bo są kolejne rundy a różnice są tak małe, że możesz jeszcze wskoczyć o kilkadziesiąt pozycji w górę bez problemu! Wiem. Paczam właśnie że między moim 58 ( choć w sumie to 55 bo jak nie wyżej bo masa ludzi ma takie same wyniki ) a 10 jest tylko 8 pkt. różnicy. Jadym dalej. Great job Rav! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Szkoda, bo przypominałem o tym. Tym bardziej, że tak dobrze poszła Ci ta pierwsza runda. :/ Teraz niestety Przemek nie jestem w stanie już nic wyczarować. Wiem, ale weekend był zbyt intensywny :[ Za rok zgarnę podium :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) A gdzie mój wynik? Bo chyba ślepy jestem Edit. Wizyta u okulisty umówiona - już widzę Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 A gdzie mój wynik? Bo chyba ślepy jestem No chyba tak 21 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Msylalem, ze bede wysoko, ale ze az tak ;] No nic, w drugiej rundzie troche zaszalalem, wiec zobaczymy co z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Nastąpiła mała pomyłka w liczeniu punktów @MJ1. Mając tyle liczb na ekranie musiałem niechcący pomylić się w jednej z serii tego forumowicza i informuje, że zamiast 8 punktów zdobył on 11,5. Najmocniej przepraszam. Prawidłowy wynik zostanie uwzględniony w końcowej tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 raven chill, to jest for fun, za rok nie dam ciala i bede pamietal, ze glosy oddajemy przed rozpoczeciem 1 meczu kolejnej rundy:) milo, ze to ogarniasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Wiem, ale weekend był zbyt intensywny :[ Za rok zgarnę podium :] jeszcze możesz ogarnąć zgarniesz dwa maksy za kolejne rundy i bedziesz prowadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 jeszcze możesz ogarnąć zgarniesz dwa maksy za kolejne rundy i bedziesz prowadził Dokładnie tak! Nie ma co się poddawać skoro to i tak For Fun, a zawsze można się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Sprawdziłem wyniki z zeszłego roku. Z 6 i 3 od końca na 0,5 i ostatnie miejsce, jest progres. I znowu PTB... Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi