Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raven2156 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 A gdzie jest możliwość podglądu? Bo zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 A gdzie jest możliwość podglądu? Bo zagłosowałem Wyniki trafiają prosto do mnie na dysk. Podglądu jako takiego nie ma. Jeżeli chcesz wiedzieć na co oddałeś głosy zapraszam w prywatnej wiadomości, bo głosy wszystkich forumowiczy zostaną opublikowane dopiero po zamknięciu głosowania na daną rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Aż tak ciekawy nie jestem. Ale inicjatywa zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Wizards, Bucks, Heat, Cavs, Rockets, Warriors, Trail Blazers i Jazz. Albo wygram to gówno albo będę mówić, że tankowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Aż tak ciekawy nie jestem. Ale inicjatywa zacna 3 rok z rzędu się już tak bawimy i z roku na rok liczba biorących udział w tym Typerze rośnie co oczywiście mnie bardzo cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Są playoffy i jest typer od Ravena Nie powiem liczyłem na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 ojjj cos za duzo 4-2 i 2-4 mi powychodzilo, a to znak ze nie mam pojecia czy tam "nie czuję" tego jak to bedzie po za 2-3 seriami z 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) ojjj cos za duzo 4-2 i 2-4 mi powychodzilo, a to znak ze nie mam pojecia czy tam "nie czuję" tego jak to bedzie po za 2-3 seriami z 8Wiadomo, tak zawsze jest na początku:P @Kruku wrzucisz wyniki z poprzednich edycji? Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wiadomo, tak zawsze jest na początku:P akurat rok temu zwlaszcza w 1 rundzie mi poszlo swietnie, dzieki czemu nawet mimo tego ze pozniej strasznie zle mi szlo, to i tak ostatecznie na 4 miejscu wyladowalem wydaje mi sie ze 7 na 8 serii wytypowalem idealnie co do spotkania w 1 rundzie (chociaz moze mnie pamiec mylic) tak czy siak czekam na PO w tym roku bardziej niz zwykle, bo RS nie moglem sledzic na tyle, na ile bym chcial, a teraz mam luzniejszy terminarz i od jutra cisniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 @Kruku wrzucisz wyniki z poprzednich edycji? Masz na myśli pełne tabele „końcowe” po wszystkich rundach PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Raven mam prośbę możesz wrzucić listę wszystkich co zagłosowali żeby było wiadomo czy głosy się zapisały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Masz na myśli pełne tabele „końcowe” po wszystkich rundach PO? No tak. Albo linki w sumie też starcza. To w sumie każdy może sobie poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 typerek w tym roku to jakas masakra... wg mnie serie por-nop, bos-mil, heat-philly, jazz-okc moga pojsc w dwie strony. Do tego raps niby pewniak po takim sezonie ale wizz moga sie postawic, indiana imo tez moze postawic sie cavs i wez tu typuj.. ale same PO zapowiadaja sie dzieki temu swietnie w tym roku, przed nami dwa miesiace koszykarskiej uczty, jaram sie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 No tak. Albo linki w sumie też starcza. To w sumie każdy może sobie poszukać Linki podrzucę jutro, bo dziś jestem poza domem i nie dam rady. Raven mam prośbę możesz wrzucić listę wszystkich co zagłosowali żeby było wiadomo czy głosy się zapisały? Listę wrzucę tak jak obiecałem po zamknięciu głosowania. Jeśli ktoś nie jest pewien czy zagłosował proszę pisać. Od Ciebie Stryder głos doszedł! A co do samego Typera.. Jest już was 64! To naprawdę fajny wynik ale wierzę, że może być jeszcze lepszy! Przypominam, że głosowanie kończy się o dzisiaj 21:00 czasu polskiego (za niecałe 4h), a później niestety nie będziecie mogli już oddawać swoich głosów! Dlatego jeśli ktoś z was jeszcze nie wziął udziału - zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 No to chyba zdążyłem z typami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Poszło Wstydzę się typu w serii gsw i spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 W tym momencie głosowanie na pierwsza rundę PO zostało zamknięte! Udział wzięło 78 osób i bardzo wam za to dziękuje! Pozostaje czekać na wyniki! Jutro wrzucę wasze typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi