Me Myself and I Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 dyplomatycznie, inaczej nie umio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 No to dyplomatyczny bojkot nie uchroni naszych skoczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 W dniu 3.01.2022 o 22:23, matek napisał: Małyszomania. Kochaj i rzuć Canal+. Pierwszy odciek dziś, drugi w czwartek. Bardzo dobry materiał, wracają emocje. Podoba mi się, jak to skomponowali. Dziś było o Małyszu, Gollobie i Włodarczyk. Polecam. W tej chwili idzie na C+1. Adam to fenomen, raczej nikt tego nigdy nie przebije. Ładunek emocji nieprawdopodobny. można to obejrzeć gdzieś poza C+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 9 godzin temu, rw30 napisał: można to obejrzeć gdzieś poza C+ ? Nc+go A poza tym to musiałbyś liczyć, że ktoś nagrał i gdzieś wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 @rw30 jak wrócę to jeżeli ktoś mi ogarnie jak to zrobić technicznie to wrzucę Ostatni dzień wakacji. Właśnie mnie mija Artur Boruc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Brawo ZAKSA! Historia właśnie napisała sie na naszych oczach. Coś pięknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 siatkarzy ktoś ogląda? ja siatkówko halowo interesuję się od wielkiego dzwonu, czyli jak są jakieś MŚ albo IO (ME trochę nie uważam), na razie jakieś sparingi ale od wtorku zaczynamy poważne granie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 13 godzin temu, rw30 napisał: siatkarzy ktoś ogląda? ja siatkówko halowo interesuję się od wielkiego dzwonu, czyli jak są jakieś MŚ albo IO (ME trochę nie uważam), na razie jakieś sparingi ale od wtorku zaczynamy poważne granie Oglądam większość meczu na poziomie reprezentacyjnym. Na razie oba nasze mecze beż historii. Choć irytują nieporadność zagrywki wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 W dniu 28.08.2022 o 22:19, rw30 napisał: siatkarzy ktoś ogląda? ja siatkówko halowo interesuję się od wielkiego dzwonu, czyli jak są jakieś MŚ albo IO (ME trochę nie uważam), na razie jakieś sparingi ale od wtorku zaczynamy poważne granie Ja. Uwielbiam dynamikę tej gry. Sparingi były z dość mocnym przeciwnikiem w memoriale. Na razie prezentują się wybitnie i zadaję sobie pytanie, czy jeszcze urosną, czy forma nie przyszła za wcześnie. Nie wiem jedynie, dlaczego Fornal zaczyna na ławce, bo to mógłby być jego turniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Za chwilę siatka z USA. O tyle ciekawie, że dla nas najlepiej przegrać 0:3 i to wysoko w każdym secie. Ciekawe jak do tego podejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 30.08.2022 o 19:49, starYfaN napisał: Za chwilę siatka z USA. O tyle ciekawie, że dla nas najlepiej przegrać 0:3 i to wysoko w każdym secie. Ciekawe jak do tego podejdą. ??? Edytowane 6 Września 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Cardi napisał: ??? Dlaczego przegrać, czy dlaczego pi......ą bez sensu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Dlaczego tak wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Dlaczego tak wyglądają. Kowboje PL vs kowboje USA. Pytasz o sens w TVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 3 minuty temu, starYfaN napisał: Pytasz o sens w TVP? W sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 czemu lepiej było przegrać? pewnie chodzi o drabinkę, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 9 godzin temu, rw30 napisał: czemu lepiej było przegrać? pewnie chodzi o drabinkę, tak ? O drabinkę. Polacy i Słowenia jak tylko wyjdą z grupy będą rozstawieni jako 1 i 2 zespół. Po wygraniu z USA oni mogli spaść w okolice 8 miejsca czyli możemy się z nimi spotkać wcześniej niż w przypadku gdyby to Oni wygrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Gregorius napisał: O drabinkę. Polacy i Słowenia jak tylko wyjdą z grupy będą rozstawieni jako 1 i 2 zespół. Po wygraniu z USA oni mogli spaść w okolice 8 miejsca czyli możemy się z nimi spotkać wcześniej niż w przypadku gdyby to Oni wygrali. Amerykanie to zespół analityczny, z którym ciężko wygrać 2x na jednym turnieju. Micah tuż przed spotkaniem wyjęty z 6. Myślę, że wszyscy na naszym miejscu wyszliby 2 zespołem i kolejne 2 rundy byłyby prawie pewne. W 2010 Brazylia zagrała z Bułgarią bez rozgrywającego, żeby przegrać, a skończyła na 1 miejscu. Polska tak jak dzisiaj nie kalkulowała i błyskawicznie pojechała do domu. Mam nadzieję, że wyniki tak się ułożą, że tym razem za to nie zapłacimy. Na razie dzięki 1 wygranemu przez USA setowi, wygląda to obiecująco (najgorsza możliwa droga). Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 no i przez jeden przegrany set z USA wpadli oni do naszej ćwiartki, czyli dostaniemy ich w 1/4 w ogóle to, że FIVB na każdych mistrzostwach testuje nowy system awansów / rund to też jakaś ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 14 minut temu, rw30 napisał: no i przez jeden przegrany set z USA wpadli oni do naszej ćwiartki, czyli dostaniemy ich w 1/4 w ogóle to, że FIVB na każdych mistrzostwach testuje nowy system awansów / rund to też jakaś ciekawostka Jak pisałem, najgorsza możliwa droga, bo dalej jest Brazylia. Co ciekawe, gdyby nie system promujący gospodarzy, bylibyśmy rozstawieni na 3 miejscu. Brazylia, Francja, USA i Włochy graliby ze sobą w innej linii i dostalibyśmy najlepszego z tej 4 w finale (hipotetycznym). A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi