Krzemo Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dzień 91 (na pierwszym miejscu goscie)Warriors 85 - Pacers 106play-by-playWizards 101 - Lakers 130play-by-playGrizzlies 119 - Heat 97play-by-playSuns 107 - Kings 137play-by-playTimberwolves 93 - Cavaliers 106play-by-playHornets 89 - Nets 136play-by-playMagic 117 - Bucks 92play-by-playRaptors 120 - Celtics 118play-by-playNuggets 85 - Rockets 111play-by-playHawks 83 - Bulls 97play-by-playSonics 106 - Clippers 124play-by-play76ers 117 - Knicks 95play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: James Harden - Wizards - 16 days - Pulled Hamstring-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Julek, wspomniałeś coś o dużej przewadze Pistons nad Sixers? Po wczorajszych meczach wynosi 0,5 zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Julek, wspomniałeś coś o dużej przewadze Pistons nad Sixers? Po wczorajszych meczach wynosi 0,5 zwycięstwa Nie no, patrz na L i terminarz, ktory Pistons maja chyba najlatwiejszy z calego BIG THREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie no, patrz na L i terminarz, ktory Pistons maja chyba najlatwiejszy z calego BIG THREE Zgadza się, terminarz najłatwiejszy (ale też nie jakiś w c*** łatwy), ale po tych wszystkich kontuzjach drużyna się trochę rozregulowała, Malone po kontuzji gra póki co słabiej sporo niż przed. Brakuje też Cambiego. Dodatkowo Iverson już nie gra tak zajebiście jak na początku sezonu, wrócił raczej do swojego zwykłego poziomu, takiego jak w tamtym sezonie - czyli dalej zajebiście, ale już nie wiadomo czy to poziom najlepszego gracza w lidze. Rekord Jordana w ppg też powoli odjeżdża. W związku z tym ten terminarz za dużo raczej nie pomoże, zapowiada się 3 seed, bo Pistons ostatnio wyglądają najsłabiej z tych trzech drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Zgadza się, terminarz najłatwiejszy (ale też nie jakiś w c*** łatwy), ale po tych wszystkich kontuzjach drużyna się trochę rozregulowała, Malone po kontuzji gra póki co słabiej sporo niż przed. Brakuje też Cambiego. Dodatkowo Iverson już nie gra tak zajebiście jak na początku sezonu, wrócił raczej do swojego zwykłego poziomu, takiego jak w tamtym sezonie - czyli dalej zajebiście, ale już nie wiadomo czy to poziom najlepszego gracza w lidze. Rekord Jordana w ppg też powoli odjeżdża. W związku z tym ten terminarz za dużo raczej nie pomoże, zapowiada się 3 seed, bo Pistons ostatnio wyglądają najsłabiej z tych trzech drużyn. Wydaje mi sie, ze przeceniasz "silnik" tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Wydaje mi sie, ze przeceniasz "silnik" tej gry Wiem, wiem, ale prawda jest taka, że od czasu kontuzji Pistons grają po prostu sporo słabiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Dzień 92 (na pierwszym miejscu goscie)Raptors 97 - Nets 111play-by-play76ers 114 - Pistons 111play-by-playClippers 117 - Kings 114play-by-playTimberwolves 101 - Rockets 106play-by-playSpurs 111 - Nuggets 117play-by-playBucks 90 - Jazz 95play-by-playSuns 86 - Lakers 104play-by-playHornets 103 - Hawks 118play-by-playWizards 91 - Heat 108play-by-playMavericks 115 - Magic 121play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Alec Burks - Jazz - 8 days - Sprained WirstVlade Divac - Suns - 5 days - Stiff NeckEddy Curry - Wizards - 2 days - Migraine-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 lol chyba pierwszy raz Magic sa liderami ligi na tym etapie rozgrywek Pewnie do nastepnej kolejki (wyjazd do Bostonu), ale i tak fajnie. Szkoda, ze najlepsze teamy sa na wschodzie bo finaly bylyby realne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Zapomniałem Wesa wrzucić do składu i Jim freakin Jackson przegrał mi mecz. Szkoda, bo Malone zagrał zajebiście, a ten win może zaważyć na HCA w drugiej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Zapomniałem Wesa wrzucić do składu i Jim freakin Jackson przegrał mi mecz. Szkoda, bo Malone zagrał zajebiście, a ten win może zaważyć na HCA w drugiej rundzie. Jackson? Zobacz jaka zes swoim cancerom akcje rozpisal na ostatnie 8 s tzw ty do mnie ja do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jackson? Zobacz jaka zes swoim cancerom akcje rozpisal na ostatnie 8 s tzw ty do mnie ja do ciebie Gdyby Jackson wcześniej przestał rzucac albo coś trafiał to ta akcja nie miałaby znaczenia. btw. Jak Malone i AI to cancerzy to kto mi robi bilans? Cory Joseph? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Gdyby Jackson wcześniej przestał rzucac albo coś trafiał to ta akcja nie miałaby znaczenia. btw. Jak Malone i AI to cancerzy to kto mi robi bilans? Cory Joseph? oj drocze sie - zawsze cieszy jak taka bestia jak Iverek cos psuje P.S - jestem hejterem Iverka, jak Xamel kiedys byl hejterem Shaqa Edytowane 21 Marca 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 oj drocze sie - zawsze cieszy jak taka bestia jak Iverek cos psuje Iverek to jakoś od połowy sezonu się zepsul, po bestii zostało tylko wspomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Iverek to jakoś od połowy sezonu się zepsul, po bestii zostało tylko wspomnienie 35,5 / 10,1 / 2,9 na mega procentach (jak na simke to na prawde mega mega) robiac niecale 2 straty (!). Poprosze o zepsucie kogos w Magic w takim razie Aha no i 'zepsuty' ostatnio Iverek dostal ofc dwa ostatnie POTM Edytowane 21 Marca 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 76ers mają bilans 26-1 w ostatnich 27 spotkaniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 76ers mają bilans 26-1 w ostatnich 27 spotkaniach... A jedyna porażka to srogi wpierdol od Magic.. Sixers początek sezonu mieli słaby, ale teraz się rozkręcili i znowu wyglądają w c*** mocno. Z tym, że mieli teraz dosyć łatwy terminarz, zobaczymy co pokażą teraz gdy będą mieli trudniejszych rywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 76ers mają bilans 26-1 w ostatnich 27 spotkaniach... No bo to caly czas jest team to beat. Musieli odpalic predzej czy pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 35,5 / 10,1 / 2,9 na mega procentach (jak na simke to na prawde mega mega) robiac niecale 2 straty (!). Poprosze o zepsucie kogos w Magic w takim razie Aha no i 'zepsuty' ostatnio Iverek dostal ofc dwa ostatnie POTM W pierwszej części sezonu robił 38-10-3 więc od pewnego momentu robi coś ok. 31-10-2,8 dalej zajebiście, ale już bez takiej dominacji. Tak jak już pisałem, na początku sezonu był bezdyskusyjnie najlepszym graczem, a od czasu gdy zaczął grać gorzej to nie wiem czy Shaq, który początek z kolei miał slabszy nie jest lepszy (chodzi tylko o ten RS, bo overall to wiadomo że Shaq lepszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 W pierwszej części sezonu robił 38-10-3 więc od pewnego momentu robi coś ok. 31-10-2,8 dalej zajebiście, ale już bez takiej dominacji. Tak jak już pisałem, na początku sezonu był bezdyskusyjnie najlepszym graczem, a od czasu gdy zaczął grać gorzej to nie wiem czy Shaq, który początek z kolei miał slabszy nie jest lepszy (chodzi tylko o ten RS, bo overall to wiadomo że Shaq lepszy) No wlasnie overall to juz jest ten sam poziom + dobry PG ma wiekszy impakt niz dobry C. Inna kwestia, ze Shaq ma obok siebie 3 grajkow na poziomie ASG a Iverek jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 No wlasnie overall to juz jest ten sam poziom + dobry PG ma wiekszy impakt niz dobry C. Inna kwestia, ze Shaq ma obok siebie 3 grajkow na poziomie ASG a Iverek jednego. Imo C ma większy impact. Wiadomo, że PG w obronie jakiejś wielkiej różnicy nie zrobi, C wręcz przeciwnie, a dodatkowo Shaq jest zajebisty w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi