julekstep Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 o - jak miło, że MJ wrócił właśnie na mecz ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Fajny pojedynek Malone 54 (career-high) vs Lebron 51, a w cieniu Iverson robi 44-15-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Nie ma ku temu odpowiedniego tematu więc tu piszę - byłem sporo, całkiem sporo czasu nieobecny i nie zapowiada się by to się zmieniło. W związku z tym chciałem poinformować o mojej rezygnacji z prowadzenia drużyny w simbaskecie. Dzięki za choć chwilę wspólnej zabawy (sezon z kawałkiem ^^). ps. żeby nie było, że tylko simbasket u mnie poszedł w zapomnienie - na 99% kończę również z fantasy po tym sezonie. Jak nie ma jakis nowych, chetnych GM w kolejce, to ja moge sie zaopiekowac Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dzień 97 (na pierwszym miejscu goscie)Kings 105 - Nuggets 130play-by-playBulls 121 - Raptors 88play-by-playClippers 125 - Suns 123play-by-playSonics 104 - Grizzlies 91play-by-playTrailblazers 74 - Warriors 75play-by-playHornets 104 - Cavaliers 118play-by-playNets 97 - Knicks 93play-by-playSpurs 103 - Mavericks 98play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Brak-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Jak nie ma jakis nowych, chetnych GM w kolejce, to ja moge sie zaopiekowac Pacers. Do końca sezonu są w zarządzie komisarycznym i szukamy chętnego. Jeśli do FA nikt się nie znajdzie to czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Tymczasem del Negro ostatnie 2 spotkania: 20-4-9 i 20-5-6. A cena za niego nie jest wygórowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dzień 98 (na pierwszym miejscu goscie)Heat 108 - Raptors 115play-by-playCavaliers 112 - Lakers 96play-by-playCeltics 106 - Hawks 104play-by-playNuggets 103 - Sonics 88play-by-playGrizzlies 87 - Bulls 99play-by-playClippers 101 - Pacers 95play-by-playTimberwolves 112 - Jazz 118play-by-playMagic 112 - Pistons 119play-by-playMavericks 121 - Kings 147play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Isaiah Thomas - Cavs - 9 days - Broken NoseRickie Pierce - Nuggets - 5 days - Stiff Neck-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 lol jaka drukarnia w Detroit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Malone jak zniszczył Webbera dwa dni temu 54 punkty, a dzisiaj 45-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Malone jak zniszczył Webbera dwa dni temu 54 punkty, a dzisiaj 45-18 w sensie, ze sedzia tez mial na nazwisko Malone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Webber sobie nie radził i cały czas faulował Malone, nie wiem w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Krstic na PG 28 punktów, ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Kosta Koufos grając kiedyś na PG kręcił średnio triple-double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Webber sobie nie radził i cały czas faulował Malone, nie wiem w czym problem? post game report mowi co innego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 post game report mowi co innego! Post game report obejmuje ostatnie dwie minuty z tego co mi wiadomo, a Webber nie dawał sobie rady na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Post game report obejmuje ostatnie dwie minuty z tego co mi wiadomo, a Webber nie dawał sobie rady na początku Tu byl taki skandal, ze rozszerzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Już nie broń tego Webbera, Malone go ośmieszył po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Osmieszenie to wygrac tylko 7mioma punktami przy takim wsparciu pasiakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Zadnego wsparcia nie było, Malone i Iverson jechali z Webberem i Paytonem więc ich faulowali. Jackson dużo lepiej sobie radził niż Gary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 No sedziowie mieli przykaz uwalic trio Webber/Payton/Miller, ktore razem zebralo 15 fauli (o! to tyle samo co cala druzyna gospodarzy!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ejt in a roł ent kałting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi