julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Imo C ma większy impact. Wiadomo, że PG w obronie jakiejś wielkiej różnicy nie zrobi, C wręcz przeciwnie, a dodatkowo Shaq jest zajebisty w ataku. Pistons ida na rekord ofensywny (kiedy Shaq gral jeszcze z Millsem i Hardenem - sezon kiedy Phila miala 4ech all-starow) a poza Iverkiem tylko Malone jest tam sensowna opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Pistons ida na rekord ofensywny (kiedy Shaq gral jeszcze z Millsem i Hardenem - sezon kiedy Phila miala 4ech all-starow) a poza Iverkiem tylko Malone jest tam sensowna opcja PPG nie jest do końca miarodajne, poza tym można porównać ofensywy z tego sezonu gdzie wyższe PPG Pistons jest spowodowane trochę wyższym pace, patrząc na % wygląda to praktycznie tak samo. A patrząc tylko na atak to Malone byłby w Sixers drugim najlepszym graczem tylko po Shaqu Tak w ogóle to nie będę dawal argumentów przeciw swojemu zawodnikowi po prostu imo póki co Shaq jest #1, a Iverson #2. Edytowane 21 Marca 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 W Kings kolejna rewolucja się znów szykuje, Ice ewidentnie lubi jak coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 E tam rewolucja, ja nie mam "mlodych zdolnych", "spadajacych" ew. "wysokich pickow" wiec nie po wymieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Ja bym po prostu na razie nie ruszał tego składu, w tamtym sezonie był świetny bilans i WCF więc całkiem dobry wynik. W tym bilans jest trochę gorszy, ale to o niczym nie świadczy, na zachodzie nie ma jakiegoś teamu wybijającego się ponad resztę, poziom jest wyrównany i Kings mają na pewno szansę na finał, a w finale jedna kontuzja lub trochę szczęścia i jest mistrzostwo. Nie mówię, że Kings będą co roku grać w finale, ale na pewno mają szansę na przynajmniej dwa finały w ciągu 5 sezonów. Dodatkowo Yao i Garnett mogą się jeszcze rozwinąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 To samo chciałem napisać. Trochę cierpliwości. Daj im pograć ten sezon i minimum następny. Spokój jest najważniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dzień 93 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 144 - Cavaliers 111 play-by-play Trailblazers 112 - Bucks 94 play-by-play Warriors 88 - Timberwolves 100 play-by-play Bulls 106 - Kings 101 play-by-play Nuggets 131 - Lakers 111 play-by-play Nets 127 - Suns 125 play-by-play Knicks 109 - Heat 91 play-by-play Mavericks 90 - Hawks 105 play-by-play Magic 101 - Celtics 87 play-by-play Clippers 98 - Jazz 116 play-by-play Spurs 129 - Hornets 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Lol, może jednak ci Magic faktycznie są mocni. To możliwe, żeby Worthy był takim game changerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Lol, może jednak ci Magic faktycznie są mocni. To możliwe, żeby Worthy był takim game changerem? Raczej Reggie Miller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Raczej Reggie Miller Reggie Millera miałem już w połowie zeszłego sezonu i nie było takiego wow. Zresztą ten sezon (do czasu transferu Worthy'ego i wrzucenia Bradleya do s5) też miałem średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Reggie Millera miałem już w połowie zeszłego sezonu i nie było takiego wow. Zresztą ten sezon (do czasu transferu Worthy'ego i wrzucenia Bradleya do s5) też miałem średni. Ale grałeś lepiej od czasu tego transferu, Worthy to generalnie chyba nie jest jakiś kozak tak patrząc na jego karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Ale grałeś lepiej od czasu tego transferu, Worthy to generalnie chyba nie jest jakiś kozak tak patrząc na jego karierę. No on overall (suma skilli, bez potencjału) jest niby 23 ale w niczym nie jest jakiś specjalnie dobry. Max to dwa skille na 84 Min to 3p na 35. Jeszcze bloki nisko na 43. Reszta w przedziale 51-79 (gdzie tych skrajnych wartości jest mało). Mocno unikalne - równe rozłożenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 No on overall (suma skilli, bez potencjału) jest niby 23 ale w niczym nie jest jakiś specjalnie dobry. Max to dwa skille na 84 Min to 3p na 35. Jeszcze bloki nisko na 43. Reszta w przedziale 51-79 (gdzie tych skrajnych wartości jest mało). Mocno unikalne - równe rozłożenie. Skille ma w miarę ok, ale mi chodzi o ten jego niby niesamowity wpływ.. Sixers z nim bez misia dwa sezony temu, sezon temu Hawks bez PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Dzień 94 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 112 - Wizards 100 play-by-play Mavericks 83 - Nuggets 115 play-by-play Celtics 124 - Hornets 130 play-by-play Hawks 81 - Trailblazers 110 play-by-play Bulls 84 - Pacers 108 play-by-play Pistons 124 - Bucks 118 play-by-play Warriors 102 - Timberwolves 115 play-by-play Kings 105 - Clippers 95 play-by-play Rockets 85 - Grizzlies 95 play-by-play Knicks 108 - Jazz 85 play-by-play Spurs 113 - Magic 108 play-by-play Raptors 132 - Suns 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nate McMillan (Knicks) – 3 dni (Bruised Cheekbone) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Kirileinko na PG ? Nie wiem jak się zrewanżuję Roger Może przebojową piosenką Micheala Sambello https://youtu.be/qvYQ1TNbf2g Pozdro Edytowane 23 Marca 2018 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Nie mam już siły do tej śmiesznej drużyny, dla jaj zmieniam taktykę, bo byle co nie ustawie to i tak jest źle. Jutro może Dirk będzie PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dzień 95 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 89 - Magic 107 play-by-play 76ers 120 - Bulls 99 play-by-play Rockets 125 - Celtics 130 play-by-play Bucks 95 - Cavaliers 130 play-by-play Heat 100 - Pistons 122 play-by-play Mavericks 103 - Suns 113 play-by-play Nets 117 - Lakers 115 play-by-play Sonics 117 - Trailblazers 121 play-by-play Kings 107 - Wizards 85 play-by-play Raptors 112 - Pacers 119 play-by-play Knicks 112 - Clippers 90 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Roy Tarpley (Rockets) – 9 dni (Broken Finger) Wesley Johnson (Pistons)- 4 dni (Flu) Avery Bradley (Lakers) – 9 dni (Broken Nose) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Nie mam już siły do tej śmiesznej drużyny, dla jaj zmieniam taktykę, bo byle co nie ustawie to i tak jest źle. Jutro może Dirk będzie PG Twoja drużyna opiera się na dwóch młodych bialasach więc myślę, że masz jeszcze czas na odnoszenie sukcesów btw. Hawks zrezygnowali z walki o PO więc na wschodzie chyba znamy już skład PO.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Nie ma ku temu odpowiedniego tematu więc tu piszę - byłem sporo, całkiem sporo czasu nieobecny i nie zapowiada się by to się zmieniło. W związku z tym chciałem poinformować o mojej rezygnacji z prowadzenia drużyny w simbaskecie. Dzięki za choć chwilę wspólnej zabawy (sezon z kawałkiem ^^). ps. żeby nie było, że tylko simbasket u mnie poszedł w zapomnienie - na 99% kończę również z fantasy po tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dzień 96 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 112 - Nuggets 129 play-by-play Heat 118 - Spurs 141 play-by-play Sonics 122 - Celtics 105 play-by-play Clippers 148 - Bucks 101 play-by-play Mavericks 105 - Lakers 115 play-by-play Pistons 142 - Grizzlies 131 play-by-play Raptors 117 - Knicks 112 play-by-play Warriors 77 - Nets 107 play-by-play Kings 125 - Hawks 119 play-by-play Timberwolves 124 - Rockets 105 play-by-play Magic 90 - Trailblazers 115 play-by-play Suns 110 - Pacers 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vladimir Radmanovic (Lakers) – 6 dni (Sprained Wrist) Kevin Garnett (Kings) – 6 dni (Broken Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi