Maksymo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam! NBA śledzę od sezonu 07/08, kiedy to Celtics zdobyli mistrzostwo i im właśnie kibicuję. Trafiłem tutaj szukając forum o NBA, na którym coś się dzieje i nie trzeba czekać ~2 tygodnie na odpowiedź. Mam nadzieję zostać tu na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam! NBA śledzę od sezonu 07/08, kiedy to Celtics zdobyli mistrzostwo i im właśnie kibicuję. Trafiłem tutaj szukając forum o NBA, na którym coś się dzieje i nie trzeba czekać ~2 tygodnie na odpowiedź. Mam nadzieję zostać tu na dłużej. witaj! trochę kibicujesz zespołowi budowanemu wokół zlepionych gwiazd ale BC dobrze się ogląda....wolałem Boston wcześniejszy jak i KG z MTimber ale co tam....fajnie zacząć kibicowanie od misia..gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Czołem! Jestem na tym forum od 9 lat ale miałem półroczną przerwę więc sie przywitam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Czołem! Jestem na tym forum od 9 lat ale miałem półroczną przerwę więc sie przywitam :mrgreen: witaj, zawsze dobrze kiedy na forum przybywa "stary nowy" user, już nie mówiąc że Fan Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA-SUNS Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 SIEMANO, KUBA Z TEJ STRONY, NBA WIERNIE SLEDZE OD LAT 95/96 I WLASNIE OD TAMTEGO CZASU JESTEM FANEM SUNS (KEVIN JOHNSON, CHARLES BARKLEY, JASON KIDD, DAN MAJERLE) HEHE U KNOW WHAT IT IZ, TAKZE NO, EMANKO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam fana Suns i to z okresu, który u mnie także powoduje łezkę w oku. :wink: Gra Sir Charlesa w Phoenix spowodowała, że stałem się fanem Suns jakieś 15 lat temu. Tylko nie krzycz plis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzelba Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam wszystkich, Jestem z Opola, NBA zacząłem się interesować jakoś w 2001 roku. Postanowiłem się zarejestrować na tym forum, ponieważ mam nadzieję podyskutować trochę o lidze, która dla niektórych jest całym życiem. No i jestem kibicem Jeziorowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No i jestem kibicem Jeziorowców.witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Łelkom ewrybadi! NBA zacząłem się interesowac jakies 6-7 lat temu. Forum czytam od dawien dawna, jednak dopiero teraz postanowiłem założyc konto. Coś jeszcze? Ano jestem kibicem Utah i C's. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 świetny czas na nowe konto wraz z nowymi zmianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Siema. Forum (to, poprzednie i jeszcze poprzednie ) czytam od lat, czasem coś napiszę, ale raczej wolę poczytać ludzi, którzy wiedzą coś więcej ode mnie. Pozdrawiam szczególnie fanów Pistons -jesteśmy gatunkiem wymierającym, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Połowa myśli, że coś wie(w tym ja) a cała zabawa polega na powtarzaniu utartych fraz i pisaniu elo-sprawozdań z oglądanych meczy(no i oczywiście z porównań X v. Y, tego zabraknąc nie może ;]). Więc całą esencję forum Ci przedstawiłem i teraz Ty i inni możecie się regularnie udzielać. Przydałoby się to bo mały ruch na forum i ciągle jest o tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Połowa myśli, że coś wie(w tym ja) a cała zabawa polega na powtarzaniu utartych fraz i pisaniu elo-sprawozdań z oglądanych meczy(no i oczywiście z porównań X v. Y, tego zabraknąc nie może ;]). Więc całą esencję forum Ci przedstawiłem i teraz Ty i inni możecie się regularnie udzielać. Przydałoby się to bo mały ruch na forum i ciągle jest o tym samym elo to moja najlepsza fraza plus nie przesadzaj @Luki z relacjonowaniem meczów, kiedyś to tak bywało ale teraz popatrz nikt już sie nie chwali że mecz widział Pozdrawiam szczególnie fanów Pistons -jesteśmy gatunkiem wymierającym, hehe.Go Pistons; Killlll dumars Łelkom ewrybadi! NBA zacząłem się interesowac jakies 6-7 lat temu. Forum czytam od dawien dawna, jednak dopiero teraz postanowiłem założyc konto. Coś jeszcze? Ano jestem kibicem Utah i C's. Witam kolegę, zastanawiam się czy nowy na forum ale odwiedzający nasza Jazzową stronę, czy nowy i tu i tu, plus proszę jaki nick po mnie to już drugi mający cechy szaleńcze ... w sumie prawda kibicowanie Jazz do najlżejszych nie należy ( chociaż mogę se rozmijać trochę z sensem bo loco to po hiszpańsku wariat, a kolega ma "loko" czyli byc może nic wspólnego to z moim rozumowaniem nie ma, ale tak czy inaczej skojarzenie mi się nasunęło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam wszystkich użytkowników forum. Kolejny nowy przed Wami chociaż muszę powiedzieć, iż swego czasu pisałem trochę na podforum o Raptors (czasy Babcocka jako GM-a, później Sam Mitchell jako main coach, brrr...). Na dyskusje o całej lidze nigdy wolnej chwili nie znalazłem, zresztą później całkiem zniknąłem. Tak więc kolejny wytrwały fan Raptors przed Wami, ale i nie tylko... Z czasów młodości fan talentu Flasha co trochę zostało mi do dziś dlatego również i Heat są na moim celowniku... Także macie kolejnego do bicia No i oczywiście jak każdy lubię się pośmiać z NY Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobe Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Cześć wszystkim! Jestem Michał ze Słupska , mam 15 lat, w kosza gram już od jakiegoś czasu. O forum dowiedziałem się od wujka google, szukając jakiegoś ciekawego forum o koszykówce i NBA i... znalazłem :grin. Jestem wytrwałym fanem LA Lakers, postaram się jak najwięcej udzielać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Świetny nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 dziwne ze jeszcze byl wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobe Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Dziękuję maciek . Też się dziwiłem, ze jest jeszcze wolny . Mam nadzieję, że jakoś wkomponuję się w forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam wszystkich, ja na forum jestem już długo, ale mało się udzielam i nigdy się nie przywitałem, robię to teraz. Koszykówką interesuję się długo, gram kiedy czas pozwala i pogoda bo gram tylko na zewnątrz, w szkole nie gram bo mój głupi wfista nie widzi niczego prócz piłki nożnej (głupi człowiek ), NBA śledzę od około 4 lat, kibicuję Chicago Bulls (kiedy zacząłem oglądać NBA, DRose grał swój pierwszy sezon i go polubiłem) oraz LA Lakers bo podoba mi się gra Kobego chociaż nieraz cegli. Trafiłem tutaj na forum przez poszukiwanie info o koszulkach NBA, dzięki wam wiem, że mój swingman LBJ z Cavs jest oryginalny mam też replice Kobego żółtą. Trochę się rozpisałem więc kończę już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Hej, Mam na imię Jarek jestem z Białegostoku, ale obecnie mieszkam i studiuje w Krakowie. W koszykówkę gram 8 lat, NBA interesuje się tak z 6/7, ostatnio zainteresowałem się bardziej liga uniwersytecką. Jestem fanem Kings, Knicks oraz także Thunder (bardzo lubiłem ich jeszcze za czasów SS). W NCAA lubię UNC i Baylor. Teraz może trochę coś spoza koszykówki. Lubie i słucham muzyki punk-rockowej, punkowej i rockowej z elementami alternative. Lubie czytać powieści szczególnie kryminały, sensacyjne oraz trochę fantasy (może niektórzy domyśla się skąd pochodzi mój nick ). Pisałem kiedyś trochu na starym forum probasketu, znalazłem te forum poszukując informacji o NCAA i drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi