kolader Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 FBB nie jest takie głupie. 3 dni sie będziesz z tym bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 w sumie gdyby nie to, że tam tylko 2 lata są to imho byłby pewniak że on z tymi dziadami z Detroit podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Za 2 lata spadnie mi Rice to Camby będzie miśkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Za dwa lata to mam w salary tylko Iversona, będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Czo ten Billups... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dzisiaj już nie dam rady wystartować z nowym etapem, rozpoczniemy go jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Krzemo wyczyść skrzynkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 w sumie gdyby nie to, że tam tylko 2 lata są to imho byłby pewniak że on z tymi dziadami z Detroit podpisze Nie cieszysz się, że Twój ulubieniec Karl dostanie wreszcie porządnego centra? Do tej pory grał z Daughertym (nie taki zły, ale grający tylko po jednej stronie), Koufosem (średniak, ale też lepszy w ataku niż w D), Ajinca (zdecydowanie najlepszy do tej pory - najlepszy sezon Malone i finał) + jakimiś ogorami jak Spencer, Monroe czy Tatsch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Powinieneś kibicować Pistons i Malonowi, a nie jakiemuś CWebbowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Powinieneś kibicować Pistons i Malonowi, a nie jakiemuś CWebbowi. Pistons najgorszy team do kibicowania. Chyba tylko Wizards (obecnie to Mavs chyba) bardziej nie lubię (bo mnie tyrali w PO swego czasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Pistons najgorszy team do kibicowania. Chyba tylko Wizards (obecnie to Mavs chyba) bardziej nie lubię (bo mnie tyrali w PO swego czasu) O co Ci chodzi z tymi Pistons?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 O co Ci chodzi z tymi Pistons?! Kasztaniaki no i zawiść o Iverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kasztaniaki no i zawiść o Iverka Zawiść o Shaqa nie powinna być większa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zawiść o Shaqa nie powinna być większa? mam CWebba z tego samego draftu, więc zalatywałoby hipokryzją ale mam też 1st pick PG - który troszkę odstaje od Iverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 mam CWebba z tego samego draftu, więc zalatywałoby hipokryzją ale mam też 1st pick PG - który troszkę odstaje od Iverka W obronie jest lepszy. Payton już przed draftem był słabszym prospectem niż AI, trzeba było brać Mutombo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Pistons najgorszy team do kibicowania. Chyba tylko Wizards (obecnie to Mavs chyba) bardziej nie lubię (bo mnie tyrali w PO swego czasu) Będzie jeszcze gorzej, bo do prajmu Ak i Dirka jeszcze daleko. Ciesz się, że wyniosłem się na zachód ;] Edytowane 23 Listopada 2017 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W obronie jest lepszy. Payton już przed draftem był słabszym prospectem niż AI, trzeba było brać Mutombo W Mutombo nie pasowało mi to, że w momencie draftu miał już prawie 30tke Spoko, że był słabszym prospektem - szkoda tylko, że jego staty ofensywne są ciągle praktycznie takie same jak w dniu draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W Mutombo nie pasowało mi to, że w momencie draftu miał już prawie 30tke Spoko, że był słabszym prospektem - szkoda tylko, że jego staty ofensywne są ciągle praktycznie takie same jak w dniu draftu Ale może będzie grał do czterdziestki jak Wes Johnson Jak koles nie umie rzucać to nie zawsze da się to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi