julekstep Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 LTP - przy Peji podales wzrost, ale nie podales lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Dzięki, jakimś cudem o tym zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Po tym jak Magic najpierw Millerowi dali śmieszną kasę, teraz dają dużą kasę ale tylko na 2 lata w sytuacji gdzie Reggie ma 30 lat i liczy że się ustawi. Na jego miejscu już bym nie gadał z Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 W tej sytuacji przyatakuje do Reggiego z LLE. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Warriors chyba w tym roku wreszcie odpalą Davis-Richardson-Melo-Duncan-Mutombo wygląda solidnie. A Celtics celują w następne FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No fakt Warriors zbudowali cjekawy zespół, dużo jednal zależy jeszcze od campów, wydaje mi sie że z Wade zamiast Melo byliby jeszcze mocniejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Toronto chyba z ponad 10M w salary nie moze MLE skladac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Nie może, oferta MLE jest nieważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Obnizac wczesniejszej oferty chyba tez nie moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 tip dla netsow: oferty min mozesz anulowac, podbic TMaca i jeszcze raz dac min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 już dajcie mu tego maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ale mi chodziło o to, że złożyłem ofertę gościowi nie ogarnąłem, że w I etapie poszedł.Sory za bałagan. zjeb... trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 wcześniejsza chyba nieważna bo za mały staż na 14 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 wcześniejsza chyba nieważna bo za mały staż na 14 mln. No fakt, ja najblizsze kilka FA, raczej moze se pomarzyc, o takich ofertach, wiec umkło mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Teraz niech tylko Camby podpiszę i wreszcie w Detroit będzie normalny center. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Pewnie podpisze, bo Mavs przespali końcówkę etapu 8 czy 10M przy ich i tak już zapchanym salary to jeden uj. A jak Camby jeszcze się będzie rozwijał na campach to będzie z niego fajny podkoszowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zapomniałem że wczoraj się etap kończył, już pomijam fakt że byłem pewny iż dałem mu dyszkę za sezon na 2 lata. No nic, jak podpiszę z Pistons to dwa picki poszły w pizdiet ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) dobra dawajcie mi juz tego Perry'ego Jonesa bo chce zaczac ukladac wzor na pierscienie mistrzowskie! (przeciez wiem, ze simujecie juz 100tny raz etap tylko po to zeby nie podpisal z Magic!) Edytowane 22 Listopada 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 dobra dawajcie mi juz tego Perry'ego Jonesa bo chce zaczac ukladac wzor na pierscienie mistrzowskie! (przeciez wiem, ze simujecie juz 100tny raz etap tylko po to zeby nie podpisal z Magic!) Tyle razy zasimane będzie aż Camby podpisze z Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Tyle razy zasimane będzie aż Camby podpisze z Pistons Zgadza się! Właśnie odpaliłem komputer więc do rana możecie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi