Zodd Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Nets select Marcus Banks from University of Nevada (CPU pick) next: Pacers Czy z 23 nie powinni wybierać Bulls, z 24 Nets i ja jako Pacers z 25? Tak z listy wynika, a tu Nets dostali z 23 wybór (i niby ja z 24 po nich). Edytowane 7 Listopada 2017 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Bulls zrezygnowali z picku czego nie zaznaczyłem. Możesz spokojnie wybierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Myślałem, że Grizzlies skuszą się na Szewczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Myślałem, że Grizzlies skuszą się na Szewczyka. od tego jest 2 runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Takie pytanie - po co nam aż 5 etapów podczas fa?Dla mnie ten system jest przestarzały, archaiczny i mega nudny. Mogliyśmy to trochę zmienić i zacząć od zmniejszenia liczby etapów, by urozmaicić i przyśpieszyć bidowanie wolnych agentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Takie pytanie - po co nam aż 5 etapów podczas fa? Mechanika gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Konczmy ten draft i ruszajmy z koksem, z tym FA, poniedzialek, to dobry dzien na poczatek I oczywiscie mam nadzieje, ze to nie bedzie trwalo 7 dni/etap, tylko tak jak bylo ostatnio, mniej wiecej 2 etapy w tydzien. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Konczmy ten draft i ruszajmy z koksem, z tym FA, poniedzialek, to dobry dzien na poczatek I oczywiscie mam nadzieje, ze to nie bedzie trwalo 7 dni/etap, tylko tak jak bylo ostatnio, mniej wiecej 2 etapy w tydzien. Dzisiaj już nie dam rady wystartować z FA, ale jutro zrobię to na pewno. Sorki za opóźnienia, ale w weekend trochę popłynąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ejjj SlaKB - w temacie o FA nie mam możliwości odpisywania (nie widzę przycisków ani nic) - czegoś nie napsułeś (jakieś ustawienia moderator only czy CH.. wie co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Temat jest zablokowany, zaraz będzie otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Temat otwarty, proszę sugerować się salary podanym w poście. Na stronie nie ma wprowadzonych QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Krzemo składa ofertę za Grizzlies ponieważ zostaliśmy jako komisze o to poproszeni przez Koladera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Przypominam o zasadach dysponowania budżetem, MLE i LLE - bidy Raptors są błędne i nieważne. Wrzucajcie budżety w postach z licytacją. I jeszcze jedno kolejność składania ofert gra rolę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Tak, jeśli dobrze liczę 21.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 To pytanie 1 moja oferta jest prawidłowa? JO nie blokuje budżetu. Przynajmniej wnioskuję z informacji jakie uzyskałem od Sla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Oferta nr 1 jest ok. Jeśli dysponujemy wolną kasa i BR, najlepiej bidować najpierw za kasę, a wstrzymać się ze złożeniem BR. Ewentualnie jako pierwszą ofertę wpisać maxa za wolną kasę a podbijać BR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 W przypadku braku miejsca w SC nie ma tego problemu z kolejnością i to, że dałem Peje na 1 miejscu nie unieważnia tych ofert? Czy coś źle zrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 W przypadku braku miejsca w SC nie ma tego problemu z kolejnością i to, że dałem Peje na 1 miejscu nie unieważnia tych ofert? Czy coś źle zrozumiałem? Twoja oferta jest ok, jeśli nie masz miejsca w salary to tak naprawdę bez różnicy, która będzie oferta z BR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ok, rozumiem, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi