andy13 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja pier*** DAR właśnie zarobił dla ekipy faul techniczny siedząc w marynarce na ławce. Nie wiem kiedy poprzednio coś takiego widziałem xD Co A kolo. Jak ktoś myśli żeby oglądać NYK-Brooklyn to włączycie lepiej Koronę Królów, wyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja pier*** DAR właśnie zarobił dla ekipy faul techniczny siedząc w marynarce na ławce. Nie wiem kiedy poprzednio coś takiego widziałem xD Co A kolo. Jak ktoś myśli żeby oglądać NYK-Brooklyn to włączycie lepiej Koronę Królów, wyższy poziom. No poziom LAL-MEM to masakra. Randle jako rozgrywający z ławki jest ok, ale w S5 to masakra. Cały team wygląda jak jeźdźcy bez głowy w ataku, a jak usiadł Nance z kontuzja to i bez obrony. To jest poziom D-League. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Gdzie jest ten kod do darknetu? Spojrzalem pod moim routerem I nic. Ale ten klay jest bolesny .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Klay prawie zepsuł mecz w pierwszej kwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Obrona Cavs znowu asg style czy tylko ja tak mam Gsw gra na Cavs odpowiednik pilkarskiej dzidy I to dziala #narkotykowiecWatch 2pt2to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dobrze że James się obudził, Wadę nie widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Klay sie zlitowal, zrobil krok do srodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Uuu Wade nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Wade mowi helou! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ciekawy meczyk. Cavs mają mały margines błędu, ale dają radę jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Było całkiem nieźle, jak będą trafiać swoje rzuty to może w finale cavs 2 mecze u siebie wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Było całkiem nieźle, jak będą trafiać swoje rzuty to może w finale cavs 2 mecze u siebie wygrają Ja tego szczerze mówiąc nie kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja tego szczerze mówiąc nie kupuję tutaj słwoem klucz jest "trafiać swoje rzuty" inaczej to tez tego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Komentatorzy Magic dołączają do listy kasztanów lol. O LOL - Bjelica dostał technika za to, że dostał w ryj i tylko złapał Afflalo żeby nie dostać kolejny raz. Brawo NBA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ja na Wolves feed oglądam, co gadali? On nie dostał techa tylko ejected... ;/ to były drugie techniki dla obu a co do komentatorów - na ekranie Afflalo macha w Bjelice a Ci, że obaj muszą wylecieć i jakieś pi****lenia że są czasem dity shoty, gadki i inne rzeczy których nie widać. Potem jak Bjelica został (AA zlazł sam od razu) to też pierdolili - he's gone bla bla zjeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) No w sumie tak, ale Bjelica zwłaszcza w takim przypadku techa nie powinien dostać. oczywiście, że nie - przecież on tylko unikał kolejnego liścia ciekawe jaka byłaby decyzja gdyby nie był biały Edytowane 17 Stycznia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Liścia? Wiedziałem, że musiał być jakiś haczyk ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Liścia? Wiedziałem, że musiał być jakiś haczyk ;> oj zwiniętego liścia nie czepiaj się slangu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ja to zawsze zły mecz wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Sędziowie słabi są w tym sezonie in total. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi