Mirwir Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Akurat DeRozen jest słaby i lepiej żeby siedział, koleś przy 2 punktach straty miał body language jakby przegrywał 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Akurat DeRozen jest słaby i lepiej żeby siedział, koleś przy 2 punktach straty miał body language jakby przegrywał 20. ja tego nie neguje, ale nie usadza się swojego "najlepszego" grajka na decydujące momenty g3, dzięki niemu Craps są w tym miejscu, więc albo ufasz swoim gwiazdom albo robisz z nich przysłowiowego Gortata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 LeBron dostaje +20 do celności jak broni go Miles. Fred spanikował, Jeff go postanowi przebić i też spanikował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) jaki k**** wał, nie dało się tego czyściej obronić, ale oczywiście late call... to jest kryminał lol, dobra nie było tematu chociaż z 0.3 jeszcze powinni dograć Edytowane 6 Maja 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ale, że co Ibaka nie faulował? James to troll. Cavs trochę sami utrudnili sobie to 4Q bo chcieli Clarksona uruchomić, atak siadł, a Lowry od ostatnich PO wyhodował sobie jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ale, że co Ibaka nie faulował? James to troll. a faulował? bo pozycja była prawidłowa chyba, że był jakiś kontakt rękoma którego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 LeBankier ja tego nie neguje, ale nie usadza się swojego "najlepszego" grajka na decydujące momenty g3, dzięki niemu Craps są w tym miejscu, więc albo ufasz swoim gwiazdom albo robisz z nich przysłowiowego Gortatasiedzial to byli w grze do konca. Brawo dla trenera, trzeba miec jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 LeBankier siedzial to byli w grze do konca. Brawo dla trenera, trzeba miec jaja brawa by były jakby to wygrał, a tak się tylko okazało, że w najcięższym momencie nie potrafi zaufać typowi dzięku któremu w ogóle może to być, słabe to w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 brawa by były jakby to wygrał, a tak się tylko okazało, że w najcięższym momencie nie potrafi zaufać typowi dzięku któremu w ogóle może to być, słabe to w c*** A co oni zawdzięczają Derozanowi? Przeciez oni cały sezon grają lepiej bez niego (tak jak i ostatnie 6 sezonow LOL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 A co oni zawdzięczają Derozanowi? Przeciez oni cały sezon grają lepiej bez niego (tak jak i ostatnie 6 sezonow LOL) nie jestem fanem DDR, nigdy nie byłem, ale Casey takimi zagrywkami stracił mój cały szacunek, nie robi się takich rzeczy w takich momentach, albo wszyscy jedziemy na tym wózku albo kończysz mecze VanFletami tej ligi, zwykły osraniec i tylko Lowrygo żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 nie jestem fanem DDR, nigdy nie byłem, ale Casey takimi zagrywkami stracił mój cały szacunek, nie robi się takich rzeczy w takich momentach, albo wszyscy jedziemy na tym wózku albo kończysz mecze VanFletami tej ligi, zwykły osraniec i tylko Lowrygo żal Dziwne rzeczy opowiadasz. Albo zostaje się z zawodnikami, którzy zrobili run, albo nie. A biorąc pod uwagę jako psychikę ma DeRozen w vs Cavs to byłoby prawdopodobnie się nie powiodło. Sprawdź sobie jak wyglądała ławka po rzucie na remis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Dziwne rzeczy opowiadasz. Albo zostaje się z zawodnikami, którzy zrobili run, albo nie. A biorąc pod uwagę jako psychikę ma DeRozen w vs Cavs to byłoby prawdopodobnie się nie powiodło. Sprawdź sobie jak wyglądała ławka po rzucie na remis. w sensie, że Rodzyn miał skakać z radości i wjechać na parkiet na kolanach? kto tu dziwne rzeczy opowiada? naprawdę jeśli chcesz mi powiedzieć, że CJ Miles był takim x-factorem w ostatnich minutach, to chyba inne spotkanie oglądaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zakładam jednak że d;a Caseya ważniejsze jest zwycięstwo niż samopoczucie Derozana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zakładam jednak że d;a Caseya ważniejsze jest zwycięstwo niż samopoczucie Derozana no i może być chłop z siebie dumny eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ale gwałt póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Warriors chcą szybkie 4-1 zrobić dlatego pierwszy raz w historii wyszli S5 small ball lineup of death (z KD i AI). Widać, że podeszli poważnie do tego meczu i jumperki wchodziły... teraz wszedl Looney, więc czekam na odpowiedz Pelikanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 To co, po meczu. Wjebałem kredyta na leaguepassie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Chora skuteczność za 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 28% z gry ma jak na razie Nowy Orlean.... Golden to jednak jest zło West teraz zrobił coś dziwnego -- staranował Mirotica w sytuacji kiedy prowadzą +14.. Oczadział czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Pels dostają mocne domowe traktowanie od sędziów (Iggy dwa faule z kapelusza, w tym jeden za to, że go Mirotic popchnął, Durant faulowany przy rzucie, bez gwizdka). Tak tylko piszę, bo narzekanie że sędziowie pomagają Warriorsom znów w modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi