kungfubestia Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Dzizas, kto to widział oddawać piłkę Redicowi na ostatnie sekundy do rozegrania Edytowane 5 Maja 2018 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 k**** przeciez mieli timeout, i czas do konca meczu.. o co chodzilo temu brownowi???? czemu?? dlaczego?? ja pi****le, nigdy tego nie pojme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Ja pierdolę, już chciałem pisać o radości, że balon Sixers pierdolnął z hukiem, a tu zonk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 shit! końcówka roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 wytlumaczy mi ktos dlaczego on nie bral timeoutu?? shot clock off, i posiadanie, macie timeout i gracie spontana?? i tracicie piłke na 8 sek do konca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Chcialem napisac cleveland bound ale bellimelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 23:31, MarcusCamby napisał(a): Ja pierdolę, już chciałem pisać o radości, że balon Sixers pierdolnął z hukiem, a tu zonk. ja Ci dam z radości.... ) toż ja tu się do Pelikanów przekonuję, a ty mnie tak prosto w serce dźgasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Ja pierdolę, co za końcówka. Jaram się jak dom w Grabinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 wyyebia goscia z roboty za te przedwczesne confetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 23:33, kungfubestia napisał(a): ja Ci dam z radości.... ) toż ja tu się do Pelikanów przekonuję, a ty mnie tak prosto w serce dźgasz? Jak to? Porzuciłeś Grizzlies dla Sixers? Tam tylko Embiid zasługuje na swój hype i tylko dla Niego można kochać Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 23:32, RonnieArtestics napisał(a): wytlumaczy mi ktos dlaczego on nie bral timeoutu?? shot clock off, i posiadanie, macie timeout i gracie spontana?? i tracicie piłke na 8 sek do konca?? Może nie chciał żeby Stevens powiedział swoim co zagrają? Simmons podszedl z piłką do linii i mu tam Brett krzyczał co mają zagrać Tak btw to przecież nie Redick rozgrywał ostatnią akcję tylko Simmons spieprzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 23:32, RonnieArtestics napisał(a): wytlumaczy mi ktos dlaczego on nie bral timeoutu?? shot clock off, i posiadanie, macie timeout i gracie spontana?? i tracicie piłke na 8 sek do konca?? Pokazał jaką zagrywkę mają grać, chciał pewnie żeby Celtics nie mieli szansy na ustawienie obrony podczas timeoutu. Ale i tak zjebał IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Ostre sprzątanie konfetti po buzzer 3pts Szczęście że Phila miała jednak timeout. Czy z przypadku czy z rozmysłem to nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 To był Redick czy Simmon w koncu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) W dniu 5.05.2018 o 23:36, Reikai napisał(a): Pokazał jaką zagrywkę mają grać, chciał pewnie żeby Celtics nie mieli szansy na ustawienie obrony podczas timeoutu. Ale i tak zjebał IMO. tak wiem, widzialem ze pokazal, jednak mimo wszystko. obrona byla juz ustawiona got damn, akcja stała na polowie. mogl brac timeout i rozrysowac cholerną izolacje zeby czas stracic, brakiem podania nic by nie mogli stracic a tylko zyskac, pheh.. Edytowane 5 Maja 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 23:36, Tomek9248 napisał(a): Może nie chciał żeby Stevens powiedział swoim co zagrają? Simmons podszedl z piłką do linii i mu tam Brett krzyczał co mają zagrać Tak btw to przecież nie Redick rozgrywał ostatnią akcję tylko Simmons spieprzył W jaki sposób Simmons spieprzył, skoro Embiid miałdostac piłkę na 3pt line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Ja pi****le, dajcie jakąś eutanzaję, nie mogę tego oglądać. k**** mać. Brown uparty na rotacje, w której dostaje wpierdol. Bellineli forsujący rzuty off balance przez łapy, Simmons pudłujący open look dunka, Embiid trzymający Sixers w grze, sparki od TJ'a, strata JJ w kluczowym momencie, rzut rozpaczy Belliego i OT, konfetti jak po wygranej... shieet to za dużo jak na moje nerwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 A decyzja z brakiem TO dobra, zwlaszcza ze potem by nie mial a Redick dalej by zjebal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Redick chyba jednak nie chce żeby pisano na filadelfijskich murach ilu dżentelmenów postury Embiida bawiło się z jego mamusią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 23:35, MarcusCamby napisał(a): Jak to? Porzuciłeś Grizzlies dla Sixers? Tam tylko Embiid zasługuje na swój hype i tylko dla Niego można kochać Sixers Grizzlies byli moją drugą miłością po Philly, także od długich lat mam te dwa zespoły. Są w różnych konferencjach, więc nie ma źle Phila po latach posuchy, wreszcie gra fajny sezon, także jaram się jak pochodnia, a Fultz to mój zdecydowanie ulubiony rookie ostatnich czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi