Reikai Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Postanowiłem założyć temat o preseasonie, który rusza już dziś żeby troche uporządkować wszystko.Na pewno są tu ludzie spragnieni kosza i będą oglądać nawet preseason, także luźne uwagi o meczach, zawodnikach itd. mile widziane w tym temacie.Na pierwszy ogień dziś Denver vs GSW i Lakers vs Wolves.Cały kalendarz preseasonu :https://basketball.realgm.com/nba/preseason/schedule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 God no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 A ja sobie chetnie zobaczę dzis jak Sota zbiera baty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 A ja sobie chetnie zobaczę dzis jak Sota zbiera baty. a ja chętnie obejrze Balla jak gra vs ktoś lepszy niż banda studentów czy zbieranina wszystkiego w SL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Niestety dzisiaj tylko mecz Sota vs Leakers dostępny w NBA TV o 10 PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Luźne myśli, bo nie ma co za wiele pisać o pre: -z tego Kyle'a Kuźwy będą fajne ludzie. W ataku wygladał serio fajne (a grał przeciw nie byle komu w tym meczu) -Thibs przekonywał Gibsona od początku ich wspólnej przygody co by ten rzucał 3 z rogu i chyba go w końcu przekonał. -za to Nuggs wykorzstali wyjebane podejście Golden i wygrali. - w golden ciekawie wygladał ten Bell z draftu. Taki chłop od brudnej roboty jak najbardziej. Edytowane 1 Października 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 A mnie ciekawi czemu Ball, tak samo zresztą jak w SL, gra ponad 35 minut. Albo facet potrzebuje duzo gry zeby aie przygotowac do sezonu albo w LA postanowili ze musi miec odpowiednie cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Można gdzieś obejrzeć cały mecz Lakers Wolves? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Można gdzieś obejrzeć cały mecz Lakers Wolves? http://nbahd.net chyba trza się logować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 a warto og http://nbahd.netchyba trza się logować a warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 a warto og a warto ? nie trzeba się logować, na telefonie mi coś wyskoczyło i tak pomyślałem, bo ja generalnie na LP jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) nie trzeba się logować, na telefonie mi coś wyskoczyło i tak pomyślałem, bo ja generalnie na LP jade Czy mecz warto? Edytowane 1 Października 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Czy mecz warto? no chyba nie sądzisz, że po zarwanej nocce jeszcze Lakers będę oglądał a Nuggs średnio warto, ciężko mi ocenić atrakcyjność takiego meczu dla postronnego kibica, Dubs bardzo słabo Edytowane 1 Października 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dobrze widzę? Josh Childress na ławce Nuggets? To on jeszcze żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 eyetest Ball to pachołek w obronie, on gra qrva na prostych nogach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 eyetest Ball to pachołek w obronie, on gra qrva na prostych nogach! Pamiętam jeszcze jak w liceum w sali od matmy bodajże był wielki napis na oparciu od jednego z krzeseł i brzmiał cytuje "czarnuchy nie majo kolan".Jak widać coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 ale teague sobie robił szmatę z bonza, w obronie 1on1 i pnr to ja tu nie widzę dużych szans na progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 ale teague sobie robił szmatę z bonza, w obronie 1on1 i pnr to ja tu nie widzę dużych szans na progres Lonzo w obronie wygladał jakby mu sie kompletnie nie chciało. Stoi na prostych nogach, ktoś go mija, wtedy Ball sie obraca o 45 stopni, macha 1 ręką w tempie zeby sie nie zmęczyć. Na koniec wzrok w podłogę. Jak przychodzi do grania w ataku nagle odżywa, szybko biega, chce piłke do łapy. Ktoś tam powinien mu powiedzieć ze bajeczna wizja gry to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Lonzo w obronie wygladał jakby mu sie kompletnie nie chciało. Stoi na prostych nogach, ktoś go mija, wtedy Ball sie obraca o 45 stopni, macha 1 ręką w tempie zeby sie nie zmęczyć. Na koniec wzrok w podłogę. Jak przychodzi do grania w ataku nagle odżywa, szybko biega, chce piłke do łapy. Ktoś tam powinien mu powiedzieć ze bajeczna wizja gry to nie wszystko no a jeszcze jak go zarzynali na zasłonie to wyglądało ze trzy razy gorzej niż podobne popisy Kyriego, którego cięzko przebić niby dopiero preseason ale już trochę zaczyna śmierdzieć bustem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 A ja sobie chetnie zobaczę dzis jak Sota zbiera baty. No, fest, a ten Ball przereklamowany, że ja pier****e... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi