blackmagic Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Taj gibson i dragic na sprzedaz za mlodych i picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Moj pick od Indiany wlasnie nabiera coraz fajniejsze wartości zważywszy na 2 miesiące out blake’a wiec jak ktoś jest chętny + na sapa to walcie śmiało z propozycjami nie krępujcie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Lopez kudłaty za pick - PILNE!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Do Gm-ów Golden State i Detroit. Trejdy z udziałem Paula i Westbrooka nie powinny przejść w żadnej czasoprzestrzeni. Skoro już przeszły, GM-owie mają czas na zejście z salary. Za wyjście ponad sc w przypadku trejdów bana nie ma, ale dosć szybko muszą zejść poniżej - dajmy na to 2 dni. Dziś wieczorem to ogarnę, dopiero mnie Evi uświadomił o Twoim poście. Jak liczyłem na bieżąco to wsio było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Do Gm-ów Golden State i Detroit. Trejdy z udziałem Paula i Westbrooka nie powinny przejść w żadnej czasoprzestrzeni. Skoro już przeszły, GM-owie mają czas na zejście z salary. Za wyjście ponad sc w przypadku trejdów bana nie ma, ale dosć szybko muszą zejść poniżej - dajmy na to 2 dni. Tak z ciekawości - dlaczego nie powinny przejść i dlaczego w takim razie przeszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Na bank SC, ale jak liczyłem podczas trejdowania to byłem sporo pod kreską. Widac coś pojebałem. @edit: Starego szwaba nie liczyłem, naprawie to wieczorem jak jeszcze mogę. Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Tak z ciekawości - dlaczego nie powinny przejść i dlaczego w takim razie przeszły? Chciałem poczekać z potwierdzeniem, ale nie wiem czemu, przeszły automatycznie po niewielkim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 W takim razie Dirk i Snell out, jeśli jeszcze można bez konsekwencji oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Reggie Jackson na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dostępni na sprzedaż za picki, młodzież : Napier Mason Moore Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 byla wymiana clarkson za jackson, nie wiem czy to trzeba zglaszac? salary ponoc sie zgadza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Graty Qooniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Graty, chyba miałem w tym udział moim tradem Paula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Dzięki Panowie! Kiedy 3 lata temu zajmowałem w lidze ostatnie miejsce i draftowałem KAT-a to nie przypuszczałem że odbiję się aż na sam szczyt :] Wielkie dzięki dla wszystkich znajomych którzy mi przez te parę lat doradzali i umilali grę tutaj - w szczególności dla Maca, ale również dla Szulima, Kolka, LBS-a i Evity. Graty, chyba miałem w tym udział moim tradem Paula Zdecydowanie, większość osób odradzało mi ten trejd, twierdzili że lepiej jeszcze zaczekać z opychaniem Parkera i Ingrama ale koniec końców wyszło na moje :] Nie wiem jak teraz zejdę z SC na kolejny sezon no ale mistrza w tym sezonie mam i nikt mi tego nigdy nie zabierze :] Niech Ci tam Ingram z Parkerem dobrze grają w przyszłości ;] Dzięki jeszcze dla Strydera i Ledleya za walkę do końca, mało brakowało a przez niedograne sloty przegrałym ostatecznie z Cavs pomimo lepszych średnich. Widzimy się w przyszłym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zdecydowanie, większość osób odradzało mi ten trejd, twierdzili że lepiej jeszcze zaczekać z opychaniem Parkera i Ingrama ale koniec końców wyszło na moje :] Nie wiem jak teraz zejdę z SC na kolejny sezon no ale mistrza w tym sezonie mam i nikt mi tego nigdy nie zabierze :] Niech Ci tam Ingram z Parkerem dobrze grają w przyszłości ;] Mimo, że sam zaproponowałem ten trade to po tym jak zaakceptowałeś, miałem trochę kaca, bo powinienem jeszcze coś wynegocjować. Ale w sumie za Paula, Ibakę i Arizę dostałem Ingrama, Parkera, Randla i Noela (czyli niewiadoma) i dużo lepszy pick w drafcie, więc już kac mi przeszedł. Ciekawy jaki to pick będzie, bo nijak nie umiem sobie tego policzyć Jakbyś coś miał upychać z salary to odezwij się, może spłacisz jakoś dług za mistrza Dla mnie sezon nie był za ciekawy, muszę się w tym formacie rozkręcić i pewnie z takim składem jeszcze z rok potankuję, ale takich też potrzeba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzięki za sezon (choć głównie byłem nieobecny ^^) i powodzenia w przyszłych. Tym postem również składam rezygnację z prowadzenia drużyny (coby później nie musieć). Dzięki więc również za grę i 3majcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Gratulacje dla zwyciezcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Jest jakaś szansa na wyliczenia kolejności w drafcie? Czy to bliżej września? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) No nie, do września nie będziem czekać Teraz jest majówka, mam nadzieję, że będzie więcej czasu ogarnąć wszystkie moje ligi. Wartość picków, zgodnie z regulaminem, zostanie wyliczona od nowa. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi