Zodd Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Stało się, mówi się trudno. Choć przykro, że nie było po prostu napisane że startujemy np we wtorek od południa tak by każdy, powtórzę każdy, miał równy start. A tak również jak zaglądałem to składów nie było, a sprawdzałem gdzieś po 20. Z opinii innych wynika, że moim błędem było, że nie zajrzałem o 21, 22, 23 itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Na przyszłość, gwoli doświadczenia, lepiej będzie, że jeśli składy zostaną wklepane jednego dnia, kliknę begin season następnego. Lepiej stracić jeden dzień, ale żeby wszyscy mieli równe szanse. Po prostu po wklepaniu składów nie pomyślałem o tym "szczególe" i odruchowo kliknąłem "save and begin season". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 My tu mamy cały czas ten z du*** system waiverowy ? Qrwa zróbmy normalne pobrania jak biali ludzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 My tu mamy cały czas ten z du*** system waiverowy ? Qrwa zróbmy normalne pobrania jak biali ludzie ;-) Po pierwszym waiverowaniu przechodzimy na licytację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Po pierwszym waiverowaniu przechodzimy na licytację. Ale już było pierwsze waiverowanie i wciąż nie ma licytacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ale już było pierwsze waiverowanie i wciąż nie ma licytacji. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Można gdzieś podejrzeć wartość $ graczy i obecny budżet swojej drużyny .. czy trzeba ogólnie przekopywać się przez forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Hmm Bułek ale wszyscy gracze maja waiver 10/24 ? To zostaje ten system tylko nie decyduje waiver priority ale keezyk czy robimy pobrania jak w każdej innej lidze ? Edytowane 23 Października 2017 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Buu - niebawem zaktualizuję stan $$$ każdej drużyny po waiverowaniu, ale teraz jestem w pracy. Evitacre - tutaj obowiązuje system waivers codziennie i w przypadku takiego samego bidu decyduje waiver priority. Nie wiem, czy to jest najlepszy system, czy nie lepsze byłoby tradycyjne FA, ale tak było też rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Wiem wiem tylko myślałem ze my to zmienialiśmy w naszym off season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 W tegorocznym offseason nie było ankiety. Była rok temu, ale też uwzględniała same waiversy bez opcji przejścia na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Jaka jest kara za przekroczenie salary i kto to kontroluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Wczoraj nie miałem głowy do tego. W najbliższym czasie wszystko zanalizuję. W tygodniu generalnie z czasem nie jest fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 jak sprawdzic sallary kogos z waiversow? Uwazam, ze w tym zamieszaniu latwo bedzie nieswiadomie wejsc powyzej salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) [Liga Roto Dynasty] Salary zawodników - sezon 2017/18 Tutaj macie salary graczy na sezon 2017/18 @Stryder - j.w; salary nie zmienia się z uwagi na to czy ktoś jest na W i został pobrany za np 71 (:-)) czy za 5 etc; wynika z "produkcji" za rok ubiegły i jest stałe przez cały sezon @Tecu Teoretycznie komisz; ale wg mnie każy uczestnik jak zauważy że ktoś przekroczył salary powinien PM'a do Bulka napisać i mu pomóc namierzyć. Generalnie Bulek ma chyba z 20 lig więc myślę że taka pomoc mu się przyda :-] Edytowane 24 Października 2017 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Sam się pytałem, ale znalazłem odpowiedź, więc się dzielę. Podpięty temat na samej górze. Jedna osoba przekroczyła, dlatego pytam się jakie są kary i jak to działa. Edytowane 24 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Dzięki za link, rozumiałem, ze wynagrodzenie gracza jest stałe po prostu o ile miałem w pliku wszystkich graczy z rosterów o tyle tych, którzy nie byli u nikogo w składzie nie mogłem znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 O kim mowa? Jestem w pracy, nie jestem w stanie tego teraz skontrolować, prosiłbym o info i szczegóły to zapodam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Kara to ban na Free Agency na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Hehe, śmiać i czasem płakać mi się chce z mojego teamu... Plusem mojej sytuacji jest to, że na salary cap nie muszę się oglądać ;p i długo nie będę musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi