ozzy110 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Nie żeby coś ale termin zrzucania QO już minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 To jak jednak nie mozna to licze, ze Dakota i Jarrell dumnie pojda w slady Jareda Dudleya i Patricka Pattersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 22 minuty temu, january napisał: Nom dziś to Eld tangiersowi solidne 0/2 na jak chodzi o prawidłowe odpowiedzi zapodał;) Ej ale ostatnio była o tym mowa, że QO można zrzucać do końca trzeciej rundy i nie tylko ja tak sądziłem więc jak w końcu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Teraz, Eld napisał: Ej ale ostatnio była o tym mowa, że QO można zrzucać do końca trzeciej rundy i nie tylko ja tak sądziłem więc jak w końcu jest? Tak jak w regulaminie. January o tym mówił żeby czytać ze zrozumieniem Ten zapis nigdy nie został zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Tak jak w regulaminie. January o tym mówił żeby czytać ze zrozumieniem Ten zapis nigdy nie został zmieniony To jest skandal! Tangiers jutro idzie po Sejm! Wraz z kierowcami karetek, pracownikami prokuratury i rolnikami. Dał bym sobie...no może nic nie uciąć, ale żyłem w przeświadczeniu, że do końca III tury jest czas na zrzucanie QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 4 minuty temu, january napisał: Podczas FA możesz mieć 20 graczy w rosterze, wywalisz ich później jak coś. ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Szanowna Rado czy ja moge w kontrofertach zmienić warunkowanie ofert? Chodzi mi o to że Payne podpisuje niezależnie od 1 i 2 ewentualnie moge już zmienić ten warunek @Ashigaru @LONGER01 @ozzy110 @cvbe Edytowane 11 Września 2021 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 17 minut temu, Szulim napisał: Szanowna Rado czy ja moge w kontrofertach zmienić warunkowanie ofert? Chodzi mi o to że Payne podpisuje niezależnie od 1 i 2 ewentualnie moge już zmienić ten warunek @Ashigaru @LONGER01 @ozzy110 @cvbe Dopiero w reofertach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) 14 minut temu, ozzy110 napisał: Dopiero w reofertach No nie, w reofertach nie można już zmieniać warunków i kolejności wg regulaminu Edytowane 11 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 18 minut temu, ozzy110 napisał: Dopiero w reofertach 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: No nie, w reofertach nie można już zmieniać warunków i kolejności wg regulaminu 5.43: Po opublikowaniu przez komisarza oferty nie mogą być cofnięte, a priorytety i warunki wśród graczy zmienione. Jedyne co może wpłynąć na warunki i priorytety złożonych ofert to kontroferty. No to czy @Szulim może w końcu zmienić priorytety w kontrofertach ( czyli w III fazie ) czy nie może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) 28 minut temu, Eld napisał: 5.43: Po opublikowaniu przez komisarza oferty nie mogą być cofnięte, a priorytety i warunki wśród graczy zmienione. Jedyne co może wpłynąć na warunki i priorytety złożonych ofert to kontroferty. No to czy @Szulim może w końcu zmienić priorytety w kontrofertach ( czyli w III fazie ) czy nie może? No Ja nie wiem dokładnie bo to jest niedoprecyzowane w tym zapisie. Wg mnie z tego wynika ze tylko może wbić takie kontroferty żeby były wyżej niż pierwsze oferty, i dopisać niżej warunki jakby wygrał te kontroferty to nie biore tych niżej. Ale nie może już zmienić kolejnosci samych pierwszych ofert… Btw kontroferty (II faza ) i reoferty (III faza) to co innego i widzę ze dalej nie rozróżniasz Edytowane 11 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Temat przerabiany już chyba był i była zmiana kolejności kilka razy i przechodziło to co czemu teraz udziwniamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: No Ja nie wiem dokładnie bo to jest niedoprecyzowane w tym zapisie. Wg mnie z tego wynika ze tylko może wbić takie kontroferty żeby były wyżej niż pierwsze oferty, i dopisać niżej warunki jakby wygrał te kontroferty to nie biore tych niżej. Ale nie może już zmienić kolejnosci samych pierwszych ofert… Wygląda to tak, że autor miał na myśli, że po opublikowaniu ofert nie można nagle napisać "a wiecie co, ja jednak bezwarunkowo" chcę gracza X - tak rozumiem zdanie pierwsze. Natomiast zdanie drugie mówi o kontrofertach z czego wynika, że jednak @Szulim może zmienić priorytety, ale dopiero w kontrofertach. ----------------------------------------------------- Rado: @LONGER01 @Ashigaru @cvbe @ozzy110 oraz @january i @karpik dobrze rozumuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) 15 minut temu, RonnieArtestics napisał: Jedyne co może wpłynąć na warunki i priorytety złożonych ofert to kontroferty. Z tego wynika wg mnie ze mogę np dać teraz dwie kontroferty komuś innemu, i dac ich wyzej niż moje pierwsze oferty i zostawić sobie warunek jaki napisałem : że podpisuje graczy do wypełnienia składu. I załóżmy ze wygrywam wszystkich ośmiu FA o których złożyłem oferty, to wtedy nie biorę tych dwóch ostatnich, mimo ze dałem im wcześniej w I fazie jakby „gwarantowaną”umowę, bo mam w tej chwili przecież sześć miejsc w składzie i sześć ofert. Wiec mogę poprzez „kontrofertę” na kogos innego, sprawić ze dwie ostatnie moje wstępne oferty do mnie nie trafią. Ale nie mogę już przestawić np kolejnosci jeffa greena z Bobanem marjanovicem. Edytowane 11 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 4 minuty temu, shevcu napisał: Temat przerabiany już chyba był i była zmiana kolejności kilka razy i przechodziło to co czemu teraz udziwniamy? Tu dokładnie chodzi o przypadek, gdzie @Szulim chce przy jednym z graczy zmienić z "jeśli nie podpiszę" na "niezależnie czy podpiszę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Teraz, Eld napisał: Tu dokładnie chodzi o przypadek, gdzie @Szulim chce przy jednym z graczy zmienić z "jeśli nie podpiszę" na "niezależnie czy podpiszę". A dobra luz bo myslalem ze już moje wysłane kontroferty będą do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Ja z tego co przeczytałem to rozumiem ze warunkowanie można zmieniac właśnie później - jak napisał @ozzy110 jak coś to wyprowadźcie mnie z błędu przed reoferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 43 minuty temu, Szulim napisał: @ozzy110 jak coś to wyprowadźcie mnie z błędu przed reoferta Przed kontrofertą ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 chciałbym dopytać jaką mogę zlożyć ofertę dla Caruso na zasadach early bird right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: chciałbym dopytać jaką mogę zlożyć ofertę dla Caruso na zasadach early bird right? Early Bird Own free agent, 2 seasons without changing teams as a free agent Maximum Years: 4 Maximum Salary: Greater of 175% of previous salary or estimated average salary Maximum Raises: 8% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi