karpik Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 2 minuty temu, fluber napisał: @karpik Twoja oferta dla wooda jest nielegalną??? Nie, z Woodem jest wszystko ok. Wiedziałem, że Hawks dali mu front-loaded, ale mi się pokiełbasiło, bo przecież kontrakt jest bez PO, mój ma PO, ale jest nie rozpisany na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Godzinę temu, karpik napisał: Bardzo słuszna uwaga, zapomniałem o tym. Tym bardziej nie mam pojęcia o co ta chryja i oburzenie, ta zmiana jest konieczna tak czy siak. "Drogi pamiętniczku. Dziś świeci słońce, jest ładna pogoda i @karpik przyznał mi rację". 15.05.2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 54 minuty temu, Eld napisał: "Drogi pamiętniczku. Dziś świeci słońce, jest ładna pogoda i @karpik przyznał mi rację". 15.05.2021 "Drogi pamiętniczku. Muszę pamiętać, żeby sprawdzić czy piszę w dobrym miesiącu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 36 minut temu, ozzy110 napisał: "Drogi pamiętniczku. Muszę pamiętać, żeby sprawdzić czy piszę w dobrym miesiącu" Z wrażenia, aż mi się miesiące poprzestawiały, że to ja miałem racje. Aż poczułem zapach bzu w powietrzu to mi się z Majem skojarzyło. Zostawimy jak jest :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 42 minuty temu, ozzy110 napisał: "Drogi pamiętniczku. Muszę pamiętać, żeby sprawdzić czy piszę w dobrym miesiącu" Sierpień. Miesiąc trzeźwości. Wszyscy pamiętamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 27 minut temu, ignazz napisał: Sierpień. Miesiąc trzeźwości. Wszyscy pamiętamy. I rok Lema, wiec zakrzywienia w czasoprzestrzeni tez moga sie zdazyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 7 minut temu, eMeS napisał: I rok Lema, wiec zakrzywienia w czasoprzestrzeni tez moga sie zdazyc O to to. Najprędzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Czy BaE może być z PO/TO? Szukam od pół godziny i nie mogę znaleźć, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Czy BaE może być z PO/TO? Szukam od pół godziny i nie mogę znaleźć, że nie. każdy wyjątek może mieć PO/TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Do kiedy jest teraz okienko transferowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Do kiedy jest teraz okienko transferowe ? Do startu 2 tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Czy ja mam jakiś nieaktualny arkusz czy nie zrobiłeś jeszcze stretcha aldridge @ozzy110 ?? bo mam jakiś arkusz gdzie są powpisywane już Lillardy itd ale nie ma aldridge strecha jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Czy ja mam jakiś nieaktualny arkusz czy nie zrobiłeś jeszcze stretcha aldridge @ozzy110 ?? bo mam jakiś arkusz gdzie są powpisywane już Lillardy itd ale nie ma aldridge strecha jeszcze. Zostawiłem go do końca 1 tury w razie jakiejś wymiany jego umowy, ale jeśli chcesz stretch to już go robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Czy 24 rule u nas obowiązuje? Chciałbym połączyć Okafora z innym graczem w wymianie i nie wiem czy mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 15 minut temu, MMM2121 napisał: Czy 24 rule u nas obowiązuje? Chciałbym połączyć Okafora z innym graczem w wymianie i nie wiem czy mogę? Nie obowiązuje. Nie ma czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 14 minut temu, Eld napisał: Nie obowiązuje. Nie ma czegoś takiego. Ok, bo cos mi świta, ze kiedyś takie deale były. No cóż będę kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Longer złożył mi ofertę o 22 i napisalem mu ze ją akceptuję. Teraz zniknął z forum. Czy mogę wysłać screenshota gdzie widać jego ofertę i wrzucic deal a on później potwierdzi? Bez tego dealu mam skopaną II turę po całości. @ozzy110 @Ashigaru @cvbe Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Czemu skopana? Przecież po głosowaniu 2 tury i tak masz okienko żeby sobie deale dograć przed podpisami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Bo nie będę miał space na tego kogo chce w II turze . Ale longer sie obudził i chyba wrzuca deal. Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Nom pamiętaj, że wystarczy tylko 50% oferty w cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi