MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 5 minut temu, Sylvinho. napisał: Ogólnie mam wrażenie, że właśnie sporo głosujących w kwestii Greena za bardzo nie przyjrzeli się całościowo sytuacji w jakiej znajduje się Jeff. A ty sam palcem nie kiwnąłeś. Za pasywność się płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A ty sam palcem nie kiwnąłeś. Za pasywność się płaci. Trochę racja, choć po prostu uważałem, że opcja Wizards jest zdecydowanie lepsza i głosujący to zauważą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Trochę racja, choć po prostu uważałem, że opcja Wizards jest zdecydowanie lepsza i głosujący to zauważą. Przy tak wielu graczach troche latwiej takie niuanse przeoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, Lucas napisał: Przy tak wielu graczach troche latwiej takie niuanse przeoczyc Tu zgoda. Ta 3 tura jest pod względem liczby zawodników jest masakryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 10 minut temu, Sylvinho. napisał: Tu zgoda. Ta 3 tura jest pod względem liczby zawodników jest masakryczna Green był na samym końcu na liście, a wtedy już łatwo o błąd, bo człek się rozluźnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Zależy mi, aby podpisać drugorundowych graczy na jak najdłuższych kontraktach, dlatego czy mogę zachować kolejność podpisywania kontraktów wedlug poniższego? : 1. Gracze wybrani z drugiej rundy podpisani z cap space 2. Carroll podpisany z FA z cap space 3. Enes Kanter podpisany z FA w ramach dwuletniego wyjatku. Z góry dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 godzinę temu, shevcu napisał: Zależy mi, aby podpisać drugorundowych graczy na jak najdłuższych kontraktach, dlatego czy mogę zachować kolejność podpisywania kontraktów wedlug poniższego? : 1. Gracze wybrani z drugiej rundy podpisani z cap space 2. Carroll podpisany z FA z cap space 3. Enes Kanter podpisany z FA w ramach dwuletniego wyjatku. Z góry dziękuję za odpowiedź Możesz, ale wiesz, że nawet przy umowach 3+TO i tak po dwóch latach są RFA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 11 godzin temu, january napisał: New York Knicks w IV rundzie FA mogą złożyć tylko 1 ofertę na graczy, którzy nie kończyli u nich sezonu. Mam dogadany deal w sprawie Jevona Cartera. Jak go teraz oglosimy, to mogę go w ciągu tych 2 najbliższych dni (poza turami FA jak rozumiem?) podpisac i on nie zajmie mi tej oferty dla jednego gracza w IV turze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 40 minut temu, człowiek...morza napisał: Mam dogadany deal w sprawie Jevona Cartera. Jak go teraz oglosimy, to mogę go w ciągu tych 2 najbliższych dni (poza turami FA jak rozumiem?) podpisac i on nie zajmie mi tej oferty dla jednego gracza w IV turze? No nie zajmie bo to nie będzie oferta umowy tylko podpis swojego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 1 minutę temu, ozzy110 napisał: No nie zajmie bo to nie będzie oferta umowy tylko podpis swojego gracza a ostateczny moment na podpisanie cartera to jaki jest ? Edytowane 2 Września 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: a ostateczny moment na podpisanie cartera to jaki jest ? W dniu 3.06.2017 o 14:51, january napisał: po 3. turze, do momentu zakończenia wysyłania ofert w czwartej turze. Wtedy też należy podjąć ewentualną decyzję co do stashowania (patrz pkt 3.6). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, ozzy110 napisał: dzieki ewentualnie ostatnie pytanie. jedyna opcja to 1+TO czy moge mu dac 4-letnia z posotalego mi mid-level np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Czyli gdzieś tak do 10.09 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: dzieki ewentualnie ostatnie pytanie. jedyna opcja to 1+TO czy moge mu dac 4-letnia z posotalego mi mid-level np? Jeśli masz coś jeszcze w full mle to możesz dać 2+1TO, ale i tak po 2 latach będzie RFA. Jedynie masz dodatkową opcję, że po 3 latach będzie UFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Możesz, ale wiesz, że nawet przy umowach 3+TO i tak po dwóch latach są RFA? Ok, chodzilo mi czy moge zachować taka kolejnosc a skoro mogę to do wtorku zaktualizuje swój skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 3.6 STASH - Zawodnik stashowany w RL NBA może być podpisany przez ekipę wcześniej, jednakże "liczyć" się będzie w grze (a nie w salary) jedynie na zasadzie swej gry w NBA. Zawodnika, który nie został stashowany w RL NBA (podpisał umowę i jest w ekipie NBA) GM stashować może jedynie przez rok od startu debiutanckiego sezonu gracza w NBA - później albo go podpisuje podczas następnego FA (najpóźniej wraz z końcem 3 tury) , albo musi się zrzec do niego praw. Kontrakt podpisany na takiej zasadzie obowiązuje według rookie scale (dla picków z 1szej rundy 120% skali) lub maksymalnie trzyletniej umowy między min. a max. (dla picków z 2giej rundu). Zawodnik taki jednak zostaje już po drugim roku RFA, a ewentualny późniejszy rok zostaje UFA ( fioletowy kolor w arkuszu ). W przypadkach dłuższych stashów (kiedy rookie scale przepada lub 2ndrounder nie zostanie podpisany) kontrakt jest w wysokości pełnego MLE na minimum 3 lata. Można prosić o wyjaśnienie ostatniego zdania? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 30 minut temu, Tecu napisał: Można prosić o wyjaśnienie ostatniego zdania? Z góry dziękuję. Kontrakt Bogdana Bogdanovicia jest przykładem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 16 minut temu, Lucas napisał: Kontrakt Bogdana Bogdanovicia jest przykładem To wiem, ale jak się ma to do naszych stashów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Czyli jeżeli nie będę podpisywał teraz Samanicia, tylko za rok to będę mu mógł dać kontrakt 2+TO i wtedy po 2 latach jest albo RFA albo jest UFA po 3 latach ? Dobrze to rozumiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 29 minut temu, Tecu napisał: To wiem, ale jak się ma to do naszych stashów. Załóżmy masz swojego Clarka. Jeśli nie złożysz mu oferty do końca wysyłania ofert 4 tury to możesz go już podpisać tylko na 3 letnie full mle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, january napisał: Stashowany 1st rounder to się na to musi zgodzić, a wątpię by którykolwiek sie zgodził. Przecież jest w regulaminie ze przez rok można tego Samanicia stashowac chodzi mi o to jak go będę mógł za rok podpisać na jakich warunkach, czy normalnie RC + RFA jest czy 2+TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi