RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 22 minuty temu, LAF napisał: No @Szulim pisał, że mają być od II tury ( ? ) Wg mnie taka zmiana w trakcie sezonu na FA byłaby nie fair. Bo ja nie mogłem zaproponowac np cp3 czwartego roku pół gwarantowanego… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 25 minut temu, RonnieArtestics napisał: Wg mnie taka zmiana w trakcie sezonu na FA byłaby nie fair. Bo ja nie mogłem zaproponowac np cp3 czwartego roku pół gwarantowanego… I powinieneś się cieszyć Ja nie widzę opcji na zmianę w to lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 (edytowane) Można juz od drugiej tury dawac tylko roczne kontrakty, czy tam 1+1 TO, prawda ? Edytowane 24 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 22 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Można juz od drugiej tury dawac tylko roczne kontrakty, czy tam 1+1 TO, prawda ? Muszą być 2 lata Czyli 2 lub 1+PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Muszą być 2 lata Czyli 2 lub 1+PO Jesteś pewny? Laf mi tak napisał na priv : Można złożyć oferty gwarantowane jedynie na 1 rok jeśli oferta ta wynosi >= 18% SC (bariera I, a nie II tury) plus ja osobiście zastanowiłbym się na przyszły rok żeby ten zapis wyjebac, bo nie wiem kompletnie co stoi nam na przeszkodzie żeby dać komuś w II turze np 16/1 ? Edytowane 24 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: Jesteś pewny? Laf mi tak napisał na priv : Można złożyć oferty gwarantowane jedynie na 1 rok jeśli oferta ta wynosi >= 18% SC (bariera I, a nie II tury) No jeśli chcesz dać minimum te 22 to owszem wtedy może być na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Serio u nas regulamin przypisuje wygranego gracza jak przed czasem będzie bezwzględna większość nawet gdy prawie połowa GM by nie zagłosowała a mogą trwać do końca głosowania ruchy? Wynik nie powinien wejść o 0:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Serio u nas regulamin przypisuje wygranego gracza jak przed czasem będzie bezwzględna większość nawet gdy prawie połowa GM by nie zagłosowała a mogą trwać do końca głosowania ruchy? Wynik nie powinien wejść o 0:00? Serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Może kiedyś wyjść dziwnie jak się ułoży tak ze biorąc pod uwagę zmiany głosów i duża ilość spóźnialskich pójdzie przedwczesny wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Może kiedyś wyjść dziwnie jak się ułoży tak ze biorąc pod uwagę zmiany głosów i duża ilość spóźnialskich pójdzie przedwczesny wynik Nom, po stronie minusow masz że jak 15/15 głosów będzie za tym samym rozwiązaniem to ogłaszając wynik ryzykujemy że może kolejnych 14 zagłosowałoby zupełnie inaczej i ci co już zagłosowali zmienia zdanie. ( nigdy się nie zdarzyło, scenariusz nierealny) Po stronie plusów, możliwość reakcji w danej turze na wyniki głosowania np zmiana duranta z Nets na inny zespół skoro chris Paul wybrał pacers ( 4 gm-ow wykorzystalo ten scenariusz w tej turze i zmieniło głos na podstawie nowej wiedzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Jak byśmy czekali do 0:00 to ten plus zmiany głosu istnieje dłużej. Czyli jak ktoś nie wchodzi na forum często to nie zmieni głosu a wejdzie przed północą np. moim zdaniem to minus co piszesz nie plus Nie rozumiem czemu te wyniki są przed czasem. To bez sensu. I bez szacunku dla tych co głosują na końcu. Bo np tak planują. Przedwczesny wynik NIGDY nie będzie lepszy od tego w terminie końcowym. Bo przyspieszenie jedynie zamyka przedwcześniedyskusje. Gdzie tu zysk? Jak na inne wyniki czekamy i właśnie inny wynik może decydować? Nawet prosty przykład. CP3 przewaga ale Durant idzie równo. Nie warto poczekać na ostatnich GM aby podejrzeć gdzie idzie Durant? to cp3 ma decydować o Durancie a nie odwrotnie???? Totalnie bez sensu rozwiązanie. Kiedyś może będzie tak ze przedwczesne zaklepane gorszego niż CP3 gracza przeciągnie głosy na lepszego Duranta gdzie wieku GM by zagłosowali inaczej ale jeszcze nie oddali głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 2 minuty temu, january napisał: Idealnie właśnie jest 15 będzie można ogarnąć kto gdzie trafił na spokojnie;) i koniecznie, żeby @ozzy110 dopisał że do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 19 minut temu, fluber napisał: i koniecznie, żeby @ozzy110 dopisał że do 22 O właśnie. Dobrze, że przypomniałeś to dopiszę już tą 22.00 do 2 tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Sprecyzuj co masz na myśli kolejność? @LAF zawodnikow z capspace podpisujesz najpierw, a potem ponad space z capholdow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Bo jesteś w błędzie w zadnej z tej konfiguracji nie podpiszesz ich obu - musisz zrobić 70 mln capspace żeby zmieścić - czyli oddać jakieś aktualne kontrakty za 20mln natomoast jest jeden z tych graczy to twój caphold - nim możesz wejść ponad cap space @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 @LAF Nie, to znaczy ze mając np 25mln cap space możesz złożyć ofertę nawet na 50mln ale potem i to również jest w Regulaminie - masz okienko transferowe żeby zrobić odpowiedni capspace ponad capspace to tylko capholdy i wyjątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Teraz, LAF napisał: 5.36: W pierwszych trzech turach oferty mogą składać ekipy mające min. 50% wolnego salary To po co ten zapis o tych 50 % ? Myślałem, że ma na celu właśnie podpisania graczy ponad cap space z rynku F.A Co ty teraz wygadujesz. Jak chcesz podpisać gościa z fa nie mając na niego pełnej kwoty? 50% jest po to żebyś miał szansę a potem się gimnastykował z wymianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Nope, nasz regulamin jeśli czegoś jie ma wpisane to patrzysz do CBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Duch 150.000.000$ zespołu ciagle żywy. Jeżeli brać pod uwagę zmieniające się SC to chyba to atak na zespół 200.000.000$ Zróbmy proszę dla LAF wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Ten termin do dziś czy jutro. Bo nie wiem czy tam była tylko sugestia ze do dziś czy sztywny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi