ignazz Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Przecież naszych drugorundowych rookies można podpisać do startu sezonu. Moim zdaniem można to zrobić teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 40 minut temu, january napisał: Reikai pytał o to czy może komuś podpi*****ić tegorocznego ('22) 2nd roundera jak ktoś nie podpisał takiego gracza - odpowiedź brzmi nie Każdy sobie może swoich tegorocznych 2nd rounderów na normalnej umowie bądź two-way podpisywać dalej. Dokladnie o kradziez mi chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Czy dwa picki pierwszorundowe dwa lata po kolei moge oddac w trejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, bogans2 napisał: Czy dwa picki pierwszorundowe dwa lata po kolei moge oddac w trejdzie? Tak, ale pod warunkiem, że w wciąż zostaniesz z jakimś 1st rounderem w tych latach (np nieswoim). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 A z waivera to kiedy bedzie mozna podpisywac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Podczas przerwy między T1 a T2 będzie okienko 2 minuty temu, bogans2 napisał: A z waivera to kiedy bedzie mozna podpisywac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @ozzy110 czy mógłbys uzupełnić arkusz do końca? byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Oraz czy mamy termin końca T1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 37 minut temu, LAF napisał: Czy w nadchodzącej turze będzie można oferować TW czy będzie metoda wężyka ? Nie będzie wężyka. 14 minut temu, Reikai napisał: Oraz czy mamy termin końca T1? T1 trwa dla każdej drużyny 28 meczów, czyli w tym roku mniej więcej w połowie grudnia wypadnie czas na zrobienie opisu, w okolicach świąt będzie pewnie deadline na głosowanie na bilanse i przed Nowym Rokiem okienko na wymiany. Ale szczegóły ustali rada, nie wiem kto tam teraz jest poza @Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Poza mną jest jeszcze Ashi i Longer - choć na pół gwizdka bo jeden rodzi, a drugiego wciągnęła praca w każdym razie trwa rekrutacja na Radnych i rozmowy więc niedługo pewnie napiszę nowy skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 zwykle tak jest - choć też po T1 raczej będzie miało buyoutów i podpisów z FA - raczej trejdy się dzieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Hej a jakie sa zasady co to TW contract? Mozna im teraz zaoferowac normalny kontrakt zeby zaklepac kogos na dluzej niz tylko rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 37 minut temu, LAF napisał: Z exception , jak nie masz to minimum tylko do końca. Po T1 możesz to uczynić Aha tzn exceptions chyba nie mam bo jestem powyzej 156mln appron wiec tylko minimum. Tylko czy jest sens bo do TW mam do niego bird rights a do minimum nie mam chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Przeglądając arkusz zauważyłem ze Ashigaru ma w tym roku zarówno swap ze mną jak i z Cavs. Czy to jest technicznie poprawne i legalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 40 minut temu, RonnieArtestics napisał: Przeglądając arkusz zauważyłem ze Ashigaru ma w tym roku zarówno swap ze mną jak i z Cavs. Czy to jest technicznie poprawne i legalne ? Nie jest, powinny posypać się surowe kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 4 minuty temu, karpik napisał: Nie jest, powinny posypać się surowe kary. True @ozzy110 jako master arkusza - zerkniesz czy nie ma jakiegoś błędu we wpisach? jesli nie to będzie trzeba przeprowadzić śledztwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Przeglądając arkusz zauważyłem ze Ashigaru ma w tym roku zarówno swap ze mną jak i z Cavs. Czy to jest technicznie poprawne i legalne ? Chodzi o interpretację dwóch wymian: Wielostronnej z 27.02.2020r. i pomiędzy Indianą a Portland z 1.03.2020r. W tej pierwszej wymianie jest problem z precyzyjnym wskazaniem, kto tak naprawdę co wymienił, ponieważ swap Cavs Por23 był przewidziany w treści postu z samą wymianą, ale już w treści potwierdzeń wymiany nie został precyzyjnie wskazany przez @Ashigaru, który 3 dni później zrobił wymianę ze swapem23 z @RonnieArtestics Przyłączam się do prośby do Rady o rozstrzygnięcie sprawy. Edytowane 13 Listopada 2022 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Sprawdzę to w ciągu dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 20 godzin temu, karpik napisał: Nie jest, powinny posypać się surowe kary. Mam nadzieje na na adekwatne kary, równie surowe jak pare lat temu. Sytuacja tym bardziej budzi zgorszenie, jako ze bierze w niej udział radny… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) *były radny gwoli ścisłości ale owszem - kary będą jeśli to nie jest błąd w uzupełnianiu arkusza Edytowane 14 Listopada 2022 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi