ozzy110 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 2 godziny temu, Tecu napisał: Hej, kiedy 5 runda? Hej. Też chciałbym wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 moźna jeszcze streczować umowy czy już po potokach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 (edytowane) czy jak oddaje Miye Oni który ma NTC i przechodzi on ze względów regulaminowych przez jeden zespół, ale na końcu tej wymiany trafia do innego, to ankietę odnośnie NTC mam wystawić dla pierwszego klubu do którego trafia chwilowo, czy dla klubu do którego ostatecznie ma trafić? Czy później, gracz taki dalej ma NTC, czy robi się to tylko jednorazowo? Edytowane 23 Września 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy jak oddaje Miye Oni który ma NTC i przechodzi on ze względów regulaminowych przez jeden zespół, ale na końcu tej wymiany trafia do innego, to ankietę odnośnie NTC mam wystawić dla pierwszego klubu do którego trafia chwilowo, czy dla klubu do którego ostatecznie ma trafić? Czy później, gracz taki dalej ma NTC, czy robi się to tylko jednorazowo? NTC nie znika po pierwszej wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 @january ale decyzja jest chyba oczywista, rok temu też zapomniałem kogoś tam pozrzucać w terminie i miałem ich w salary. Nad czym tu debatować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 3 minuty temu, Regis napisał: @january ale decyzja jest chyba oczywista, rok temu też zapomniałem kogoś tam pozrzucać w terminie i miałem ich w salary. Nad czym tu debatować? Nad tym że po podpisaniu tych graczy oba te kluby są powyżej hc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 6 godzin temu, fluber napisał: Nad tym że po podpisaniu tych graczy oba te kluby są powyżej hc Kwestia też interpretacji co było pierwsze - ci gracze czy Vincent i Taylor. Jajko czy kura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Jeśli mamy V turę, to te wszystkie Miye Oni wciąż są RFA i mogą podpisać z dowolnym klubem. Ale ich cap holdy blokują podpisy graczy z IV tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 @ozzy110 wpisz proszę do arkusza Bruno Fernando QO w Grizz i jego deal z Sotą - wtedy mają wymagana liczbę graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Jakas lista wszystkich zawodnikow w begm to istnieje? Czy musze wszystkie sklady przegladac i fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 13 minut temu, bogans2 napisał: Jakas lista wszystkich zawodnikow w begm to istnieje? Czy musze wszystkie sklady przegladac i fa? Niestety nie. Masz arkusz ze składami i zakładką fa dodatkowo w historia begm masz wszystkie wybory i podpisy podczas FA z TW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) @january @karpik Mam pytanie o wężyk. Kiedy formalnie wszedł ten przepis o tym, że można bez kolejki zaklepać na two-way graczy, którzy byli u nas w zeszłym roku, a nie dostali wcześniej żadnej oferty? Nie, żebym był przeciwko, ale kojarzę tylko, że rzucona była propozycja, a formalnego zapisu, komunikatu w tej sprawie nie pamiętam. W regulaminie też nic nie widzę. A ważne jednak, by takie coś krótko spisać. Aa, i jeszcze jedno chciałbym dodać w tej sprawie. Imho powinno tak być, że jak korzystasz z tego zapisu i bierzesz na two-way tego "swojego" grajka (w tym przypadku tylko jednego) to przepada ci ten wyższy wybór w wężyku. Edytowane 8 Października 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 @Braveheart22 dobra uwaga - dobry to pomysł - wdrożymy od kolejnego sezonu i tak - jak zaczniemy sezon to zacznę przepisywać na nowo Regulamin, z wszelkimi zmianami, poprawkami itp i jeszcze z konsultacjami społecznymi kilka osób tez zadeklarowało chęć pomocy przy tym wiec licze ze pójdzie sprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Powiedzmy że GM X nie podpisał swojego 2nd roundera do tej pory. Czy ma czas na to do końca swojej drugiej tury w wężyku? Czy czas na to minął i mogę ja sobie takiego ziutka podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Teraz, Reikai napisał: Powiedzmy że GM X nie podpisał swojego 2nd roundera do tej pory. Czy ma czas na to do końca swojej drugiej tury w wężyku? Czy czas na to minął i mogę ja sobie takiego ziutka podpisać? Niepodpisani tegoroczni 2nd rounderzy trafiają na stash, więc nie będzie możliwości ich podpisać w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Tak @LAF możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Niepodpisani tegoroczni 2nd rounderzy trafiają na stash, więc nie będzie możliwości ich podpisać w tym sezonie. Jak ja chce brauna w tym wężyku podpisać. Wybrałem go w 2 rundzie. Czy jakoś inaczej mam to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 19 minut temu, człowiek...morza napisał: Jak ja chce brauna w tym wężyku podpisać. Wybrałem go w 2 rundzie. Czy jakoś inaczej mam to zrobić? Napisz po prostu w temacie z wężykiem. January wpisze Ci go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Niepodpisani tegoroczni 2nd rounderzy trafiają na stash, więc nie będzie możliwości ich podpisać w tym sezonie. No jak nie będzie. W trakcie okienek między trymestrami będzie taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: No jak nie będzie. W trakcie okienek między trymestrami będzie taka opcja Reikai chyba chodziło o tych, którzy zostali wybrani w drafcie, a nie podjęto wobec Nich decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi