Eld Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: czyli ledwo co atrament pod kontraktem zakrzepł a sota juz handluje winslowem? dlaczego mnie to nie dziwi? Dodatkowo do końca roku pewnie i Drummonda nie będzie bo on nie zamierza podjąć PO. O ile już go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 5 minut temu, Eld napisał: O czym ja piszę? A co to było to co pisałeś do Radnych? To dopiero był gruby LOL. Wyrównujesz zawodnika a później go oddajesz? Jak dla Ciebie to norma i działanie PR to brawo Ty. No ale w końcu to Wolves. Po to pisze bo byłem ciekawy czy tak można robić myślałem ze po to jest ten temat, ale widzę ze nie 1 minutę temu, Eld napisał: Dodatkowo do końca roku pewnie i Drummonda nie będzie bo on nie zamierza podjąć PO. O ile już go nie ma. Drummond zostaje w Minnesocie do końca kariery najprawdopodobniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Po to pisze bo byłem ciekawy czy tak można robić myślałem ze po to jest ten temat, ale widzę ze nie Ej ale wiesz, że jak byś otworzył regulamin, zrobił ctrl + f to byś odpowiedź miał w 10 sekund? 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Drummond zostaje w Minnesocie do końca kariery najprawdopodobniej Najprawdopodobniej w języku dalekiej północy w Minneapolis znaczy: spróbuję go podpisać jak Okafora 16/4 z TO a jak się nie zgodzi to wypad za piczki i Iana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 11 minut temu, Eld napisał: No ale w końcu to Wolves. Napisal GM który w ciągu 1,5 miesiąca oddał cały skład poza 2 graczy ja pi****le conto za jałowa dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: Napisal GM który w ciągu 1,5 miesiąca oddał cały skład poza 2 graczy ja pi****le conto za jałowa dyskusja Nie dwóch, a czterech bo jeszcze został Bolden i Nurkić. Dodatkowo jak by Ci się chciało czytać, a nie tylko wysuwać jakieś pierdololo typu czy mogę tera zrobić snt na gracza z III tury, to byś tak nawet nie napisał po moim poście sprzed dwóch dni. Wstyd i zniewaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Nie dwóch, a czterech bo jeszcze został Bolden i Nurkić. Dodatkowo jak by Ci się chciało czytać, a nie tylko wysuwać jakieś pierdololo typu czy mogę tera zrobić snt na gracza z III tury, to byś tak nawet nie napisał po moim poście sprzed dwóch dni. Wstyd i zniewaga. Nie czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Napisal GM który w ciągu 1,5 miesiąca oddał cały skład poza 2 graczy ja pi****le conto za jałowa dyskusja po prostu wierzy w Dellavedovę i JSimmonsa bardziej niż w Hilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 A jak liczymy przy głosowaniu, gdzie przykładowo gracz X zbierze ponad 20 głosów - a jest dla zwycięskiej drużyny warunkowy. Dwie pozostałe drużyny przykładowo mają 4-3 w jedynkach, a ta która ma 3 (w jedynkach) - wygrywa zdecydowanie w dwójkach. Decyduje to 4-3 w jedynkach, czy przykładowo 12-7 w dwójkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 3 godziny temu, Alonzo napisał: A jak liczymy przy głosowaniu, gdzie przykładowo gracz X zbierze ponad 20 głosów - a jest dla zwycięskiej drużyny warunkowy. Dwie pozostałe drużyny przykładowo mają 4-3 w jedynkach, a ta która ma 3 (w jedynkach) - wygrywa zdecydowanie w dwójkach. Decyduje to 4-3 w jedynkach, czy przykładowo 12-7 w dwójkach? Jak klasyfikacja olimpijska. Decyduje liczba jedynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 7 minut temu, Eld napisał: Jak klasyfikacja olimpijska. Decyduje liczba jedynek. Też tak myślałem, ale okazuje się, że nie. Kasuje się głosy ofert, które nie zachodzą i wtedy dwójki stają się jedynkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Też tak myślałem, ale okazuje się, że nie. Kasuje się głosy ofert, które nie zachodzą i wtedy dwójki stają się jedynkami. Dużo rozsądniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, cvbe napisał: Dużo rozsądniej. Tak, zgadza się. Dobrze pomyślane by unikać tak absurdalnej sytuacji jak ta z Jeff Green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 O to nie wiedziałem ale mądre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 50 minut temu, MarcusCamby napisał: Tak, zgadza się. Dobrze pomyślane by unikać tak absurdalnej sytuacji jak ta z Jeff Green Marcus, a o co chodzi z tym Jeffem Greenem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 9 minut temu, Alonzo napisał: Marcus, a o co chodzi z tym Jeffem Greenem? Marcus uważa, że Jeff Green powinien iść do Celtics i opuścić Wizards mimo, że nasze oferty są takie same, a to u mnie Green spędził zeszły sezon i m.in. grał w pierwszej piątce podczas PO. Przy czym może liczyć wciąż u mnie na spore minuty. I tak btw. też dziwię się Alonzo, że Ty jako fan stabilizacji głosowałeś na Celtics over Wizards w kwestii Greena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja się nie odnoszę do tego, że Jeff Green powinien trafić do Celtics czy Wizards tylko do tego, że 90% agentów stawiało ofertę zielonych, a jeden głos Jaśka przy systemie promującym jedynki by tu przeważył. To byłby absurd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Marcus uważa, że Jeff Green powinien iść do Celtics i opuścić Wizards mimo, że nasze oferty są takie same, a to u mnie Green spędził zeszły sezon i m.in. grał w pierwszej piątce podczas PO. Przy czym może liczyć wciąż u mnie na spore minuty. I tak btw. też dziwię się Alonzo, że Ty jako fan stabilizacji głosowałeś na Celtics over Wizards w kwestii Greena. Przegapiłem to, już zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 2 minuty temu, Alonzo napisał: Przegapiłem to, już zmieniam Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ogólnie mam wrażenie, że właśnie sporo głosujących w kwestii Greena za bardzo nie przyjrzeli się całościowo sytuacji w jakiej znajduje się Jeff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Tez zmienilem, pozdrawiam Faktycznie umknęło, dlatego wolę dać głosy wcześniej i ewentualnie korektować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi